Kies data

Marina Mall

Marina Mall: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Abu Dhabi: moskee, Qasr Al Watan & Etihad Towers

1. Vanuit Abu Dhabi: moskee, Qasr Al Watan & Etihad Towers

Je wordt door een medewerker opgehaald bij je hotel of geselecteerde locatie in Abu Dhabi. Stap in een voertuig met airconditioning en bereid je voor de hoofdstad van de VAE te verkennen. De eerste halte is bij  de prachtige Sheik Zayed-moskee, een wereldberoemd voorbeeld van islamitische architectuur. Zie het prachtige vakmanschap van de moskee, die binnen zijn muren plaats biedt aan ongeveer 40.000 gelovigen. Hier kun je ook 's werelds grootste handgeweven tapijt, 82 koepels, kroonluchters en bloemenornamenten bekijken. Vervolgens ga je naar de Marina Mall voor een lunchpauze. Je kunt op eigen kosten in een restaurant of bij de food court eten. Ga door naar de  Etihad Towers - een complex bestaande uit 5 weelderige wolkenkrabbers. Dit centrum voor amusement biedt je de kans ontspannen te eten en te winkelen. Geniet van het panoramische uitzicht op Abu Dhabi vanaf het observatiedek van de Etihad Towers Tenslotte bezoek je Qasr Al Watan, een eerbetoon aan Arabisch erfgoed en vakmanschap. Krijg inzicht in het bestuur, de kennis en het kunstenaarschap die de natie van de VAE heeft gevormd. Aan het einde van de tour wordt je weer teruggebracht naar je hotel of een geselecteerde locatie in Abu Dhabi.

Vanuit Dubai: sightseeing in Abu Dhabi – premium dagtour

2. Vanuit Dubai: sightseeing in Abu Dhabi – premium dagtour

Ontdek het rijke verleden, levendige heden en de spannende toekomst van Abu Dhabi tijdens een rondleiding door het grootste emiraat van de VAE. Bekijk belangrijke bezienswaardigheden, zoals de Corniche en de Marina Mall, evenals de Grote Moskee en het Al Watan-paleis. Nadat je bij je hotel in Dubai bent opgehaald, reis je langs de Perzische Golf naar Abu Dhabi terwijl je luistert naar verhalen over een van 's werelds rijkste steden. Bezoek de majestueuze Sheikh Zayed Grote Moskee, een van de populairste bezienswaardigheden van Abu Dhabi. Bewonder de witte marmeren structuur van de moskee die bestaat uit 82 koepels, kroonluchters en bloemmotieven. Maak vervolgens een rit langs de Corniche van Abu Dhabi voor een schilderachtig uitzicht op de Perzische Golf. Bewonder het schone water van de haven terwijl je verdergaat naar het weelderige Emirates Palace, het officiële hotel van de regerende regering van Abu Dhabi. Je bezoekt dan één van de andere bezienswaardigheden van Abu Dhabi, de Etihad Towers. Als je de film 'Furious 7' hebt gezien, zul je je deze imposante toren herinneren. De volgende halte is in het Marina-winkelcentrum, waar je een lunchpauze kunt nemen (op eigen kosten) en kunt lunchen in de restaurants van het winkelcentrum of kunt genieten van de foodcourt-opties. Bezoek daarna het prachtige Qasr Al Watan-paleis, dat deel uitmaakt van het presidentiële paleis van de VAE. Let op de architectonische kenmerken, artefacten en andere historische schatten van het paleis. Daarna kun je heerlijk ontspannen tijdens de terugrit naar Dubai, waar je weer wordt afgezet.

Dubai: Abu Dhabi met Koninklijk Paleis & Etihad Towers

3. Dubai: Abu Dhabi met Koninklijk Paleis & Etihad Towers

Na te zijn opgehaald bij je hotel in Dubai kun je, tijdens je rit naar Abu Dhabi langs de kust van de Perzische Golf, luisteren naar de fascinerende verhalen over één van de rijkste steden ter wereld. Je eerste halte is de Sheikh Zayed-moskee – een waanzinnige moskee die de schoonheid van islamitische architecturale pracht laat zien. Breng met je gids ongeveer 1,5 uur door in de moskee.   Stap daarna uit bij de Corniche van Abu Dhabi voor een wandeling met prachtig uitzicht over de Perzische Golf. Je krijgt ook het paleis van Emiraten te zien. Maak foto's voor je fotocollectie met deze prachtige gebouwen op de achtergrond. Een ander juweeltje van de tour staat je op te wachten – een bezoek aan de Etihad Towers. Dit ultramoderne gebouwencomplex bestaande uit vijf torens huisvest luxe kamers, restaurants en recreatiecentra. Ga naar het observatiedek (het hoogste van zijn soort in de stad) op de 74e verdieping en geniet van een panoramisch uitzicht over Abu Dhabi vanaf het uitkijkpunt. Na je bezoek aan de Etihad Towers heb je tijd voor een lunch in de Marina Mall met een maaltijd van Carrefour of de vele eettentjes in de Food court (gesloten tijdens de ramadan) of restaurant met uitzicht op de Corniche (voor eigen rekening). Daarna bezoek je het prachtige paleis Qasr Al Watan in het presidentiële paleiscomplex van de VAE. Bezichtig de architectonische kenmerken, historische artefacten en andere historische schatten van het paleis. Ontspan tijdens je terugweg naar Dubai.

Abu Dhabi: wolkenkrabbers en helikoptertour langs Corniche Road

4. Abu Dhabi: wolkenkrabbers en helikoptertour langs Corniche Road

Ervaar het beste uitzicht in Abu Dhabi vanuit een helikopter, compleet met grote bolle ramen van vloer tot plafond voor uw kijkplezier. Geniet van het dramatische uitzicht op de wolkenkrabbers op Corniche Road en vlieg over de hoogste vlaggenmast van het land. Vertrek vanaf Mina Zayed en cruise langs de iconische gebouwen op Corniche Road voordat je boven Marina Mall, Rixos Hotel, Emirates Palace, Presidential Palace en Heritage Village vliegt en de hoogste vlaggenmast van het land ziet, die was ooit de hoogste ter wereld. Vang een glimp op van Al Hudayriat Island, Sheikh Zayed Sports City en de prachtige Sheikh Zayed Grand Mosque voordat je terugkeert naar vaste grond.

Abu Dhabi: klassieke hop on, hop off-sightseeingtour, 24 uur

5. Abu Dhabi: klassieke hop on, hop off-sightseeingtour, 24 uur

Verken Abu Dhabi in je eigen tempo en volgens jouw voorkeursschema met een klassieke 24-uurs pas voor de stad, met aandacht voor de meest iconische bezienswaardigheden. Bekijk het presidentiële paleis, geniet van een shuttle naar de grote moskee Sheikh Zayed en bewonder het fort Al Hosn. Stap bij een van de hop on, hop off-bushaltes aan boord van een bus met open dak, en met airconditioning. Wil je de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad gaan ontdekken? Neem dan de Rode Route en geniet tijdens de rit van het digitale commentaar. Neem de shuttle van de Groene Route voor gemakkelijk vervoer tussen de Abu Dhabi Mall en de Sjeik Zayed-moskee. Met de Rode Route kom je langs: • Abu Dhabi Mall• Louvre Museum• Abu Dhabi Corniche• Corniche openbaar strand• Al Bahar Beach• Heritage Village• Marina Mall• Bay View• Founders' Memorial• Emirates Palace Hotel• Presidentiële Paleis• Fort Al Hosn• WTC Souk• Galleria Mall

Vanaf Dubai: Abu Dhabi Tour met Sheikh Zayed-moskee

6. Vanaf Dubai: Abu Dhabi Tour met Sheikh Zayed-moskee

Vertrek vanuit Dubai en reis naar de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten voor een 8-uur durende trip naar Abu Dhabi. Rij onderweg door Jebel Ali Port en bekijk bij aankomst in Abu Dhabi de belangrijkste monumenten van de baanbrekende stad waaronder de immense Sheikh Zayed-moskee. Bekijk de attracties van Yas Island, waar het Ferrari World pretpark is gewijd aan het beroemde Italiaanse automerk. Het circuit is de plek van de Formule 1 Grand Prix. Reis langs de Abu Dhabi Corniche om de wolkenkrabbers van de stad en de bekroonde stranden van dichtbij te zien. Ga naar de dadelmarkt en kom langs het weelderige Emirates Palace Hotel. Vergaap je aan de grote winkels en het entertainmentcomplex van Marina Mall. Bezoek onderweg het presidentiële paleis en bezoek Abu Dhabi Heritage Village om een reconstructie van een traditioneel oasisdorp te zien en krijg zicht in het verleden van de Emiraten.

Vanuit Dubai: Abu Dhabi sightseeingtour van een dag

7. Vanuit Dubai: Abu Dhabi sightseeingtour van een dag

Beleef een dag vol met adembenemende gebouwen en uitzichten. Je bezoekt de Sheikh Zayed-moskee, het Al Watan-paleis en de Etihad Towers. Profiteer van het gemak van de ophaalservice bij je accommodatie in Dubai. Ontspan tijdens de mooie 90 minuten durende rit van Dubai naar Abu Dhabi. Bezoek de Sheikh Zayed-moskee, de grootste moskee in de VAE. Bewonder de glinsterende uivormige witte koepels. Als je de moskee binnengaat, ben je zeker onder de indruk van het adembenemende interieur: een symfonie van marmer, goud, kristal en keramiek. Je kunt onder de op 2 na grootste kroonluchter ter wereld gemaakt van miljoenen Swarovski-kristallen doorlopen. Bewonder 's werelds grootste tapijt, dat meer dan 5000 vierkante meter groot is en waaraan 1200 tapijtwevers hebben gewerkt. Stop voor een lunch in de Marina Mall. Geniet van een heerlijke maaltijd voor eigen rekening bij een van de restaurants of food courts van het winkelcentrum. Daarna bezoek je de Etihad Towers, een entertainmentcentrum dat uit 5 luxe wolkenkrabbers bestaat. Je gaat met de lift naar het observatiedek op de 74e verdieping. Vanaf hier heb je een spectaculair uitzicht over de skyline van Abu Dhabi, waaronder het Paleis van de Emiraten en het Presidentiële Paleis. Verken de Qasr Al Watan, het 'Paleis van de Natie'. Dit geweldige paleis biedt inzicht in Arabisch erfgoed en de politieke principes die de geschiedenis van de VAE hebben gevormd. Verken de fascinerende tentoonstellingen van het paleis en bewonder het geweldige vakmanschap van het bouwwerk. Daarna ga je terug naar je accommodatie in Dubai.

Stadstour Abu Dhabi met Louvre Museum

8. Stadstour Abu Dhabi met Louvre Museum

Laat Dubai even achter je en reis naar Abu Dhabi tijdens deze uitgebreide dagexcursie. Leer over de rijke historie van de hoofdstad terwijl je langs de Golfkust reist en bezoek de geweldige Sheikh Zayed-moskee. Je wordt opgehaald bij je hotel en naar Abu Dhabi vervoerd. Onderweg kom je langs de haven van Jebel Ali, de grootste door de mens gemaakte haven ter wereld.  In Abu Dhabi ga je eerst naar het typische eiland Yas, waar de geweldige golfbaan Yas Links, het Yas Viceroy Hotel en de F1-racebaan Yas Marina liggen. Ook het mooie themapark van Ferrari is op dit eiland te vinden. Je pauzeert even buiten bij Ferrari World om foto's te maken en gaat vervolgens door naar de Yas Marina voor een tocht op een jacht van 1 uur. Geniet van de zon terwijl je de bouwprojecten op het eiland Yas bewondert vanaf de zee. Na de tocht op het jacht ga je verder langs de kustweg naar het eiland Saadiyat dat momenteel ontwikkeld wordt. Dit eiland zou met een groot geplande aantal kunst- en cultuurlocaties de toekomstige culturele wijk van de hoofdstad moeten worden. Je bezoekt het bezoekerscentrum van het eiland, Manarat Al Saadiyat (Arabisch voor 'een plek van verlichting'). Bij dit bezoekerscentrum leer je op interactieve wijze meer over de geschiedenis en culturele visie achter het eiland.  Vervolgens krijg je een inkijkje in het verleden in het Abu Dhabi Heritage Village en daarna heb je een korte lunchpauze in de Marina Mall. Na de lunch gaat je excursie verder langs de pittoreske kustweg naar de stad om hier het stadsleven van Abu Dhabi te ervaren. Je ziet hier het geweldige Paleis van de Emiraten, oude Emiratenhuizen en een Majlis (traditionele ontmoetingsplaats) in de wijk Al Bateen, en het Al Bateen-paleis. Daarna bezoek je de spectaculaire Sheikh Zayed-moskee. Dit weelderige bouwwerk biedt plaats aan meer dan 300.000 gelovigen en kent veel moslim- en niet-moslimbezoekers van over de hele wereld. Deze prachtige moskee staat bekend om zijn diverse islamitische architectuur en pure, witte kleur. Na het bezoek aan de moskee ga je terug naar Dubai waar je weer afgezet wordt bij je hotel.

Vanuit Dubai: Private Abu Dhabi Day Tour met Etihad Tower

9. Vanuit Dubai: Private Abu Dhabi Day Tour met Etihad Tower

Heb je er ooit aan gedacht om Abu Dhabi ten volle te verkennen tijdens een privérondleiding? Wees dan klaar om die droom waar te maken, want ons voertuig komt je ophalen bij je hotel in Dubai. Krijg de kans om de weelde van de Sjeik Zayed-moskee binnen te stappen, de grootste moskee in de VAE. Terwijl je geniet van de spirituele rust van de moskee, stop je bij de belangrijkste gebedsruimte om getuige te zijn van het grootste handgeweven tapijt ter wereld en de kristallen kroonluchter van Swarovski. Vertrek vanuit de serene sfeer van de moskee en geniet van een rit langs de schilderachtige Abu Dhabi Corniche, genietend van de prachtige bezienswaardigheden van de stad. Neem de grootsheid van Emirates Palace in je op terwijl je langskomt en houd je camera's klaar om het in je camera vast te leggen. Bereid je voor om je ogen te laten verbazen bij de volgende bestemming, Etihad-torens, een torenhoog gebouwencomplex dat ook het beste voorbeeld van luxe is. Beloon uzelf met het prachtige panoramische uitzicht over de stad vanaf het observatiedek. Zorg ervoor dat je het moment op je camera stilzet en klik op een van de beste foto's van je leven vanaf het deck. Geniet van een pauze van de leuke ervaringen van de dag terwijl we stoppen bij Marina Mall, waar je wat lunch kunt pakken of tijd kunt doorbrengen met ontspannen. Word verliefd op de Arabische cultuur en architectuur in het Qasr Al Watan-paleis. Ontdek de prachtige tuinen, verbluffende architectuur en algemene weelde, en verken de grote zalen om meer te weten te komen over de geschiedenis en toekomst van de VAE. Kom langs bij het Founder's Memorial, een prachtig eerbetoon aan wijlen Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan. Krijg een glimp van het leven, de erfenis en de waarden van de sjeik terwijl je rondloopt. Met een aantal herinneringen verzameld om een leven lang te koesteren, kunt u genieten van een rit terug naar uw accommodatie

Van Dubai: stadstour met gids door Abu Dhabi met lunch

10. Van Dubai: stadstour met gids door Abu Dhabi met lunch

Verken Abu Dhabi met een volledig begeleide dagtour vanuit Dubai. Ervaar het leven en de rijke geschiedenis van de stad terwijl je het steile contrast tussen oude architectuur en modernisering opmerkt. Bezoek de Sheikh Zayed-moskee, het Emirates Palace, Bateen Street en een lunchbuffet in een 4-sterrenhotel. Geniet van het ophalen van je accommodatie in Dubai en rijd langs de beroemde Sheikh Zayed Road in de richting van de Sheik Zayed-moskee. Bewonder de unieke architectonische schoonheid en leer interessante feiten over de inspiratie van de structuur uit je gids. Ga vervolgens naar Emirates Palace door de Capital Leaning Gate te passeren, gevolgd door een rit langs Bateen Street. Bewonder de 1,3 km aan privéstranden en de aparte structuur van het paleis. Maak wat foto's en verken de levensstijl van de lokale bevolking voordat u olie ontdekt in het erfgoeddorp. Geniet daarna van een heerlijke lunchbuffet in een 4-sterrenhotel. Ga door Saadiyat Island en naar Yas Island, met een spannende fotostop aan de buitenkant van het themapark Ferrari World. Ga verder naar het Yas Marina Circuit en voel de opwinding van het Formule 1-racecircuit. Ga terug naar Dubai, met drop-off op de gewenste locatie.

11 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Marina Mall

Wil je alle activiteiten in Marina Mall ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Marina Mall

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 12.308 beoordelingen

Zeer goede Abu Dabhi-tour. Onze chauffeur en gids, Ibrar, was erg grappig en beleefd. We zaten in een busje met 9 personen (onze groep) en slechts één andere persoon. Het busje bood plaats aan maximaal 12 personen, waardoor het een gezellige tocht werd. We hebben alle tussenstops gemaakt zoals beschreven in de beschrijving van het evenement en hadden het gevoel de belangrijke punten in Abu Dabhi te hebben kunnen zien. Enige opmerking is dat we ook veel stopten bij specifieke winkels, wat niet altijd nodig was en ons het gevoel gaf dat we moesten kopen (maar we werden zeker niet gedwongen om te kopen). Zou de tour zeker aanbevelen!

Zeer waardevolle trip met prive begeleiding. Shan wist erg veel te vertellen over alles wat we onderweg tegen zijn gekomen. Het paleis en de moskee zijn indrukwekkend. Heerlijk arabische lunch genoten in Abu Dhabi. Alles was zeer goed geregeld.

Goede dag met Khalil onze gids De moskee is prachtig en echt de omweg waard, we krijgen 1u30 om rond te gaan, wat genoeg is. Het paleis is ook erg mooi! Voor de stops bij de kunstgalerie en bij de Ferrari-wereld is dat niet zo interessant

Abu Dhabi is zěér, zéér de moeite waard en de gids maakte het geheel kompleet. Enthousiast en boeiend was het geheel... Bedankt Ibrahim...

Het was erg leuk, ook ten zeerste aanbevolen met onze chauffeur Khalil