Marble Arch
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Marble Arch: tours & tickets

Topbezienswaardigheden in Londen

Bekijk alle 830 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Marble Arch

Gemiddelde beoordeling
4.2 / 5
gebaseerd op 5.864 beoordelingen

Hele leuke dag gehad en veel kunnen zien!

Zeker een aanrader, aan begin van de dag naar één van de aangegeven locaties op je ticket gaan, daar krijg je papieren waarmee je de bus in kan en waarmee je evt de canal cruise en wandelroute kan doen. Tip: rijd eerst een rondje door london en besluit daarna waar je eruit wilt! Ik ging namelijk al snel eruit bij het british museum (wat wel meeega mooi is), maar ben daar veel rijd verloren en dat is zonde van de hop on hop off bus. Veeel pelzier mocht je dit gaan doen!

Londen: hop on, hop off-bustour met open dak Beoordeeld door

Hele fijne bussen, goede chauffeurs, snelle vertrektijden van Stansted

Makkelijk online te boeken en retourrit boeken gaat ook snel op de luchthaven Stansted. Je vertrekt best snel vanuit Stansted en op diverse plaatsen stappen mensen uit. De rit duurt circa 1,5 uur naar Paddington. Het tijdstip van ophalen in Paddington is echter heel erg veilig (ruim) ingeschat; 13:30 terwijl wij om 18:45 vlogen. Terugrit duurde circa 2 uur oftewel ruim 3 uur op Stansted airport. Kwaliteit is wel top en zeker aan te bevelen!

Bustransfer van Stansted Airport naar Centraal-Londen Beoordeeld door

Een goedkope oplossing van Luton naar centrum Londen

We waren zeer tevreden over de transfer van en naar het vliegveld. Alles ging vrij soepel en het was relatief goedkoop. Het was wel erg druk in de bus dus de heenweg konden we niet naast mekaar zitten. Ook was het ons in eerste instantie ook niet duidelijk waar we, voor de terugreis, weer op moesten stappen, maar daar zijn we uiteindelijk gelukkig wel uit gekomen. Al met al toch prima, voor herhaling vatbaar.

Prima busverbinding van en naar Stansted Airport

Houd er wel rekening mee dat je minimaal drie uur voor het vertrek van je vliegtuig op het vliegveld moet zijn. De reden lijkt te zijn dat je bus naar Stansted in London in de traffic jam terecht kan komen, wat veel tijdverlies met zich meebrengt.

Bustransfer van Stansted Airport naar Centraal-Londen Beoordeeld door

Prima vervoer. Chauffeur niet vriendelijk en slecht te verstaan.

Prima bus. Vervoer naar London ging goed. Chauffeur zie opmerking hierboven. Het was prima niet heel goed en zeker niet slecht. Goede prijs kwaliteit verhouding. Mocht het duurder worden in de toekomst is een goed alternatief de trein.