Margarethabrug

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Margarethabrug

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 6.511 beoordelingen

De boot was met de routebeschrijving goed te vinden aan Dock 42. Ligt aan de Donau. Met lijn 2 en dan nog ongeveer 10 min. Lopen. In een uur vaar je de Donau op en neer en zie je prachtige verlichte gebouwen en bruggen. Geen gids of audio tour erbij. Dat kozen wij bewust. Als je dat niet wilt moet je andere tour boeken. Was hartstikke leuk. Gluhwein erbij bij binnenkomst. Tijdens de vaart kun je als je wilt ook nog iets bestellen. Was echt heel goed betaalbaar, veel goedkoper dan andere tours en je ziet hetzelfde,

i d avond ontspannend te varen. verlichting gebouwen supermooi. duurde iets korter dan verwacht maar voor deze prijs de moeite waard. je rijdt met de auto langs de oevers maar op het water toch een andere invalshoek en zoals eerdere recensies geen gepraat v touringleider

Uurtje op de Donau heen en terug zodat je mooie fotos kan maken, mooie ruime boot waardoor je bovendeks kan plaatsnemen. Je krijgt aanboord een gluhwein of sapje en dat voor 9,- waar voor je geld!

Erg mooie tocht! Zeker rond zonsondergang. Wij zaten op het open dek en vanaf daar had je goed zicht op alle bezienswaardigen! Voor 9 euro zeker de moeite waard!

We hadden de rondvaart om 17.00 uur, zodat we een half uurtje in het licht en een half uurtje in het donker de stad vanaf het water konden zien.