Belevingen in
Marineland Mallorca

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Marineland Mallorca: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Mallorca: toegangstickets voor Marineland Mallorca

1. Mallorca: toegangstickets voor Marineland Mallorca

Ga het prachtige Marineland van Mallorca binnen en breng er een leerzame en leuke dag door, terwijl je de meest charmante dieren van de oceaan van dichtbij leert kennen. Kom alles te weten over de dolfijnen en zeeleeuwen in het park en zie hoe ze hun ding doen in spectaculaire liveshows. Bezoek ook het aquarium, de volière en het tropische huis om het volledige gamma van charmante dieren in het park te ontdekken. Kijk hoe de 7 dolfijnen de show stelen met 2 spectaculaire voorstellingen per dag, waarbij deze intelligente, elegante wezens precies laten zien wat ze kunnen. Je krijgt genoeg tijd om de aquaria te bekijken, waar haaien en tropische vissen in hun zoet- en zoutwateromgeving rondzwemmen. Bewonder flamingo's en humboldtpinguïns in de volière, en spot leguanen, papegaaien en gifkikkers onder de groene bomen van het gesimuleerde regenwoud in het tropische huis. Tussen het dieren kijken door kunnen de kinderen lekker rondrennen in de onlangs gerenoveerde speeltuin.

...
Mallorca: Marineland met ophaalservice vanuit het oosten en noorden van het eiland

2. Mallorca: Marineland met ophaalservice vanuit het oosten en noorden van het eiland

Geniet van inclusief vervoer vanuit uw accommodatie en bezoek een zeewonderland van dolfijnen en andere dieren. Bezoek in je eigen tempo en geniet van de shows en attracties van het park. Ontmoet je chauffeur bij je accommodatie en geniet van de rit terwijl je naar het beroemde Marineland van Mallorca gaat. Eenmaal daar, verwonder je je over de dolfijnen, pinguïns, flamingo's en reptielen. Er is zelfs een minipark voor kinderen met animatie en spelletjes om de kleintjes bezig te houden. Breng een bezoek aan het aquarium en bekijk de tropische vissen en haaien van dichtbij. Zie dolfijnen onder water zwemmen in hun natuurlijke habitat en ga naar een van de shows. Bekijk het reptielenhuis of bekijk vogels in de volière. Profiteer van directe toegang tot het strand van Portals, inclusief douche en lockerservice. U kunt ook een bezoek brengen aan de Leisure Port op 2 minuten van het park, waar u veel luxe boten en auto's kunt zien. Je kunt deze ervaring ook upgraden naar een combiticket met een dagexcursie om te genieten van zowel Marineland als Palma City tijdens een panoramische tour.

...
Mallorca: Marineland-tickets met transfers vanuit het noorden

3. Mallorca: Marineland-tickets met transfers vanuit het noorden

Controleer het startpunt van de tour voor beschikbare dagen. We beginnen de tour ophalen van onze klanten tussen 8:45-09:30. Dan gaan we naar het zuiden. Op weg daarheen zal onze gids u essentiële informatie over Marineland geven : tijdschema voor de shows, dingen om te doen, bezienswaardigheden en aanbevelingen om u een fantastische dag te bezorgen. We komen ongeveer rond 10:30 in Marineland aan en je hebt vrije tijd tot ongeveer 16:15. In Marineland zijn er overdag een paar shows: zeeleeuwen, dolfijnen en een tentoonstelling van exotische vogels. U vindt er ook: - De volière met exotische vogels uit Afrika en Amerika. - Het tropenhuis met boa's, slangen, leguanen, hagedissen en vele vissen, waaronder piranha's. - Het tropische aquarium: met vele soorten schildpadden, vissen en ongewervelde dieren. - Het kinderbad: kinderen kunnen genieten van het Minipark, waar ze ons Piratengaljoen en een verfrissend klein zwembad met glijbanen vinden. - Mare nostrum: een unieke ruimte met onderwaterzicht op de dolfijnen! - Veel dieren: haaien, pinguïns en vele anderen. - Een privéstrand voor de klanten.

...

Sitemap Marineland Mallorca

Wil je alle activiteiten in Marineland Mallorca ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Marineland Mallorca

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 89 beoordelingen

Goed georganiseerde en professionele shows, er is ook een volière, tropisch gedeelte enz. Het park is vrij klein en we kwamen daar om 14.30 uur aan, zodat we een uur konden rondkijken voordat de shows begonnen en dat was genoeg tijd.

Zeer mooie kleine faciliteit. Goed geregeld met het aantal personen gezien Corona! Bij de ingang wordt een parkeerkaart gevraagd. Ik had graag meer papegaaien gezien.

Leuk park, niet heel groot dus je bent er geen hele dag. Wel als je evt zwemkleding meeneemt.