Maranello
(Mini)bustours

(Mini)bustours
11 activiteiten gevonden

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Topactiviteiten in Maranello

58 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Maranello (Mini)bustours: onze aanbevelingen

Maranello: Ferrari Museum Entree Ticket

Maranello: Ferrari Museum Entree Ticket

Ontdek tijdens uw reis naar Maranello het museum dat de thuisbasis is van een van de meest prestigieuze merken ter wereld, Ferrari. Als u een passie heeft voor motoren, of als u gewoon de gouden standaard van Italiaanse uitmuntendheid wilt ontdekken, grijp dan zeker deze opwindende kans in het 'land van de rode wijnen' aan. Het Ferrari Museum is een spannende tentoonstelling over het verleden, het heden en de toekomst van het steigerende paard. Tijdens je bezoek kun je zowel de permanente als de tijdelijke tentoonstellingen meemaken die er plaatsvinden. Je kunt ook de suggestieve Hall of Victories bezoeken waarin de Ferrari-wereldkampioenen van 1999 tot nu worden tentoongesteld.

Maranello en Modena: combitickets Ferrari-musea

Maranello en Modena: combitickets Ferrari-musea

Ontvang een 2-in-1 combiticket voor een bezoek aan het Maranello Ferrari Museum en het Modena Ferrari Museum. Verken de tentoonstellingen van heden en verleden in Maranello, ga vervolgens 20 km en ontdek Enzo Ferrari zelf in het museum in Modena. Begin met toegang tot het Maranello-museum, waar uw tijd van binnenkomst in Modena wordt gedeeld. Ontdek de bijzondere bijzonderheid van Maranello, dat het de thuisbasis is van Ferrari, een van de meest prestigieuze automerken ter wereld. Raak gepassioneerd door motoren en ontdek de Italiaanse uitmuntendheid van dichtbij in het Land van de Rode wijnen. Loop door de tentoonstelling van het steigerende paard, verdeeld in twee delen: een permanent en een tijdelijk. Dwaal door de Hall of Victories en leer over wereldkampioenen van 1999 tot nu. Reis 20 km van Maranello naar een futuristisch gebouw in de vorm van een enorme gele autokap. Bescherm uw ogen tegen de heldere en levendige kleuren die sterk contrasteren met de omgeving. Binnen is er een enorme hal waarin verschillende tijdelijke tentoonstellingen zijn opgesteld en een kleine bioscoop waar twee roterende films worden geprojecteerd die gewijd zijn aan het leven en de geschiedenis van Enzo Ferrari. Het museum is verdeeld in vijf sectoren: motoren met een lage fractionering, van 1 tot 6 cilinders, die van de klassieke 12 cilinders, die van 8, turbo's en ten slotte die van de Formule 1. Het pad gaat verder in het gebouw voor een enorm paviljoen, of in de werkplaats waar Enzo's vader werkte, nu perfect gerestaureerd. Daarnaast herbergt het museum een winkel die een breed scala aan officiële producten aanbiedt en een boekhandel die de belangrijkste Ferrari-publicaties verzamelt.

Maranello: Ferrari Museum en Fiorano Circuit Combo Eco Tour

Maranello: Ferrari Museum en Fiorano Circuit Combo Eco Tour

Verrijk uw bezoek aan Maranello met een gecombineerde tour door het Ferrari-museum en de fabriek, en maak een exclusieve panoramische shuttletour op het circuit van Fiorano en langs de Viale Enzo Ferrari in Fabbrica. Volg je gids en ontdek de kenmerken en inhoud van het Ferrari-circuit, waar sinds 1972 race- en straatauto's worden getest, en van de Ferrari Citadel. Loop door de tentoonstelling van het steigerende paard, verdeeld in twee delen: een permanent en een tijdelijk. Bekijk de fabriek voordat je naar de Fiorano-baan gaat om ervaring op te doen, die wordt gebruikt om privétests uit te voeren, en een bus te nemen terwijl je luistert naar de geheimen en feiten die de gids onthult.

Modena: retourbustransfer naar Ferrari Museum Maranello

Modena: retourbustransfer naar Ferrari Museum Maranello

Vanaf vandaag is het makkelijker om de Ferrari Musea te bereiken, ook als je met de trein reist. Er is een verbindingsdienst tussen Ferrari Musea in Maranello, op vaste tijden, met vertrek uit: Treinstation van Modena (busstation: "Pensilina" nr. 4) naar Ferrari Musem in Maranello (Via Alfredo Dino Ferrari, 43, Maranello) Vertrekreis: van het treinstation van Modena (bushalte nr. 4) naar het Ferrari-museum in Maranello (Via Alfredo Dino Ferrari, 43, Maranello): om 10:40 uur en om 15:15 uur Retour: van het Ferrari-museum in Maranello (Via Alfredo Dino Ferrari, 43, Maranello) naar het treinstation van Modena (bushalte nr. 4): om 14:45 uur en om 18:00 uur Voor beide routes is er een pitstop bij het Enzo Ferrari Museum in Modena (Via Paolo Ferrari, 85, 41121 Modena)

Maranello: Ferrari Museum toegangsbewijs en simulator

Maranello: Ferrari Museum toegangsbewijs en simulator

Begin je ervaring met een bezoek aan het museum, dat op slechts 300 meter van de Ferrari-fabriek ligt. Passeer de lange rijen met je vooraf gekochte voorrangsticket. Ga het museum binnen en sta versteld van de 2.500 vierkante meter aan Ferrari-gerelateerde tentoonstellingen. Wandel rond en bekijk de Formule 1-, Sport- en Sport Prototpye-auto's. Bezoek de Hall of Victories, waar informatie over de F1-kampioenschappen van '99 tot '08 wordt tentoongesteld, met 110 trofeeën en de 9 originele helmen van de coureurs. Bekijk een grote tentoonstelling gewijd aan Scuderia Ferrari. Tot slot kun je voelen hoe het is om zelf een Ferrari te besturen door in een F1-simulator met één zitplaats en hoge prestaties te stappen. Kies uit de beroemdste circuits ter wereld, waaronder Monza, Barcelona, Silverstone, Imola, Nürbürgring, Zandvoort en Mugello. Kies voor een bezoek aan het Museo Enzo Ferrari, gewijd aan het leven en werk van Enzo Ferrari. Bezoek het voormalige huis en de werkplaats van Enzo Ferrari's vader. Bekijk een permanente tentoonstelling met een aantal van de meest opmerkelijke Ferrari's, waaronder zeldzame auto's uit de jaren '50. Hoogte voor de simulator: min 150cm; max 185cm

Bologna/Maranello: Toegangbewijs voor het Lamborghini & Ferrari Museum

Bologna/Maranello: Toegangbewijs voor het Lamborghini & Ferrari Museum

Koop een 2-in-1 combiticket voor het Maranello Ferrari Museum en Lamborghini Museum. Verdiep je in het heden en verleden van Ferrari en Lamborghini en bewonder een uitgebreide collectie tentoongestelde auto's. Ontdek tijdens je reis naar Maranello het museum dat de thuisbasis is van een van de meest prestigieuze merken ter wereld, Ferrari. Als je gepassioneerd bent door motoren of gewoon de gouden standaard van Italiaanse uitmuntendheid wilt ontdekken, grijp dan deze spannende kans in het "land van de roden". Ontdek in Bologna 60 jaar innovatie en projecteer Lamborghini in de toekomst door middel van iconische modellen en rondleidingen langs de productielijnen in het Lamborghini Museum. Geniet van een interactieve ervaring met de rijsimulator die de ontdekking van de tentoongestelde voertuigen versterkt. Bekijk de eerste visionaire creaties van Ferruccio Lamborghini, zoals de Miura en de Countach, gevolgd door de recente supersportauto's zoals de Huracán Performante, de Aventador SVJ, de Centenario, Sesto Elemento en Veneno, tot de eerste hybride auto's van Sian en de Countach LPI 800-4.

Maranello: proefrit Ferrari 458

Maranello: proefrit Ferrari 458

Mis niet de ervaring van het besturen van een Ferrari door deze prachtige regio, de thuisbasis van de beroemde autofabrikant Ferrari, die geen introductie behoeft. Kies de duur van de rit rond Maranello. Een deskundige rij-instructeur onthult de geheimen van de geweldige Ferrari. Na een korte tutorial kun je het gaspedaal volledig intrappen en de motor laten draaien, genietend van de vrijheid van dit alles. Geniet van de snelheid (meer dan 325 km/u), het vermogen (570 pk bij 9000 tpm) en acceleratie (0-100 km/u in minder dan 3,4 seconden) van dit beest terwijl u plaatsneemt op de bestuurdersstoel.

Maranello: Testrit Ferrari 488 Spider

Maranello: Testrit Ferrari 488 Spider

Rijd met een Ferrari 488 Spider door de regio Maranello en geniet van het landschap tijdens een spannende rit. Ervaar het besturen van een Ferrari door deze prachtige regio, de thuisbasis van de beroemde autofabrikant Ferrari, die geen introductie behoeft. Kies de duur van de rit rond Maranello. Leer de geheimen van de geweldige Ferrari kennen van een deskundige rij-instructeur voordat je op pad gaat. Trap het gaspedaal volledig in na de korte tutorial en laat de motor op volle toeren draaien, genietend van de vrijheid van dit alles. Geniet van de snelheid (meer dan 325 km/u), het vermogen (670 pk bij 9000 tpm) en acceleratie (0-100 km/u in minder dan 3 seconden) van dit beest nadat je op de bestuurdersstoel bent gaan zitten.

Maranello: Testrit Ferrari Portofino

Maranello: Testrit Ferrari Portofino

Rijd met een Ferrari Portofino (auto met 4 zitplaatsen) door de regio Maranello en geniet van het landschap terwijl je een spannende rit maakt. Ervaar het besturen van een Ferrari door deze prachtige regio, de thuisbasis van de beroemde autofabrikant Ferrari, die geen introductie behoeft. Kies de duur van de rit op de weg rond Maranello. Leer de geheimen van de geweldige Ferrari van een deskundige rij-instructeur voordat je op pad gaat. Trap het pedaal op het metaal na de korte tutorial, laat de motor draaien en geniet van de vrijheid van dit alles. Geniet van de snelheid, het vermogen (600 pk) en de acceleratie (0-100 km/u in 3,5 seconden) van dit beest nadat je in de bestuurdersstoel bent geschoven. Er is de mogelijkheid als u ook passagiers op de achterbank wilt hebben (maximaal 2). U kunt rechtstreeks ter plaatse passagiers toevoegen, tegen een toeslag van € 20,- per passagier.

Ferrari Portofino testrit korte tour

Ferrari Portofino testrit korte tour

Na het inchecken zal een professionele begeleider je begeleiden naar de auto en je alle informatie geven om het meeste uit je ervaring te halen. Je begint de rit direct vanaf het Ferrari Museum plein. Je komt langs de gebouwen van het F1 Management, de historische ingang van de beroemdste fabriek ter wereld en op de terugweg zie je het circuit van Fiorano vanaf de brug. Op zonnige dagen kun je ervoor kiezen om de brug open te houden en de wind van Maranello in je haren te voelen. Aan het eind kun je de video van je gids bekijken en foto's maken naast de auto waarmee je je droom hebt waargemaakt. Ter plekke kun je beslissen of je vergezeld wilt worden door een vriend, je partner of je kind.

Maranello

Maranello

Maranello (Mini)bustours: onze aanbevelingen

Maranello: Ferrari Museum Entree Ticket

Maranello: Ferrari Museum Entree Ticket

Ontdek tijdens uw reis naar Maranello het museum dat de thuisbasis is van een van de meest prestigieuze merken ter wereld, Ferrari. Als u een passie heeft voor motoren, of als u gewoon de gouden standaard van Italiaanse uitmuntendheid wilt ontdekken, grijp dan zeker deze opwindende kans in het 'land van de rode wijnen' aan. Het Ferrari Museum is een spannende tentoonstelling over het verleden, het heden en de toekomst van het steigerende paard. Tijdens je bezoek kun je zowel de permanente als de tijdelijke tentoonstellingen meemaken die er plaatsvinden. Je kunt ook de suggestieve Hall of Victories bezoeken waarin de Ferrari-wereldkampioenen van 1999 tot nu worden tentoongesteld.

Maranello en Modena: combitickets Ferrari-musea

Maranello en Modena: combitickets Ferrari-musea

Ontvang een 2-in-1 combiticket voor een bezoek aan het Maranello Ferrari Museum en het Modena Ferrari Museum. Verken de tentoonstellingen van heden en verleden in Maranello, ga vervolgens 20 km en ontdek Enzo Ferrari zelf in het museum in Modena. Begin met toegang tot het Maranello-museum, waar uw tijd van binnenkomst in Modena wordt gedeeld. Ontdek de bijzondere bijzonderheid van Maranello, dat het de thuisbasis is van Ferrari, een van de meest prestigieuze automerken ter wereld. Raak gepassioneerd door motoren en ontdek de Italiaanse uitmuntendheid van dichtbij in het Land van de Rode wijnen. Loop door de tentoonstelling van het steigerende paard, verdeeld in twee delen: een permanent en een tijdelijk. Dwaal door de Hall of Victories en leer over wereldkampioenen van 1999 tot nu. Reis 20 km van Maranello naar een futuristisch gebouw in de vorm van een enorme gele autokap. Bescherm uw ogen tegen de heldere en levendige kleuren die sterk contrasteren met de omgeving. Binnen is er een enorme hal waarin verschillende tijdelijke tentoonstellingen zijn opgesteld en een kleine bioscoop waar twee roterende films worden geprojecteerd die gewijd zijn aan het leven en de geschiedenis van Enzo Ferrari. Het museum is verdeeld in vijf sectoren: motoren met een lage fractionering, van 1 tot 6 cilinders, die van de klassieke 12 cilinders, die van 8, turbo's en ten slotte die van de Formule 1. Het pad gaat verder in het gebouw voor een enorm paviljoen, of in de werkplaats waar Enzo's vader werkte, nu perfect gerestaureerd. Daarnaast herbergt het museum een winkel die een breed scala aan officiële producten aanbiedt en een boekhandel die de belangrijkste Ferrari-publicaties verzamelt.

Maranello: Ferrari Museum en Fiorano Circuit Combo Eco Tour

Maranello: Ferrari Museum en Fiorano Circuit Combo Eco Tour

Verrijk uw bezoek aan Maranello met een gecombineerde tour door het Ferrari-museum en de fabriek, en maak een exclusieve panoramische shuttletour op het circuit van Fiorano en langs de Viale Enzo Ferrari in Fabbrica. Volg je gids en ontdek de kenmerken en inhoud van het Ferrari-circuit, waar sinds 1972 race- en straatauto's worden getest, en van de Ferrari Citadel. Loop door de tentoonstelling van het steigerende paard, verdeeld in twee delen: een permanent en een tijdelijk. Bekijk de fabriek voordat je naar de Fiorano-baan gaat om ervaring op te doen, die wordt gebruikt om privétests uit te voeren, en een bus te nemen terwijl je luistert naar de geheimen en feiten die de gids onthult.

Modena: retourbustransfer naar Ferrari Museum Maranello

Modena: retourbustransfer naar Ferrari Museum Maranello

Vanaf vandaag is het makkelijker om de Ferrari Musea te bereiken, ook als je met de trein reist. Er is een verbindingsdienst tussen Ferrari Musea in Maranello, op vaste tijden, met vertrek uit: Treinstation van Modena (busstation: "Pensilina" nr. 4) naar Ferrari Musem in Maranello (Via Alfredo Dino Ferrari, 43, Maranello) Vertrekreis: van het treinstation van Modena (bushalte nr. 4) naar het Ferrari-museum in Maranello (Via Alfredo Dino Ferrari, 43, Maranello): om 10:40 uur en om 15:15 uur Retour: van het Ferrari-museum in Maranello (Via Alfredo Dino Ferrari, 43, Maranello) naar het treinstation van Modena (bushalte nr. 4): om 14:45 uur en om 18:00 uur Voor beide routes is er een pitstop bij het Enzo Ferrari Museum in Modena (Via Paolo Ferrari, 85, 41121 Modena)

Maranello: Ferrari Museum toegangsbewijs en simulator

Maranello: Ferrari Museum toegangsbewijs en simulator

Begin je ervaring met een bezoek aan het museum, dat op slechts 300 meter van de Ferrari-fabriek ligt. Passeer de lange rijen met je vooraf gekochte voorrangsticket. Ga het museum binnen en sta versteld van de 2.500 vierkante meter aan Ferrari-gerelateerde tentoonstellingen. Wandel rond en bekijk de Formule 1-, Sport- en Sport Prototpye-auto's. Bezoek de Hall of Victories, waar informatie over de F1-kampioenschappen van '99 tot '08 wordt tentoongesteld, met 110 trofeeën en de 9 originele helmen van de coureurs. Bekijk een grote tentoonstelling gewijd aan Scuderia Ferrari. Tot slot kun je voelen hoe het is om zelf een Ferrari te besturen door in een F1-simulator met één zitplaats en hoge prestaties te stappen. Kies uit de beroemdste circuits ter wereld, waaronder Monza, Barcelona, Silverstone, Imola, Nürbürgring, Zandvoort en Mugello. Kies voor een bezoek aan het Museo Enzo Ferrari, gewijd aan het leven en werk van Enzo Ferrari. Bezoek het voormalige huis en de werkplaats van Enzo Ferrari's vader. Bekijk een permanente tentoonstelling met een aantal van de meest opmerkelijke Ferrari's, waaronder zeldzame auto's uit de jaren '50. Hoogte voor de simulator: min 150cm; max 185cm

Bologna/Maranello: Toegangbewijs voor het Lamborghini & Ferrari Museum

Bologna/Maranello: Toegangbewijs voor het Lamborghini & Ferrari Museum

Koop een 2-in-1 combiticket voor het Maranello Ferrari Museum en Lamborghini Museum. Verdiep je in het heden en verleden van Ferrari en Lamborghini en bewonder een uitgebreide collectie tentoongestelde auto's. Ontdek tijdens je reis naar Maranello het museum dat de thuisbasis is van een van de meest prestigieuze merken ter wereld, Ferrari. Als je gepassioneerd bent door motoren of gewoon de gouden standaard van Italiaanse uitmuntendheid wilt ontdekken, grijp dan deze spannende kans in het "land van de roden". Ontdek in Bologna 60 jaar innovatie en projecteer Lamborghini in de toekomst door middel van iconische modellen en rondleidingen langs de productielijnen in het Lamborghini Museum. Geniet van een interactieve ervaring met de rijsimulator die de ontdekking van de tentoongestelde voertuigen versterkt. Bekijk de eerste visionaire creaties van Ferruccio Lamborghini, zoals de Miura en de Countach, gevolgd door de recente supersportauto's zoals de Huracán Performante, de Aventador SVJ, de Centenario, Sesto Elemento en Veneno, tot de eerste hybride auto's van Sian en de Countach LPI 800-4.

Maranello: proefrit Ferrari 458

Maranello: proefrit Ferrari 458

Mis niet de ervaring van het besturen van een Ferrari door deze prachtige regio, de thuisbasis van de beroemde autofabrikant Ferrari, die geen introductie behoeft. Kies de duur van de rit rond Maranello. Een deskundige rij-instructeur onthult de geheimen van de geweldige Ferrari. Na een korte tutorial kun je het gaspedaal volledig intrappen en de motor laten draaien, genietend van de vrijheid van dit alles. Geniet van de snelheid (meer dan 325 km/u), het vermogen (570 pk bij 9000 tpm) en acceleratie (0-100 km/u in minder dan 3,4 seconden) van dit beest terwijl u plaatsneemt op de bestuurdersstoel.

Maranello: Testrit Ferrari 488 Spider

Maranello: Testrit Ferrari 488 Spider

Rijd met een Ferrari 488 Spider door de regio Maranello en geniet van het landschap tijdens een spannende rit. Ervaar het besturen van een Ferrari door deze prachtige regio, de thuisbasis van de beroemde autofabrikant Ferrari, die geen introductie behoeft. Kies de duur van de rit rond Maranello. Leer de geheimen van de geweldige Ferrari kennen van een deskundige rij-instructeur voordat je op pad gaat. Trap het gaspedaal volledig in na de korte tutorial en laat de motor op volle toeren draaien, genietend van de vrijheid van dit alles. Geniet van de snelheid (meer dan 325 km/u), het vermogen (670 pk bij 9000 tpm) en acceleratie (0-100 km/u in minder dan 3 seconden) van dit beest nadat je op de bestuurdersstoel bent gaan zitten.

Maranello: Testrit Ferrari Portofino

Maranello: Testrit Ferrari Portofino

Rijd met een Ferrari Portofino (auto met 4 zitplaatsen) door de regio Maranello en geniet van het landschap terwijl je een spannende rit maakt. Ervaar het besturen van een Ferrari door deze prachtige regio, de thuisbasis van de beroemde autofabrikant Ferrari, die geen introductie behoeft. Kies de duur van de rit op de weg rond Maranello. Leer de geheimen van de geweldige Ferrari van een deskundige rij-instructeur voordat je op pad gaat. Trap het pedaal op het metaal na de korte tutorial, laat de motor draaien en geniet van de vrijheid van dit alles. Geniet van de snelheid, het vermogen (600 pk) en de acceleratie (0-100 km/u in 3,5 seconden) van dit beest nadat je in de bestuurdersstoel bent geschoven. Er is de mogelijkheid als u ook passagiers op de achterbank wilt hebben (maximaal 2). U kunt rechtstreeks ter plaatse passagiers toevoegen, tegen een toeslag van € 20,- per passagier.

Ferrari Portofino testrit korte tour

Ferrari Portofino testrit korte tour

Na het inchecken zal een professionele begeleider je begeleiden naar de auto en je alle informatie geven om het meeste uit je ervaring te halen. Je begint de rit direct vanaf het Ferrari Museum plein. Je komt langs de gebouwen van het F1 Management, de historische ingang van de beroemdste fabriek ter wereld en op de terugweg zie je het circuit van Fiorano vanaf de brug. Op zonnige dagen kun je ervoor kiezen om de brug open te houden en de wind van Maranello in je haren te voelen. Aan het eind kun je de video van je gids bekijken en foto's maken naast de auto waarmee je je droom hebt waargemaakt. Ter plekke kun je beslissen of je vergezeld wilt worden door een vriend, je partner of je kind.

Veelgestelde vragen over (Mini)bustours in Maranello

Welke andere activiteiten dan (Mini)bustours zijn de moeite waard in Maranello?

Andere onmisbare dingen om te doen in Maranello:

De topbezienswaardigheden in Maranello

Activiteiten in Maranello

Rondleidingen in Italië

Wat te doen in Italië

Andere activiteiten in Maranello

Wil je alle activiteiten in Maranello bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Maranello

Gemiddelde beoordeling

4.7
(124 beoordelingen)