Datums kiezen

Margaretha-eiland

Margaretha-eiland

Margaretha-eiland: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Boedapest: Avondrondvaart van 1 uur met drankje

1. Boedapest: Avondrondvaart van 1 uur met drankje

Geniet van deze 1 uur durende sightseeing cruise op de legendarische blauwe Donau en vaar tussen Boeda en Pest in het betoverende Boedapest. Stap direct aan boord bij de pier in het centrum van Boedapest en drink een drankje naar keuze. Nip aan een glas champagne, wijn, bier, frisdrank of mineraalwater. Tijdens de rondvaart zie je de majestueuze Kettingbrug en Elisabethbrug, bewonder je het enorme parlementsgebouw van Boedapest en zie je de Burcht van Boeda op de heuvel. Je leert de belangrijkste bezienswaardigheden kennen in de 30-talige audiogids. Als de rondvaart is afgelopen, brengt de boot je terug naar de pier in het centrum van Boedapest.

Boedapest: Boottocht overdag

2. Boedapest: Boottocht overdag

Geniet van een boottocht overdag over de legendarische blauwe Donau, en vaar tussen de Boeda- en Pest-kant van het magische Boedapest. Stap direct vanaf de pier in het centrum van Boedapest aan boord van de boot en geniet van een drankje naar keuze. Je kunt kiezen voor een glas champagne, wijn, bier, frisdrank of mineraalwater en krijgt daarnaast ook gratis een speciale Duna Bella-limonade. Tijdens de boottocht zie je de majestueuze Kettingbrug en Elisabethbrug, bewonder je het grootse Parlementsgebouw van Boedapest, kijk je uit op de Burcht van Boeda op de heuvel en vaar je rond het Margaretha-eiland. Je komt meer te weten over de belangrijkste bezienswaardigheden dankzij de audiogids, die in 30 talen beschikbaar is. In de zomer kun je ervoor kiezen om een optionele pauze in te lassen op het koele en groene Margaretha-eiland. Je ontvangt een gratis kaart van de kleine eilandjes met aanbevolen wandelingen en informatie over de bezienswaardigheden die je ziet. Daarna ga je opnieuw aan boord voor de terugtocht naar het centrum van Boedapest.

Boedapest: Big Bus Hop-On Hop-Off Rondleiding

3. Boedapest: Big Bus Hop-On Hop-Off Rondleiding

Krijg een perfecte introductie tot Boedapest met een hop-on hop-off sightseeingbus. Cruise rond in stijl en stap in en uit bij de meer dan 20 haltes langs zorgvuldig ontworpen routes. Bekijk de prachtige basiliek, de lommerrijke en klassieke Andrassy Avenue, de Kettingbrug en nog veel meer. Luister naar het audiocommentaar in 16 talen, bezoek de beroemdste bezienswaardigheden van de stad en doe mee aan een optionele wandeltocht door Pest. Ervaar de hoofdstad van Hongarije in al zijn glorie met de riviercruise op de Donau en bekijk Boedapest vanuit een ander perspectief. Kaarthouders kunnen ook genieten van een begeleide wandeling door de statige Pest-kant van de stad. Alle bussen zijn in de zomer voorzien van airconditioning en in de winter verwarmd, zodat u Boedapest op de meest comfortabele en gemakkelijke manier kunt verkennen.

Boedapest: Sightseeing Donau Cruise Ticket

4. Boedapest: Sightseeing Donau Cruise Ticket

Je sightseeing cruise begint bij Dock no.6 Mahart Terminal, waar je aan boord gaat voor de cruise van een uur. Je vaart langs het imposante gebouw van het Parlement over de Donau en geniet ook van een panoramisch uitzicht op Margaretha-eiland. Bekijk de bezienswaardigheden van de Burchtwijk, waaronder het Koninklijk Kasteel, de Matthiaskerk en het Vissersbastion. Op Gellért Hill zie je het Vrijheidsmonument en de Citadel. De tour gaat verder in zuidelijke richting en je hebt uitzicht op de bruggen van Boedapest, het Nationaal Theater en het Paleis voor de Kunsten. Op de terugweg zie je de universiteiten van Boedapest en de Centrale Markthal, voordat de tour weer eindigt op het Vigadó Plein, in het centrum van de stad.

Boedapest: Donau City Lights Express Cruise

5. Boedapest: Donau City Lights Express Cruise

Begeef je op een boottocht over de beroemde rivier de Donau terwijl je Boedapest vanaf het water ziet. Vaar onder de prachtige bruggen van de stad door, bekijk de promenade langs de rivier en andere bezienswaardigheden tijdens deze rondvaart. Geniet van een cruise die onder enkele van de bekendste bruggen van Boedapest door vaart. Bekijk de Kettingbrug met zijn beschermengelen en de Elizabethbrug met zijn grote bronzen beeld Maak kennis met de Vrijheidsbrug, beroemd vanwege de verbinding tussen de Centrale Markthal en de Gellert Spa. Passeer de pittoreske Donau-promenade en bewonder de bezienswaardigheden van het Vigadó-plein. Geniet van de bezienswaardigheden van de stad vanaf dit unieke uitkijkpunt op het water. Bewonder het standbeeld van Sint-Gellert bovenop de Gellert-heuvel, evenals andere belangrijke bezienswaardigheden van Boedapest, zoals het Koninklijk Paleis en het Parlement.

Boedapest: Riviercruise met diner bij kaarslicht en livemuziek

6. Boedapest: Riviercruise met diner bij kaarslicht en livemuziek

Breng een magische avond door terwijl je je tegoed doet aan een verzorgd diner bij kaarslicht aan boord van een van de meest elegante en moderne rondvaarten door Boedapest. Luister naar livemuziek, geniet van een feestelijk welkomstdrankje en bewonder de sprankelende historische bezienswaardigheden van de stad langs de rivier de Donau. Zodra je aan boord bent, word je naar je tafel geleid om je gratis welkomstdrankje in ontvangst te nemen. Ga er daarna lekker voor zitten en geniet van je heerlijke 3- of 4-gangendiner terwijl je luistert naar livemuziek uitgevoerd door lokale Hongaarse artiesten. Tijdens het diner profiteer je van intrekbare ramen waardoor je de mooiste foto's kunt maken van het iconische Hongaarse parlement, dat 's avonds prachtig schittert. Vervolg je reis over het water en bewonder het nachtelijke uitzicht op de betoverende burcht van Boeda, het grote Vrijheidsbeeld en de indrukwekkende Citadel van Boeda op de Gellért-heuvel. Vaar langs andere beroemde bezienswaardigheden langs de rivier, zoals het Margaretha-eiland, het Paleis der Kunsten (MUPA), het Nationaal Theater en het Vigado-concertgebouw. Passeer de verlichte Ketting-, Margaretha- en Erszébetbruggen in het centrum en zie hoe de drukke Pest-promenade tot leven komt, dankzij geluiden van straatmuzikanten en mensen die dineren in de restaurants met patio's.

Boedapest: Grote sightseeingtour op de fiets

7. Boedapest: Grote sightseeingtour op de fiets

Begeleide sightseeingtour door Boedapest op de fiets. Bekijk de bezienswaardigheden van de stad terwijl je langs de oevers van de rivier de Donau trapt. Geniet van het uitzicht vanaf de Burchtwijk in Boeda en zie de neorenaissancistische bouwwerken aan Andrássy Avenue. Ontmoet je gids op het kantoor van de lokale partner en spring op de fiets om de sightseeingtour te beginnen. Rijd over de Duna Corso naar de Kettingbrug en beklim de Burchtwijk in Boeda om te genieten van het adembenemende uitzicht op Pest. Daal af richting de Donau om langs de rivier te rijden, relax op het eiland Margaretha en bezoek het parlementsgebouw, het Vrijheidsplein en de Sint-Stefanusbasiliek. Na een rit over de door UNESCO beschermde Andrássy Avenue langs het operagebouw en het House van Terreur, kom je bij het Heldenplein en het stadspark, voordat je weer terugkeert naar het kantoor van de lokale partner.

Boedapest: Margaret Eiland Dag Spa Toegangsbewijs

8. Boedapest: Margaret Eiland Dag Spa Toegangsbewijs

Laat je verwennen tijdens een dagje wellness in de prestigieuze spa op Margaretha-eiland. De spa is het wellnesscentrum van het Ensana hotel dat midden op het grootste eiland van de Donau ligt. Geniet van de natuurlijke omgeving en laat de drukte van de stad achter. Met je ticket heb je toegang tot de uitgebreide spafaciliteiten, waaronder meerdere  thermale binnen- en buitenzwembaden en de sauna. Geniet van de warme zon en de natuurlijke schoonheid van het Margaretha-eiland. Met in totaal 7 verschillende zwembaden en 12 massageruimtes is ontspanning gegarandeerd.

Dagtrip Boedapest vanuit Wenen

9. Dagtrip Boedapest vanuit Wenen

Ervaar de prachtige en historische stad Boedapest met een dagtocht met een comfortabele tourbus vanuit Wenen. Maak een comfortabele rit door de vlakten van West-Hongarije naar de stad Boedapest, gelegen aan de schilderachtige oevers van de rivier de Donau. Bekijk het Hongaarse parlementsgebouw, geïnspireerd door het Paleis van Westminster, het Heldenplein en de Sint-Stefanusbasiliek. Leer de betekenis van deze diverse bezienswaardigheden van uw gids en geniet van een mooie dagtocht van Wenen naar Boedapest.

Boedapest: E-bike rondleiding en kasteelheuvel

10. Boedapest: E-bike rondleiding en kasteelheuvel

Verken de prachtige stad Boedapest op de meest relaxte manier per E-bike. Volg je lokale, enthousiaste gids naar enkele van de beroemdste bezienswaardigheden in de stad en leer interessante feiten over elke locatie. Fiets naar de Elizabeth-brug en klim naar de prachtige Castle Hill, waar je een ongelooflijk uitzicht over de stad hebt. Daal weer af naar de Donau en reis langs de beroemde rivier. Breng wat tijd door op Margaretha-eiland voordat je het Hongaarse parlementsgebouw bezoekt. Reis naar het Vrijheidsplein en bewonder de Sint-Stefanusbasiliek. Als de tijd het toelaat, loop dan over Andrassy Avenue en bekijk onderweg de Hongaarse Staatsopera en het House of Terror. Eindig je tour bij Hősök tere, een van de belangrijkste pleinen in Boedapest, en breng wat tijd door in het stadspark voordat je terugkeert naar kantoor. Dit is geen privétour, je fietst met andere fietsers! De tour is op dezelfde route met dezelfde timeshare als de Budapest Grand Sightseeng-tour!

36 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Margaretha-eiland: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Margaretha-eiland

Wil je alle activiteiten in Margaretha-eiland bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Margaretha-eiland

Gemiddelde beoordeling

4.4
(7.514 beoordelingen)

Mooie ruime boot, audio aan boord en 2x drankje. Personeel erg vriendelijk. Duur van tocht precies lang genoeg. Je kunt zelfs op het eiland uitstappen als je dit zou willen. Anders vaar je gewoon weer mee terug. Leuk voor na de lunch.

was top, we hebben 's avonds een rondvaart gedaan zeer aan te bevelen vanwege het mooie gezicht over water met alle gebouwen die in het licht stonden. We kregen leuke informatie via koptelefoons over alle gebouwen.

Goede excursie met alles aangegeven in de advertentie, raad ik aan. Kom van tevoren.

Uitzicht op de stad 's avonds vergezeld van een drankje naar keuze

Ik raad alles heel goed aan op de eerste dag als je de stad niet kent