Maria-Theresien-Straße

Maria-Theresien-Straße: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Innsbruck: privérondleiding door de hoogtepunten van de stad

Innsbruck: privérondleiding door de hoogtepunten van de stad

Verken Innsbruck en ontdek de historische delen van de stad met een privégids met licentie. Je tour begint op het afgesproken ontmoetingspunt in het centrum van Innsbruck. Eerst geniet je van de keizerlijke tuin en loop je langs het keizerlijk paleis naar de hofkerk met het grafmonument van keizer Maximiliaan en zijn bronzen "zwarte mannen" (Schwarze Mander). Ook een bezoek waard is de barokke kathedraal van St. James. Het interieur bevat het beroemde schilderij Mariahilf (Maria van Succour) van Lucas Cranach de Oude. De toegang tot de kathedraal is gratis, bezoeken zijn alleen mogelijk buiten de kerkdiensten om. Daarna wandelt u door de historische binnenstad naar het voormalige magnifieke alkoofbalkon van keizer Maximiliaan, het Gouden Dak, het meest gefotografeerde monument van Innsbruck. Via smalle steegjes langs kleurrijke historische herenhuizen bereikt u de Innbrug. Hier kunt u genieten van het uitzicht op de kleurrijke gevels van huizen met op de achtergrond het adembenemende berglandschap van de Nordkette. Ben je geïnteresseerd in moderne architectuur? Ook in Innsbruck valt er iets te ontdekken, zoals Zaha Hadid's futuristisch ogende stations van de Hungerburg-kabelbaan, het nieuwe House of Music, David Chipperfield's Kaufhaus Tyrol of de stadhuisgalerijen van Dominique Perrault. De tocht eindigt in de Maria Theresienstraat met zijn prachtige gebouwen in barokstijl, de Sint-Annazuil en de triomfboog als bekroning. De tour kan ook eindigen bij uw hotel in het centrum van Innsbruck.

Innsbruck - "Welkomstrondleiding" door Per Pedes. Stadsrondleiding met gids.

Innsbruck - "Welkomstrondleiding" door Per Pedes. Stadsrondleiding met gids.

Die "Welcome Tour" führt Sie auf einem Spaziergang durch die historische Altstadt und das Zentrum Innsbrucks. We beginnen in de Maria Theresien Straße, de barocken Prunkstraße Innsbrucks, en nu in de Fußgängerzone en Flaniermeile. In de Altstadt zien we die engen Gassen der mittelalterlichen Stadt, beschäftigen uns mit dem Leben der Bürger Innsbrucks einst und jetzt. Wir spannen den Bogen von den Anfängen der Geschichte bis in die Gegenwart. Architektur, Stadtleben, Geschichte und Geographie, Kunst und Kultur. Verschillende thema's begeleiden ons op onze weg. Sie werden bei diesem ca. 1 stündigen Rundgang von professionellen, staatlich geprüften Fremdenführern - Austria Guides - betreut, die gerne auf ihre individuellen Fragen eingehen und immer ein paar Tipps für sie haben, um die Stadt Innsbruck in vollen Zügen genießen zu können. Treffpunkt is die Schalterhalle der Innsbruck Information im Zentrum, am Burggraben 3. Meld Sie sich 10 Minuten vor Führungsbeginn bei Ihrem Guide am Tisch gekennzeichnet mit dem "Stadtführung" Schild für die WELCOME Tour.

Innsbruck: Privérondleiding met gids door Oostenrijk

Innsbruck: Privérondleiding met gids door Oostenrijk

Tijdens deze wandeltour verken je samen met je persoonlijke gids het centrum van Innsbruck, de zogenaamde "Oude Stad". Innsbruck, gelegen tussen de omringende noordelijke en centrale Alpen, is sinds enkele duizenden jaren een kruispunt tussen Noord- en Zuid-Europa. De huidige Maria Theresien Straße was de eerste buitenwijk van Innsbruck, met aan de straat diverse oude barokke stadspaleizen van de toenmalige Nobelfamilies. We beginnen onze reis daar en gaan dan naar de oude binnenstad, het middeleeuwse stadscentrum met veel huizen die dateren uit de tijd van keizer Maximilain I. rond 1500. Volg de smalle straatjes en ga terug in de tijd, toen internationale kooplieden hun producten uit verre landen naar de stad brachten. Vanaf de naamgevende brug over de rivier de Inn genieten we van een spectaculair uitzicht op de Noordelijke Keten, de Alpenketen ten noorden van de stad. Terug in de drukke stad brengt het Gouden Dak, Innsbrucks bekendste bezienswaardigheid, de tijd van het hof van keizer Maximiliaan en zijn familie, de Habsburgers, tot leven. We gaan de Koepel van St. Jakobus binnen en bekijken een van de meest opmerkelijke kunstwerken in Innsbruck, het schilderij "Maria Hilf of Maria met kind" van Lucas Cranach de Oudere. De Koepel is ook de begraafplaats van een van de Souvereinen van Tirol en staat bekend om zijn prachtige plafondschilderingen en interieur. We eindigen onze rondleiding voor het Keizerlijk Paleis, waar de lokale Tiroolse tak van de Habsburgse familie woont, en de Hofkerk, het graf van keizer Maximiliaan en waarschijnlijk het belangrijkste en mooiste graf van een keizer van het Heilige Roomse Rijk. Voor rondleidingen die 2 uur of langer duren, raden we - optioneel - toegang tot het keizerlijk kasteel, de hofkerk of een van de musea in de stad aan.

City Quest Innsbruck: Ontdek de geheimen van de stad!

City Quest Innsbruck: Ontdek de geheimen van de stad!

Maak je klaar voor een geweldig avontuur met onze City Quest! Het is net een speurtocht en een leuke zelfgeleide tour door Innsbruck, allemaal in één, en jij hebt de leiding met je vertrouwde smartphone als gids. Je ontdekt de wonderen van de stad, lost coole puzzels op, ontgrendelt geheime codes en leert interessant en leuk personeel over de geschiedenis van de stad - en dat allemaal terwijl je geniet van een wandeling door de charmante straten van Innsbruck Kom gewoon aan bij het startpunt en begin meteen met de City Quest met je telefoon. Terwijl je aan je zelfgeleide wandeling begint, decodeer je aanwijzingen die je naar verschillende controleposten in de stad leiden. Bij elk controlepunt los je puzzels op, ontgrendel je codes en ontdek je fascinerende feiten over de geschiedenis van de stad en beroemde plekken. Je City Quest eindigt met een gevoel van prestatie als je de laatste puzzel oplost. Na het avontuur ontvang je een gedetailleerd overzicht van je reis, inclusief je prestaties en hoe lang het duurde. Zodra je City Quest is afgelopen, ben je perfect gepositioneerd om zelf meer van de stad te verkennen. Je kunt je dag voortzetten en misschien een aantal van de locaties bezoeken die je tijdens de zoektocht hebt ontdekt of nieuwe delen van deze prachtige stad verkennen. Speciaal daarvoor hebben we GOOGLE MAPS ontworpen, waar we de beste plekjes van de stad toevoegen! Wij bieden City Quests aan in verschillende talen. Indien u een taalvoorkeur heeft, kunt u dit bij de opmerkingen vermelden. Standaard versturen we de quest in het Engels, maar je kunt tijdens de quest overschakelen naar een andere taal.

Innsbruck: Zelf rondleiding met audiogids

Innsbruck: Zelf rondleiding met audiogids

Welkom in de betoverende stad Innsbruck, waar geschiedenis, cultuur en mythes zich vermengen te midden van een adembenemend alpien landschap. Ga op reis door de tijd en verken de rijke geschiedenis van dit Oostenrijkse juweeltje met onze Innsbruck Self-Guided Audio Tour. Innsbruck ligt in het hart van de Alpen en heeft een eeuwenoude geschiedenis. Ooit was het een levendige handelspost langs de Via Claudia Augusta en ontwikkelde het zich tot een bruisend centrum van cultuur en handel. Van het nederige begin als kleine nederzetting tot de opkomst als hoofdstad van Tirol, heeft Innsbruck de eb en vloed van rijken meegemaakt en een erfenis achtergelaten die even divers als fascinerend is. Terwijl je door de geplaveide straten wandelt, laat je de verhalen van keizers en edelen, ambachtslieden en avonturiers tot leven komen via onze audiogids. Ontdek de mythen en legenden die de stad omhullen, van de mysterieuze verhalen van het Gouden Dak tot de legendarische figuren uit de Tiroolse folklore. De architectuur van Innsbruck getuigt van haar legendarische verleden, met gotische kathedralen, barokke paleizen en middeleeuwse herenhuizen die de skyline sieren. Bewonder de ingewikkelde details van de Sint-Jacobskathedraal, met zijn prachtige gevel en sierlijke interieur. Bewonder de keizerlijke pracht en praal van het Hofburg Paleis, ooit de zetel van de Tiroolse heersers, en wandel door de charmante straatjes van de Oude Stad, waar elke hoek een nieuw architectonisch wonder onthult. Maar onze tour gaat niet alleen over geschiedenis en architectuur; het gaat erom Innsbruck op je eigen manier te ervaren. Met onze audiogids heb je de vrijheid en flexibiliteit om Innsbruck in je eigen tempo te verkennen, te pauzeren voor de bezienswaardigheden die je fascineren en dieper in te gaan op de verhalen die je het meest intrigeren. Of je nu een geschiedenisfanaat bent, een cultuurliefhebber of gewoon een nieuwsgierige reiziger, onze tour is ontworpen om aan je voorkeuren en interesses te voldoen. Leer meer over de top 11 toeristische attracties in Innsbruck. De geschiedenis, cultuur, mythen, architectuur en andere belangrijke feiten vind je in dit audiocommentaar dat begint bij het centraal station van de stad, waarna de route zich geleidelijk één voor één verplaatst. 1. Innsbruck Hauptbahnhof 2. Maria-Theresien-Straße 3. Tiroler Landesmuseum Ferdinandeum 4. Hofkirche mit Silberner Kapelle (Hofkerk), 5. Altstadt Innsbruck, 6. Gouden Dak (Goldenes Dachl) 7. Stadtturm 8. Dom zu St. Jakob (Sint-Jacobskathedraal) 9. Nordkette Kabelbaan 10. Bergisel skischans 11. Kasteel Ambras Dus, pak je koptelefoon, trek je wandelschoenen aan en maak je klaar voor een onvergetelijke reis door de straten van Innsbruck. Laat het verleden tot leven komen terwijl je je onderdompelt in de geschiedenis, cultuur en mythen van deze opmerkelijke stad.

Innsbruck: kersttour met gediplomeerde gids

Innsbruck: kersttour met gediplomeerde gids

Ervaar de magie van het feestelijke Innsbruck Begin je wandeling in de lobby van je hotel in het stadscentrum of bij de auto-/busparkeerplaats of het treinstation Wandel door de oude stad vergezeld van de geur van glühwein, geroosterde amandelen, gefrituurd deeggebak... Ervaar de oudste kerstmarkt van Innsbruck en het gouden dak Bezoek het Tiroolse kerststallenmuseum en de hofkerk Bewonder de Swarovski-kristallen boom en de mechanische Jaufenthaler kerststal Ontdek de kerstmarkt in de Maria-Theresien-Straße met sprankelende lichtbomen en modern verlichtingsdesign

De keizerlijke charmes van Innsbruck: Een koninklijke reis

De keizerlijke charmes van Innsbruck: Een koninklijke reis

Ga mee op deze tour, waar jij de ontdekkingsreiziger wordt van een stad waar de geschiedenis door de straten fluistert en de architectuur verhalen vertelt over glorie en kunst. Dwaal door het hart van Innsbruck, van de majestueuze Leopoldsbrunnen tot het iconische Gouden Dak, elke stap op deze tour ontrafelt het rijke tapijt dat Innsbruck tot een juweel van de Alpen maakt. Bewonder de grootsheid van het keizerlijk paleis, voel de spirituele aanwezigheid in de St. Jakob Dom en verlies jezelf op de levendige Marktplatz. Met elke locatie uitgekozen om het beste van Innsbruck's culturele en historische betekenis te laten zien, belooft deze tour niet alleen een reis door de stad, maar een reis terug in de tijd. Laat je nieuwsgierigheid de weg wijzen en maak onvergetelijke herinneringen tijdens deze prachtige wandeltour. Ga met ons mee en laat Innsbruck zijn keizerlijke charmes aan je onthullen.

11 activiteiten gevonden

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Topactiviteiten in Innsbruck

77 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Maria-Theresien-Straße: topattracties in de buurt

Maria-Theresien-Straße: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Innsbruck: privérondleiding door de hoogtepunten van de stad

Innsbruck: privérondleiding door de hoogtepunten van de stad

Verken Innsbruck en ontdek de historische delen van de stad met een privégids met licentie. Je tour begint op het afgesproken ontmoetingspunt in het centrum van Innsbruck. Eerst geniet je van de keizerlijke tuin en loop je langs het keizerlijk paleis naar de hofkerk met het grafmonument van keizer Maximiliaan en zijn bronzen "zwarte mannen" (Schwarze Mander). Ook een bezoek waard is de barokke kathedraal van St. James. Het interieur bevat het beroemde schilderij Mariahilf (Maria van Succour) van Lucas Cranach de Oude. De toegang tot de kathedraal is gratis, bezoeken zijn alleen mogelijk buiten de kerkdiensten om. Daarna wandelt u door de historische binnenstad naar het voormalige magnifieke alkoofbalkon van keizer Maximiliaan, het Gouden Dak, het meest gefotografeerde monument van Innsbruck. Via smalle steegjes langs kleurrijke historische herenhuizen bereikt u de Innbrug. Hier kunt u genieten van het uitzicht op de kleurrijke gevels van huizen met op de achtergrond het adembenemende berglandschap van de Nordkette. Ben je geïnteresseerd in moderne architectuur? Ook in Innsbruck valt er iets te ontdekken, zoals Zaha Hadid's futuristisch ogende stations van de Hungerburg-kabelbaan, het nieuwe House of Music, David Chipperfield's Kaufhaus Tyrol of de stadhuisgalerijen van Dominique Perrault. De tocht eindigt in de Maria Theresienstraat met zijn prachtige gebouwen in barokstijl, de Sint-Annazuil en de triomfboog als bekroning. De tour kan ook eindigen bij uw hotel in het centrum van Innsbruck.

Innsbruck - "Welkomstrondleiding" door Per Pedes. Stadsrondleiding met gids.

Innsbruck - "Welkomstrondleiding" door Per Pedes. Stadsrondleiding met gids.

Die "Welcome Tour" führt Sie auf einem Spaziergang durch die historische Altstadt und das Zentrum Innsbrucks. We beginnen in de Maria Theresien Straße, de barocken Prunkstraße Innsbrucks, en nu in de Fußgängerzone en Flaniermeile. In de Altstadt zien we die engen Gassen der mittelalterlichen Stadt, beschäftigen uns mit dem Leben der Bürger Innsbrucks einst und jetzt. Wir spannen den Bogen von den Anfängen der Geschichte bis in die Gegenwart. Architektur, Stadtleben, Geschichte und Geographie, Kunst und Kultur. Verschillende thema's begeleiden ons op onze weg. Sie werden bei diesem ca. 1 stündigen Rundgang von professionellen, staatlich geprüften Fremdenführern - Austria Guides - betreut, die gerne auf ihre individuellen Fragen eingehen und immer ein paar Tipps für sie haben, um die Stadt Innsbruck in vollen Zügen genießen zu können. Treffpunkt is die Schalterhalle der Innsbruck Information im Zentrum, am Burggraben 3. Meld Sie sich 10 Minuten vor Führungsbeginn bei Ihrem Guide am Tisch gekennzeichnet mit dem "Stadtführung" Schild für die WELCOME Tour.

Innsbruck: Privérondleiding met gids door Oostenrijk

Innsbruck: Privérondleiding met gids door Oostenrijk

Tijdens deze wandeltour verken je samen met je persoonlijke gids het centrum van Innsbruck, de zogenaamde "Oude Stad". Innsbruck, gelegen tussen de omringende noordelijke en centrale Alpen, is sinds enkele duizenden jaren een kruispunt tussen Noord- en Zuid-Europa. De huidige Maria Theresien Straße was de eerste buitenwijk van Innsbruck, met aan de straat diverse oude barokke stadspaleizen van de toenmalige Nobelfamilies. We beginnen onze reis daar en gaan dan naar de oude binnenstad, het middeleeuwse stadscentrum met veel huizen die dateren uit de tijd van keizer Maximilain I. rond 1500. Volg de smalle straatjes en ga terug in de tijd, toen internationale kooplieden hun producten uit verre landen naar de stad brachten. Vanaf de naamgevende brug over de rivier de Inn genieten we van een spectaculair uitzicht op de Noordelijke Keten, de Alpenketen ten noorden van de stad. Terug in de drukke stad brengt het Gouden Dak, Innsbrucks bekendste bezienswaardigheid, de tijd van het hof van keizer Maximiliaan en zijn familie, de Habsburgers, tot leven. We gaan de Koepel van St. Jakobus binnen en bekijken een van de meest opmerkelijke kunstwerken in Innsbruck, het schilderij "Maria Hilf of Maria met kind" van Lucas Cranach de Oudere. De Koepel is ook de begraafplaats van een van de Souvereinen van Tirol en staat bekend om zijn prachtige plafondschilderingen en interieur. We eindigen onze rondleiding voor het Keizerlijk Paleis, waar de lokale Tiroolse tak van de Habsburgse familie woont, en de Hofkerk, het graf van keizer Maximiliaan en waarschijnlijk het belangrijkste en mooiste graf van een keizer van het Heilige Roomse Rijk. Voor rondleidingen die 2 uur of langer duren, raden we - optioneel - toegang tot het keizerlijk kasteel, de hofkerk of een van de musea in de stad aan.

City Quest Innsbruck: Ontdek de geheimen van de stad!

City Quest Innsbruck: Ontdek de geheimen van de stad!

Maak je klaar voor een geweldig avontuur met onze City Quest! Het is net een speurtocht en een leuke zelfgeleide tour door Innsbruck, allemaal in één, en jij hebt de leiding met je vertrouwde smartphone als gids. Je ontdekt de wonderen van de stad, lost coole puzzels op, ontgrendelt geheime codes en leert interessant en leuk personeel over de geschiedenis van de stad - en dat allemaal terwijl je geniet van een wandeling door de charmante straten van Innsbruck Kom gewoon aan bij het startpunt en begin meteen met de City Quest met je telefoon. Terwijl je aan je zelfgeleide wandeling begint, decodeer je aanwijzingen die je naar verschillende controleposten in de stad leiden. Bij elk controlepunt los je puzzels op, ontgrendel je codes en ontdek je fascinerende feiten over de geschiedenis van de stad en beroemde plekken. Je City Quest eindigt met een gevoel van prestatie als je de laatste puzzel oplost. Na het avontuur ontvang je een gedetailleerd overzicht van je reis, inclusief je prestaties en hoe lang het duurde. Zodra je City Quest is afgelopen, ben je perfect gepositioneerd om zelf meer van de stad te verkennen. Je kunt je dag voortzetten en misschien een aantal van de locaties bezoeken die je tijdens de zoektocht hebt ontdekt of nieuwe delen van deze prachtige stad verkennen. Speciaal daarvoor hebben we GOOGLE MAPS ontworpen, waar we de beste plekjes van de stad toevoegen! Wij bieden City Quests aan in verschillende talen. Indien u een taalvoorkeur heeft, kunt u dit bij de opmerkingen vermelden. Standaard versturen we de quest in het Engels, maar je kunt tijdens de quest overschakelen naar een andere taal.

Innsbruck: Zelf rondleiding met audiogids

Innsbruck: Zelf rondleiding met audiogids

Welkom in de betoverende stad Innsbruck, waar geschiedenis, cultuur en mythes zich vermengen te midden van een adembenemend alpien landschap. Ga op reis door de tijd en verken de rijke geschiedenis van dit Oostenrijkse juweeltje met onze Innsbruck Self-Guided Audio Tour. Innsbruck ligt in het hart van de Alpen en heeft een eeuwenoude geschiedenis. Ooit was het een levendige handelspost langs de Via Claudia Augusta en ontwikkelde het zich tot een bruisend centrum van cultuur en handel. Van het nederige begin als kleine nederzetting tot de opkomst als hoofdstad van Tirol, heeft Innsbruck de eb en vloed van rijken meegemaakt en een erfenis achtergelaten die even divers als fascinerend is. Terwijl je door de geplaveide straten wandelt, laat je de verhalen van keizers en edelen, ambachtslieden en avonturiers tot leven komen via onze audiogids. Ontdek de mythen en legenden die de stad omhullen, van de mysterieuze verhalen van het Gouden Dak tot de legendarische figuren uit de Tiroolse folklore. De architectuur van Innsbruck getuigt van haar legendarische verleden, met gotische kathedralen, barokke paleizen en middeleeuwse herenhuizen die de skyline sieren. Bewonder de ingewikkelde details van de Sint-Jacobskathedraal, met zijn prachtige gevel en sierlijke interieur. Bewonder de keizerlijke pracht en praal van het Hofburg Paleis, ooit de zetel van de Tiroolse heersers, en wandel door de charmante straatjes van de Oude Stad, waar elke hoek een nieuw architectonisch wonder onthult. Maar onze tour gaat niet alleen over geschiedenis en architectuur; het gaat erom Innsbruck op je eigen manier te ervaren. Met onze audiogids heb je de vrijheid en flexibiliteit om Innsbruck in je eigen tempo te verkennen, te pauzeren voor de bezienswaardigheden die je fascineren en dieper in te gaan op de verhalen die je het meest intrigeren. Of je nu een geschiedenisfanaat bent, een cultuurliefhebber of gewoon een nieuwsgierige reiziger, onze tour is ontworpen om aan je voorkeuren en interesses te voldoen. Leer meer over de top 11 toeristische attracties in Innsbruck. De geschiedenis, cultuur, mythen, architectuur en andere belangrijke feiten vind je in dit audiocommentaar dat begint bij het centraal station van de stad, waarna de route zich geleidelijk één voor één verplaatst. 1. Innsbruck Hauptbahnhof 2. Maria-Theresien-Straße 3. Tiroler Landesmuseum Ferdinandeum 4. Hofkirche mit Silberner Kapelle (Hofkerk), 5. Altstadt Innsbruck, 6. Gouden Dak (Goldenes Dachl) 7. Stadtturm 8. Dom zu St. Jakob (Sint-Jacobskathedraal) 9. Nordkette Kabelbaan 10. Bergisel skischans 11. Kasteel Ambras Dus, pak je koptelefoon, trek je wandelschoenen aan en maak je klaar voor een onvergetelijke reis door de straten van Innsbruck. Laat het verleden tot leven komen terwijl je je onderdompelt in de geschiedenis, cultuur en mythen van deze opmerkelijke stad.

Innsbruck: kersttour met gediplomeerde gids

Innsbruck: kersttour met gediplomeerde gids

Ervaar de magie van het feestelijke Innsbruck Begin je wandeling in de lobby van je hotel in het stadscentrum of bij de auto-/busparkeerplaats of het treinstation Wandel door de oude stad vergezeld van de geur van glühwein, geroosterde amandelen, gefrituurd deeggebak... Ervaar de oudste kerstmarkt van Innsbruck en het gouden dak Bezoek het Tiroolse kerststallenmuseum en de hofkerk Bewonder de Swarovski-kristallen boom en de mechanische Jaufenthaler kerststal Ontdek de kerstmarkt in de Maria-Theresien-Straße met sprankelende lichtbomen en modern verlichtingsdesign

De keizerlijke charmes van Innsbruck: Een koninklijke reis

De keizerlijke charmes van Innsbruck: Een koninklijke reis

Ga mee op deze tour, waar jij de ontdekkingsreiziger wordt van een stad waar de geschiedenis door de straten fluistert en de architectuur verhalen vertelt over glorie en kunst. Dwaal door het hart van Innsbruck, van de majestueuze Leopoldsbrunnen tot het iconische Gouden Dak, elke stap op deze tour ontrafelt het rijke tapijt dat Innsbruck tot een juweel van de Alpen maakt. Bewonder de grootsheid van het keizerlijk paleis, voel de spirituele aanwezigheid in de St. Jakob Dom en verlies jezelf op de levendige Marktplatz. Met elke locatie uitgekozen om het beste van Innsbruck's culturele en historische betekenis te laten zien, belooft deze tour niet alleen een reis door de stad, maar een reis terug in de tijd. Laat je nieuwsgierigheid de weg wijzen en maak onvergetelijke herinneringen tijdens deze prachtige wandeltour. Ga met ons mee en laat Innsbruck zijn keizerlijke charmes aan je onthullen.

De topbezienswaardigheden in Innsbruck

Activiteiten in Maria-Theresien-Straße

Rondleidingen in Oostenrijk

Wat te doen in Oostenrijk

Andere activiteiten in Maria-Theresien-Straße

Wil je alle activiteiten in Maria-Theresien-Straße bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.