Manchester

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Manchester: de beste attracties

Manchester: as melhores coisas para fazer

Deseja descobrir tudo o que há para fazer em Manchester? Clique aqui para uma lista completa.

Wat anderen zeggen over Manchester

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 2.318 beoordelingen

Gids Bill laat je alle plekjes van het stadion zien.

We waren 5 minuten te laat, de rondleiding was al begonnen. Maar bij de receptie belden ze naar gids Bill. Of ze even konden wachten. Een andere medewerker van Man Utd rende met ons door de gangen om de groep in te halen. Service!!! De rondleiding was top! Spelerstunnel, kleedkamers, prijzenkast, eretribune, museum. Alles zit er in. Genoten!

We hebben in augustus een 6 daagse citytrip gedaan, eerst Liverpool en daarna Manchester. Om ook een dagje wat anders te doen, zijn we naar het Lakedistrict gegaan. Het was een eind rijden, maar zeker de moeite waard. We hebben, ondanks wat regen, veel mooie dingen gezien. Het was leuk dat onze gids Frank veel over het gebied kon vertellen.

een "must see" voor voetbalfans natuurlijk. je krijgt veel te zien en te horen over de geschiedenis en het stadion. ze zijn heel erg trots op hun veld, en dat is terecht. neem aan het eind je gratis oorkonde mee. voor 5 pond krijg je een kartonnen hoesje mee met alle behaalde prijzen.

Met veel trots, enthousiasme, kennis en gevoel vertelde de gids over Old Trafford. Vragen werden beantwoord, anekdotes werden verteld. Kortom een "must do" voor voetballiefhebbers wanneer je in Manchester bent.

Hele mooie interresesante rondleiding met een leuke grappige guide

De rondleiding leuk en erg interessant de guide verstond zijn werk gaf iedereen genoeg tijd om foto’s te maken . En bovendien was het een leuke man die ook af en toe eens een grapje maakte