De populairste activiteiten van Maranello

Maranello: proefrit Ferrari 458

1. Maranello: proefrit Ferrari 458

Mis niet de ervaring van het besturen van een Ferrari door deze prachtige regio, de thuisbasis van de beroemde autofabrikant Ferrari, die geen introductie behoeft. Kies de duur van de rit rond Maranello. Een deskundige rij-instructeur onthult de geheimen van de geweldige Ferrari. Na een korte tutorial kun je het gaspedaal volledig intrappen en de motor laten draaien, genietend van de vrijheid van dit alles. Geniet van de snelheid (meer dan 325 km/u), het vermogen (570 pk bij 9000 tpm) en acceleratie (0-100 km/u in minder dan 3,4 seconden) van dit beest terwijl u plaatsneemt op de bestuurdersstoel.

Maranello: toegangsticket Ferrari Museum

2. Maranello: toegangsticket Ferrari Museum

Ontdek tijdens uw reis naar Maranello het museum dat de thuisbasis is van een van de meest prestigieuze merken ter wereld, Ferrari. Als u een passie heeft voor motoren, of als u gewoon de gouden standaard van Italiaanse uitmuntendheid wilt ontdekken, grijp dan zeker deze opwindende kans in het 'land van de rode wijnen' aan. Het Ferrari Museum is een spannende tentoonstelling over het verleden, het heden en de toekomst van het steigerende paard. Tijdens je bezoek kun je zowel de permanente als de tijdelijke tentoonstellingen meemaken die er plaatsvinden. Je kunt ook de suggestieve Hall of Victories bezoeken waarin de Ferrari-wereldkampioenen van 1999 tot nu worden tentoongesteld.

Maranello en Modena: combitickets Ferrari-musea

3. Maranello en Modena: combitickets Ferrari-musea

Ontvang een 2-in-1 combiticket voor een bezoek aan het Maranello Ferrari Museum en het Modena Ferrari Museum. Verken de tentoonstellingen van heden en verleden in Maranello, ga vervolgens 20 km en ontdek Enzo Ferrari zelf in het museum in Modena. Begin met toegang tot het Maranello-museum, waar uw tijd van binnenkomst in Modena wordt gedeeld. Ontdek de bijzondere bijzonderheid van Maranello, dat het de thuisbasis is van Ferrari, een van de meest prestigieuze automerken ter wereld. Raak gepassioneerd door motoren en ontdek de Italiaanse uitmuntendheid van dichtbij in het Land van de Rode wijnen. Loop door de tentoonstelling van het steigerende paard, verdeeld in twee delen: een permanent en een tijdelijk. Dwaal door de Hall of Victories en leer over wereldkampioenen van 1999 tot nu. Reis 20 km van Maranello naar een futuristisch gebouw in de vorm van een enorme gele autokap. Bescherm uw ogen tegen de heldere en levendige kleuren die sterk contrasteren met de omgeving. Binnen is er een enorme hal waarin verschillende tijdelijke tentoonstellingen zijn opgesteld en een kleine bioscoop waar twee roterende films worden geprojecteerd die gewijd zijn aan het leven en de geschiedenis van Enzo Ferrari. Het museum is verdeeld in vijf sectoren: motoren met een lage fractionering, van 1 tot 6 cilinders, die van de klassieke 12 cilinders, die van 8, turbo's en ten slotte die van de Formule 1. Het pad gaat verder in het gebouw voor een enorm paviljoen, of in de werkplaats waar Enzo's vader werkte, nu perfect gerestaureerd. Daarnaast herbergt het museum een winkel die een breed scala aan officiële producten aanbiedt en een boekhandel die de belangrijkste Ferrari-publicaties verzamelt.

Maranello: Testrit Ferrari 488 Spider

4. Maranello: Testrit Ferrari 488 Spider

Rijd met een Ferrari 488 Spider door de regio Maranello en geniet van het landschap tijdens een spannende rit. Ervaar het besturen van een Ferrari door deze prachtige regio, de thuisbasis van de beroemde autofabrikant Ferrari, die geen introductie behoeft. Kies de duur van de rit rond Maranello. Leer de geheimen van de geweldige Ferrari kennen van een deskundige rij-instructeur voordat je op pad gaat. Trap het gaspedaal volledig in na de korte tutorial en laat de motor op volle toeren draaien, genietend van de vrijheid van dit alles. Geniet van de snelheid (meer dan 325 km/u), het vermogen (670 pk bij 9000 tpm) en acceleratie (0-100 km/u in minder dan 3 seconden) van dit beest nadat je op de bestuurdersstoel bent gaan zitten.

Modena: retourbustransfer naar Ferrari Museum Maranello

5. Modena: retourbustransfer naar Ferrari Museum Maranello

Vanaf vandaag is het makkelijker om de Ferrari Musea te bereiken, ook als je met de trein reist. Er is een verbindingsdienst tussen Ferrari Musea in Maranello, op vaste tijden, met vertrek uit: Treinstation van Modena (busstation: "Pensilina" nr. 4) naar Ferrari Musem in Maranello (Via Alfredo Dino Ferrari, 43, Maranello) Vertrekreis: van het treinstation van Modena (bushalte nr. 4) naar het Ferrari-museum in Maranello (Via Alfredo Dino Ferrari, 43, Maranello): om 10:40 uur en om 15:15 uur Retour: van het Ferrari-museum in Maranello (Via Alfredo Dino Ferrari, 43, Maranello) naar het treinstation van Modena (bushalte nr. 4): om 14:45 uur en om 18:00 uur Voor beide routes is er een pitstop bij het Enzo Ferrari Museum in Modena (Via Paolo Ferrari, 85, 41121 Modena)

Maranello: Testrit Ferrari Portofino

6. Maranello: Testrit Ferrari Portofino

Rijd met een Ferrari Portofino (auto met 4 zitplaatsen) door de regio Maranello en geniet van het landschap terwijl je een spannende rit maakt. Ervaar het besturen van een Ferrari door deze prachtige regio, de thuisbasis van de beroemde autofabrikant Ferrari, die geen introductie behoeft. Kies de duur van de rit op de weg rond Maranello. Leer de geheimen van de geweldige Ferrari van een deskundige rij-instructeur voordat je op pad gaat. Trap het pedaal op het metaal na de korte tutorial, laat de motor draaien en geniet van de vrijheid van dit alles. Geniet van de snelheid, het vermogen (600 pk) en de acceleratie (0-100 km/u in 3,5 seconden) van dit beest nadat je in de bestuurdersstoel bent geschoven. Er is de mogelijkheid als u ook passagiers op de achterbank wilt hebben (maximaal 2). U kunt rechtstreeks ter plaatse passagiers toevoegen, tegen een toeslag van € 20,- per passagier.

Vanuit Florence: privé Ferrari-tour

7. Vanuit Florence: privé Ferrari-tour

Ontdek de wondere wereld van Ferrari tijdens deze privétour, die in het teken staat van de snelste en elegantste auto ter wereld. Geniet 's ochtends van een pick-up van een deskundige chauffeur in een Mercedes-busje of auto met airconditioning en wifi. Rijd over de panoramische wegen en geniet van het adembenemende uitzicht op het Mugello-gebergte. Na een aangename rit van 2 uur bereikt u Maranello, de geboorteplaats van Enzo Ferrari. Geniet van een skip-the-line ticket voor de hoofdtentoonstelling "Wonder of Maranello" in het Ferrari Museum, waar elk afzonderlijk model te zien is, vanaf de legendarische 125 S die in 1940 werd ontworpen. Na je tijd in het museum heb je de mogelijkheid om tegen een extra vergoeding te rijden in een Ferrari naar keuze uit de beschikbare collectie.

Bologna: Ferrari VIP-ervaring met proefrit en museum

8. Bologna: Ferrari VIP-ervaring met proefrit en museum

Leef een hele dag ondergedompeld in de Ferrari-legende. Deze ongelooflijke tour neemt je mee naar het Ferrari Museum in Maranello, waar je de kans krijgt om de geschiedenis van het steigerende paard opnieuw te beleven en de Ferrari F1 Simulator te ervaren. Gevolgd door een begeleide shuttletour door de Ferrari Citadel waarin de gids informatie zal delen over de fabriek, de geschiedenis van het circuit van Fiorano en de hele Ferrari Citadel, die nog steeds de originele toegangsdeur tot de fabriek heeft. Na deze reis door de geschiedenis van het merk is het tijd om de kracht van het steigerende paard te voelen! Geniet van een proefrit met een Ferrari in de straten van Maranello voor een onvergetelijke ervaring. Geniet ter afsluiting van de dag van een complete lunch in restaurant "Cavallino", door de gerenommeerde chef-kok Massimo Bottura.

Van Bologna: privédagtour Lamborghini & Ferrari-musea

9. Van Bologna: privédagtour Lamborghini & Ferrari-musea

Begin aan een privétour door de Lamborghini- en Ferrari-musea vanuit Bologna. Begin met ophalen bij je hotel in Bologna. Ontdek de geschiedenis van de iconische auto's die in Italië zijn gemaakt tijdens een rondleiding in het Lamborghini Museum, van de eerste modellen zoals de Miura en de Countach tot de ultieme en exclusieve modellen zoals de Aventador SVJ. Om te volgen, bezoek het Ferrari-museum in Maranello en geniet van een rondleiding door de Cittadella Ferrari, waarin de gids informatie zal delen over de fabriek, de geschiedenis van het circuit van Fiorano en van alle Cittadella Ferrari, die nog steeds de originele fabriek behoudt toegangsdeur. Stop aan het einde van de tour bij een lokaal restaurant voor een smakelijke lunch met typische producten. Ontspan daarna op de reis terug naar Bologna.

Ferrari-dagtour

10. Ferrari-dagtour

Breng een hele dag door met het ontdekken van de wereld van Ferrari. De tour omvat bezoeken aan verschillende musea en lunch op een boerderij. Begin de tour met een pick-up bij je hotel. Vertrek vervolgens naar Maranello, waar u het Ferrari-museum gaat bezoeken. Volg daarna een rondleiding per bus vanaf de fabriek en het Fiorano-circuit voordat je gaat lunchen in een boerderij in de buurt van Maranello. Bezoek het Casa Enzo Ferrari Museum in Modena en keer dan terug.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Maranello

Topactiviteiten

Maranello: de topbezienswaardigheden

Alle activiteiten

27 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Pagina 1 van de 2

Voor ieder wat wils

In de buurt van Maranello

Meer zien

Veelgestelde vragen over Maranello

Wat zijn de topattracties van Maranello?

Bij een bezoek aan Maranello, welke activiteiten hebben de beste deals en kortingen?

Andere activiteiten in Maranello

Wil je alle activiteiten in Maranello bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.