Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in het Engels te bekijken.
Toegangsticket

Maranello en Modena: combitickets Ferrari-musea

Activiteitenaanbieder: Arcadia emme viaggi srl

Maranello en Modena: combitickets Ferrari-musea

Activiteitenaanbieder: Arcadia emme viaggi srl

Vanaf € 35,60 per persoon

Ontdek het huis van Ferrari en meer met een combiticket voor het Museum Ferrari Maranello en het Museum Ferrari Modena. Ontdek de voortreffelijkheid van Italiaanse motoren uit het verleden, het heden en de toekomst.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Duur 1.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Je belevenis

Highlights
 • Voel de bijzondere eigenaardigheid van Maranello, de thuisbasis van de Ferrari-motor
 • Ontvang een 2-in-1 combiticket voor het Maranello Ferrari Museum en het Modena Museum
 • Ontdek de interessante geschiedenis van Enzo Ferrari zelf
 • Bewonder de vele motoren van verleden, heden en toekomst
 • Loop door de Hall of Victories en leer over wereldkampioenen vanaf 1999
Volledige beschrijving

Ontvang een 2-in-1 combiticket voor een bezoek aan het Maranello Ferrari Museum en het Modena Ferrari Museum. Verken de tentoonstellingen van heden en verleden in Maranello, ga vervolgens 20 km en ontdek Enzo Ferrari zelf in het museum in Modena.

Begin met toegang tot het Maranello-museum, waar uw tijd van binnenkomst in Modena wordt gedeeld. Ontdek de bijzondere bijzonderheid van Maranello, dat het de thuisbasis is van Ferrari, een van de meest prestigieuze automerken ter wereld.

Raak gepassioneerd door motoren en ontdek de Italiaanse uitmuntendheid van dichtbij in het Land van de Rode wijnen. Loop door de tentoonstelling van het steigerende paard, verdeeld in twee delen: een permanent en een tijdelijk. Dwaal door de Hall of Victories en leer over wereldkampioenen van 1999 tot nu.

Reis 20 km van Maranello naar een futuristisch gebouw in de vorm van een enorme gele autokap. Bescherm uw ogen tegen de heldere en levendige kleuren die sterk contrasteren met de omgeving. Binnen is er een enorme hal waarin verschillende tijdelijke tentoonstellingen zijn opgesteld en een kleine bioscoop waar twee roterende films worden geprojecteerd die gewijd zijn aan het leven en de geschiedenis van Enzo Ferrari.

Het museum is verdeeld in vijf sectoren: motoren met een lage fractionering, van 1 tot 6 cilinders, die van de klassieke 12 cilinders, die van 8, turbo's en ten slotte die van de Formule 1. Het pad gaat verder in het gebouw voor een enorm paviljoen, of in de werkplaats waar Enzo's vader werkte, nu perfect gerestaureerd. Daarnaast herbergt het museum een winkel die een breed scala aan officiële producten aanbiedt en een boekhandel die de belangrijkste Ferrari-publicaties verzamelt.

Inbegrepen
 • Toegangskaarten

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Trefpunt

  Begin om te beginnen bij het Maranello Ferrari Museum.

  Openen in Google Maps ⟶
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,7 /5

  gebaseerd op 91 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • prijs / kwaliteit
   4,6/5
  • dienstverlening
   3,7/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  We hebben genoten van de sfeer van zowel de Maranello- als de Modena Ferrari-musea. Elk museum heeft zijn eigen bijzonderheid: Maranello gaat meer over de geschiedenis van Scuderia Ferrari, met name de kampioenschapsoverwinningen in de Formule 1, terwijl Modena meer gaat over de geschiedenis van Ferrari zelf, vanaf de oprichting tot vandaag. We raden dit combiticket ten zeerste aan aan alle Ferrari-fans!

  Verder lezen

  12 september 2022

  Ricardo uit Tarragona, een fenomenale Spaanse gids, zorgde ervoor dat de manier van rijden op de wegen en de versnelling in de bevolking werd aangegeven, hij gedroeg zich fenomenaal bij ons, een 12 op 10. Ik zette mijn neef in de positie van de stoel enz ... en ik geniet er erg van en ik herhaalde . Een geweldige groet van Mikel en Amar Basauri Ik hoop dat deze dank je bereikt BEDANKT

  Verder lezen

  12 augustus 2022

  Für den Besuch in Maranello brauchten wir eine gute Stunde. Für den Besuch in Modena inklusive des Films über Enzo Ferrari benötigten wir eine Stunde. Beide Museen sind auf ihre Art sehr interessant, in Maranello gibts mehrere Formel eins Wagen zu sehen, in Modena liegt der Schwerpunkt auf der Geschichte von Enzo Ferrari mit der Entwicklung und der Entstehung seines Werkes.

  Verder lezen

  14 oktober 2022

  Vertalen

  Product ID: 417365