Datums kiezen

Maria-Theresien-Straße

Maria-Theresien-Straße: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Innsbruck: privérondleiding door de hoogtepunten van de stad

1. Innsbruck: privérondleiding door de hoogtepunten van de stad

Verken Innsbruck en ontdek de historische delen van de stad met een privégids met licentie. Je tour begint op het afgesproken ontmoetingspunt in het centrum van Innsbruck. Eerst geniet je van de keizerlijke tuin en loop je langs het keizerlijk paleis naar de hofkerk met het grafmonument van keizer Maximiliaan en zijn bronzen "zwarte mannen" (Schwarze Mander). Ook een bezoek waard is de barokke kathedraal van St. James. Het interieur bevat het beroemde schilderij Mariahilf (Maria van Succour) van Lucas Cranach de Oude. De toegang tot de kathedraal is gratis, bezoeken zijn alleen mogelijk buiten de kerkdiensten om. Daarna wandelt u door de historische binnenstad naar het voormalige magnifieke alkoofbalkon van keizer Maximiliaan, het Gouden Dak, het meest gefotografeerde monument van Innsbruck. Via smalle steegjes langs kleurrijke historische herenhuizen bereikt u de Innbrug. Hier kunt u genieten van het uitzicht op de kleurrijke gevels van huizen met op de achtergrond het adembenemende berglandschap van de Nordkette. Ben je geïnteresseerd in moderne architectuur? Ook in Innsbruck valt er iets te ontdekken, zoals Zaha Hadid's futuristisch ogende stations van de Hungerburg-kabelbaan, het nieuwe House of Music, David Chipperfield's Kaufhaus Tyrol of de stadhuisgalerijen van Dominique Perrault. De tocht eindigt in de Maria Theresienstraat met zijn prachtige gebouwen in barokstijl, de Sint-Annazuil en de triomfboog als bekroning. De tour kan ook eindigen bij uw hotel in het centrum van Innsbruck.

Innsbruck: kersttour met gediplomeerde gids

2. Innsbruck: kersttour met gediplomeerde gids

Ervaar de magie van het feestelijke Innsbruck Begin je wandeling in de lobby van je hotel in het stadscentrum of bij de auto-/busparkeerplaats of het treinstation Wandel door de oude stad vergezeld van de geur van glühwein, geroosterde amandelen, gefrituurd deeggebak... Ervaar de oudste kerstmarkt van Innsbruck en het gouden dak Bezoek het Tiroolse kerststallenmuseum en de hofkerk Bewonder de Swarovski-kristallen boom en de mechanische Jaufenthaler kerststal Ontdek de kerstmarkt in de Maria-Theresien-Straße met sprankelende lichtbomen en modern verlichtingsdesign

City Quest Innsbruck: Ontdek de geheimen van de stad!

3. City Quest Innsbruck: Ontdek de geheimen van de stad!

Maak je klaar voor een geweldig avontuur met onze City Quest! Het is net een speurtocht en een leuke zelfgeleide tour door Innsbruck, allemaal in één, en jij hebt de leiding met je vertrouwde smartphone als gids. Je ontdekt de wonderen van de stad, lost coole puzzels op, ontgrendelt geheime codes en leert interessant en leuk personeel over de geschiedenis van de stad - en dat allemaal terwijl je geniet van een wandeling door de charmante straten van Innsbruck Kom gewoon aan bij het startpunt en begin meteen met de City Quest met je telefoon. Terwijl je aan je zelfgeleide wandeling begint, decodeer je aanwijzingen die je naar verschillende controleposten in de stad leiden. Bij elk controlepunt los je puzzels op, ontgrendel je codes en ontdek je fascinerende feiten over de geschiedenis van de stad en beroemde plekken. Je City Quest eindigt met een gevoel van prestatie als je de laatste puzzel oplost. Na het avontuur ontvang je een gedetailleerd overzicht van je reis, inclusief je prestaties en hoe lang het duurde. Zodra je City Quest is afgelopen, ben je perfect gepositioneerd om zelf meer van de stad te verkennen. Je kunt je dag voortzetten en misschien een aantal van de locaties bezoeken die je tijdens de zoektocht hebt ontdekt of nieuwe delen van deze prachtige stad verkennen. Speciaal daarvoor hebben we GOOGLE MAPS ontworpen, waar we de beste plekjes van de stad toevoegen! Wij bieden City Quests aan in verschillende talen. Indien u een taalvoorkeur heeft, kunt u dit bij de opmerkingen vermelden. Standaard versturen we de quest in het Engels, maar je kunt tijdens de quest overschakelen naar een andere taal.

Salzburg: privédagtocht naar Innsbruck

4. Salzburg: privédagtocht naar Innsbruck

Reis van Salzburg naar Innsbruck in een privévoertuig en verken het charmante bergstadje met een 5-sterren lokale gids. Dompel jezelf onder in verhalen over het keizerlijke huis van Habsburgers, leer over het bombardement op Innsbruck in de Tweede Wereldoorlog en bewonder de middeleeuwse en barokke overblijfselen in de schilderachtige Alpenomgeving. Laat ons u meenemen op een dagvullend avontuur in Innsbruck! Kies de optie van 9 uur om het beste van Innsbruck te zien. Vroeg in de ochtend haalt uw privéchauffeur u op bij uw accommodatie in Salzburg in een schoon voertuig met airconditioning en rijdt u rechtstreeks naar de hoofdstad van Tirol, in het hart van de Wipp-vallei. Uw privégids ontmoet u in Innsbruck en neemt u mee op een wandeltocht door de oude binnenstad. Attracties zijn onder andere een bezoek aan 2 historische kerken. In de barokke kathedraal van St. Jacob ontdekt u een van de meest vereerde Mariabeelden in het christendom, Maria Hilf (Maria van Succour) van Lucas Cranach de Oude. In de Hofkirche verken je galerijen vol kunst en standbeelden, de cenotaaf van keizer Maximiliaan en het graf van Andreas Hofer, de nationale held van Tirol. Andere bezienswaardigheden zijn het Hofburg Paleis, het Gouden Dak, de St. Ann's Column en de Triomfboog. Na de rondleiding brengt de chauffeur u naar het observatiedek van de Bergisel-skischans. Het uitkijkterras van de Bergisel-toren biedt een panoramisch uitzicht over de hele stad omringd door Alpen. Tickets zijn inclusief toegang tot de lift. Naast het bewonderen van het geweldige uitzicht, kunt u stoppen voor de lunch in het restaurant "Bergisel Sky", dat zich op een hoogte van 40 meter bevindt. Na vrije tijd voor lunch en souvenirs, brengt de chauffeur je terug naar je accommodatie in Salzburg. Kies de optie van 12 uur om het beste van Innsbruck te zien en bezoek het prachtige kasteel Ambras, een van de oudste musea ter wereld. Deze uitgebreide tour is inclusief skip-the-line tickets, zodat u niet in de rij hoeft te staan bij de kassa. Verken het renaissancekasteel met een audiogids en ontdek de beroemde Spaanse zaal, de uitgebreide Habsburgse portrettengalerij en de verzameling arsenaal, wapens, Chinees houtwerk, Perzische kunst en andere voorwerpen verzameld door aartshertog Ferdinand II. Het is een culturele ervaring die je niet mag missen!

Beschikbare activiteiten

5 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Maria-Theresien-Straße

Wil je alle activiteiten in Maria-Theresien-Straße bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.