De populairste activiteiten van Maranello

Maranello: toegangsticket Ferrari Museum

1. Maranello: toegangsticket Ferrari Museum

Ontdek tijdens uw reis naar Maranello het museum dat de thuisbasis is van een van de meest prestigieuze merken ter wereld, Ferrari. Als u een passie heeft voor motoren, of als u gewoon de gouden standaard van Italiaanse uitmuntendheid wilt ontdekken, grijp dan zeker deze opwindende kans in het 'land van de rode wijnen' aan. Het Ferrari Museum is een spannende tentoonstelling over het verleden, het heden en de toekomst van het steigerende paard. Tijdens je bezoek kun je zowel de permanente als de tijdelijke tentoonstellingen meemaken die er plaatsvinden. Je kunt ook de suggestieve Hall of Victories bezoeken waarin de Ferrari-wereldkampioenen van 1999 tot nu worden tentoongesteld.

Maranello en Modena: combitickets Ferrari-musea

2. Maranello en Modena: combitickets Ferrari-musea

Ontvang een 2-in-1 combiticket voor een bezoek aan het Maranello Ferrari Museum en het Modena Ferrari Museum. Verken de tentoonstellingen van heden en verleden in Maranello, ga vervolgens 20 km en ontdek Enzo Ferrari zelf in het museum in Modena. Begin met toegang tot het Maranello-museum, waar uw tijd van binnenkomst in Modena wordt gedeeld. Ontdek de bijzondere bijzonderheid van Maranello, dat het de thuisbasis is van Ferrari, een van de meest prestigieuze automerken ter wereld. Raak gepassioneerd door motoren en ontdek de Italiaanse uitmuntendheid van dichtbij in het Land van de Rode wijnen. Loop door de tentoonstelling van het steigerende paard, verdeeld in twee delen: een permanent en een tijdelijk. Dwaal door de Hall of Victories en leer over wereldkampioenen van 1999 tot nu. Reis 20 km van Maranello naar een futuristisch gebouw in de vorm van een enorme gele autokap. Bescherm uw ogen tegen de heldere en levendige kleuren die sterk contrasteren met de omgeving. Binnen is er een enorme hal waarin verschillende tijdelijke tentoonstellingen zijn opgesteld en een kleine bioscoop waar twee roterende films worden geprojecteerd die gewijd zijn aan het leven en de geschiedenis van Enzo Ferrari. Het museum is verdeeld in vijf sectoren: motoren met een lage fractionering, van 1 tot 6 cilinders, die van de klassieke 12 cilinders, die van 8, turbo's en ten slotte die van de Formule 1. Het pad gaat verder in het gebouw voor een enorm paviljoen, of in de werkplaats waar Enzo's vader werkte, nu perfect gerestaureerd. Daarnaast herbergt het museum een winkel die een breed scala aan officiële producten aanbiedt en een boekhandel die de belangrijkste Ferrari-publicaties verzamelt.

Maranello: Ferrari-museum en Fiorano Track Combo Eco Tour

3. Maranello: Ferrari-museum en Fiorano Track Combo Eco Tour

Verrijk uw bezoek aan Maranello met een gecombineerde tour door het Ferrari-museum en de fabriek, en maak een exclusieve panoramische shuttletour op het circuit van Fiorano en langs de Viale Enzo Ferrari in Fabbrica. Volg je gids en ontdek de kenmerken en inhoud van het Ferrari-circuit, waar sinds 1972 race- en straatauto's worden getest, en van de Ferrari Citadel. Loop door de tentoonstelling van het steigerende paard, verdeeld in twee delen: een permanent en een tijdelijk. Bekijk de fabriek voordat je naar de Fiorano-baan gaat om ervaring op te doen, die wordt gebruikt om privétests uit te voeren, en een bus te nemen terwijl je luistert naar de geheimen en feiten die de gids onthult.

Maranello: proefrit Ferrari 458

4. Maranello: proefrit Ferrari 458

Mis niet de ervaring van het besturen van een Ferrari door deze prachtige regio, de thuisbasis van de beroemde autofabrikant Ferrari, die geen introductie behoeft. Kies de duur van de rit rond Maranello. Een deskundige rij-instructeur onthult de geheimen van de geweldige Ferrari. Na een korte tutorial kun je het gaspedaal volledig intrappen en de motor laten draaien, genietend van de vrijheid van dit alles. Geniet van de snelheid (meer dan 325 km/u), het vermogen (570 pk bij 9000 tpm) en acceleratie (0-100 km/u in minder dan 3,4 seconden) van dit beest terwijl u plaatsneemt op de bestuurdersstoel.

Modena: retourbustransfer naar Ferrari Museum Maranello

5. Modena: retourbustransfer naar Ferrari Museum Maranello

Vanaf vandaag is het makkelijker om de Ferrari Musea te bereiken, ook als je met de trein reist. Er is een verbindingsdienst tussen Ferrari Musea in Maranello, op vaste tijden, met vertrek uit: Treinstation van Modena (busstation: "Pensilina" nr. 4) naar Ferrari Musem in Maranello (Via Alfredo Dino Ferrari, 43, Maranello) Vertrekreis: van het treinstation van Modena (bushalte nr. 4) naar het Ferrari-museum in Maranello (Via Alfredo Dino Ferrari, 43, Maranello): om 10:40 uur en om 15:15 uur Retour: van het Ferrari-museum in Maranello (Via Alfredo Dino Ferrari, 43, Maranello) naar het treinstation van Modena (bushalte nr. 4): om 14:45 uur en om 18:00 uur Voor beide routes is er een pitstop bij het Enzo Ferrari Museum in Modena (Via Paolo Ferrari, 85, 41121 Modena)

Maranello: Testrit Ferrari 488 Spider

6. Maranello: Testrit Ferrari 488 Spider

Rijd met een Ferrari 488 Spider door de regio Maranello en geniet van het landschap tijdens een spannende rit. Ervaar het besturen van een Ferrari door deze prachtige regio, de thuisbasis van de beroemde autofabrikant Ferrari, die geen introductie behoeft. Kies de duur van de rit rond Maranello. Leer de geheimen van de geweldige Ferrari kennen van een deskundige rij-instructeur voordat je op pad gaat. Trap het gaspedaal volledig in na de korte tutorial en laat de motor op volle toeren draaien, genietend van de vrijheid van dit alles. Geniet van de snelheid (meer dan 325 km/u), het vermogen (670 pk bij 9000 tpm) en acceleratie (0-100 km/u in minder dan 3 seconden) van dit beest nadat je op de bestuurdersstoel bent gaan zitten.

Van Bologna: privédagtour Lamborghini & Ferrari-musea

7. Van Bologna: privédagtour Lamborghini & Ferrari-musea

Begin aan een privétour door de Lamborghini- en Ferrari-musea vanuit Bologna. Begin met ophalen bij je hotel in Bologna. Ontdek de geschiedenis van de iconische auto's die in Italië zijn gemaakt tijdens een rondleiding in het Lamborghini Museum, van de eerste modellen zoals de Miura en de Countach tot de ultieme en exclusieve modellen zoals de Aventador SVJ. Om te volgen, bezoek het Ferrari-museum in Maranello en geniet van een rondleiding door de Cittadella Ferrari, waarin de gids informatie zal delen over de fabriek, de geschiedenis van het circuit van Fiorano en van alle Cittadella Ferrari, die nog steeds de originele fabriek behoudt toegangsdeur. Stop aan het einde van de tour bij een lokaal restaurant voor een smakelijke lunch met typische producten. Ontspan daarna op de reis terug naar Bologna.

Bologna: Ferrari VIP Experience met proefrit en museum

8. Bologna: Ferrari VIP Experience met proefrit en museum

Leef een hele dag ondergedompeld in de Ferrari-legende. Deze ongelooflijke tour neemt je mee naar het Ferrari Museum in Maranello, waar je de kans krijgt om de geschiedenis van het steigerende paard opnieuw te beleven en de Ferrari F1 Simulator te ervaren. Gevolgd door een begeleide shuttletour door de Ferrari Citadel waarin de gids informatie zal delen over de fabriek, de geschiedenis van het circuit van Fiorano en de hele Ferrari Citadel, die nog steeds de originele toegangsdeur tot de fabriek heeft. Na deze reis door de geschiedenis van het merk is het tijd om de kracht van het steigerende paard te voelen! Geniet van een proefrit met een Ferrari in de straten van Maranello voor een onvergetelijke ervaring. Geniet ter afsluiting van de dag van een complete lunch in restaurant "Cavallino", door de gerenommeerde chef-kok Massimo Bottura.

Vanuit Bologna: Ferrari dagtour

9. Vanuit Bologna: Ferrari dagtour

Beleef een volledige dag in contact met de Mythe. Een ongelooflijke tour die je onderdompelt in de wereld van Ferrari en je de geschiedenis laat ontdekken van een van de meest begeerde luxe auto's. De privétransfer haalt je op bij je hotel en brengt je naar Maranello waar je het Ferrari-museum bezoekt, een duik in de geschiedenis van het steigerende paard vanaf de creatie tot de evolutie tot nu. Stap in de minibus voor een rondleiding door de Ferrari fabriek en de Pista van Fiorano, het Ferrari stalcircuit waar de auto's worden getest. Geniet van een uitstekende lunch in een typisch Emiliaanse agriturismo omgeven door groen voordat je de tour afsluit in het Casa Museo Enzo Ferrari in Modena. Ontdek het spannende en fascinerende verhaal van het genie Enzo Ferrari, van zijn kindertijd tot zijn succes. Bewonder de tentoongestelde auto's en bezoek enkele kamers in het huis waar de oprichter van Ferrari werd geboren. De Ferrari Full Day is de perfecte tour voor autoliefhebbers en iedereen die meer te weten wil komen over de man die de autogeschiedenis voorgoed veranderde. Een privétransfer haalt je direct bij je hotel op en begeleidt je de hele dag.

Maranello: toegangsticket en simulator voor het Ferrari-museum

10. Maranello: toegangsticket en simulator voor het Ferrari-museum

Leef een dag als een Ferrari-coureur. Bezoek het Ferrari-museum in Maranello en bewonder de auto's die miljoenen mensen over de hele wereld hebben doen dromen. Geniet van een dag ondergedompeld in het hart van het steigerende paard. Probeer de Ferrari-simulator van 10 minuten en heb plezier met je vrienden. Een grote feestelijke tentoonstelling gewijd aan Scuderia Ferrari, het meest succesvolle Formule 1-team ooit, een symbolische naam voor de autosport die een heel land en miljoenen fans over de hele wereld verenigt.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Maranello

Alle activiteiten

31 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Voor ieder wat wils

In de buurt van Maranello

Meer zien

Veelgestelde vragen over Maranello

Wat zijn de topattracties van Maranello?

Andere activiteiten in Maranello

Wil je alle activiteiten in Maranello bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.