Maritiem Museum Rotterdam

Maritiem Museum Rotterdam
7 activiteiten gevonden

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Topactiviteiten in Rotterdam

174 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Maritiem Museum Rotterdam: topattracties in de buurt

Maritiem Museum Rotterdam: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Rotterdam: Hoogtepunten Zelf Speurtocht & Rondleiding

Rotterdam: Hoogtepunten Zelf Speurtocht & Rondleiding

Leer Rotterdam in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtocht-wandeling op je telefoon. Ontcijfer raadsels, communiceer met de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en ontgrendel interessante feiten en legendes. Een ideale buitenactiviteit voor nieuwe bezoekers, koppels, groepen, gezinnen en kinderen. Kan worden gebruikt als een geweldige activiteit voor teambuilding. Gebruik na het downloaden van de speurtochttour op uw mobiele apparaat de mobiele app en geïntegreerde kaarten om bereik 10 van de belangrijkste bezienswaardigheden van Rotterdam te voet. Je kunt het spel op elk moment starten. Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen opgelost als u de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van het city sightseeing-spel te onthullen. Begin je tour vanuit het veel gefotografeerde stadhuis! Bezoek de St. Laurenskerk, het enige middeleeuwse gebouw van Rotterdam, waar nog steeds de vreemde Kubuswoningen op je wachten. Maak een foto van de imposante Witte Huis-wolkenkrabber en verdwaal in het Maritiem Museum Rotterdam met zijn unieke tentoonstellingen. Bezoek de Waalse kerk met zijn unieke interieur. Ook kom je langs het Nationaal Monument voor de Koopvaardij met zijn heilige symboliek. Bewonder de Erasmusbrug die twee vitale assen van de stad met elkaar verbindt. Het Wereldmuseum met zijn historische tentoonstellingen zal u en uw camera boeien! Kijk, wandel en ontspan rond het Calandmonument, dat met zijn ongelooflijke geschiedenis de kers op de taart van deze tour zal zijn! Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen opgelost als u de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van de tour te onthullen. Terwijl je door de stad loopt, geniet je van de flexibiliteit om je spel op elk moment te pauzeren om een pauze, maak de perfecte foto's, stop voor de lunch of bezoek een museum. Kies ervoor om de tour later voort te zetten of bewaar de rest voor een andere dag.

Rotterdam: Eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

Rotterdam: Eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

Wandel door een prachtige route door de stad, ontdek verborgen pareltjes en bezoek 10+ van de belangrijkste attracties en plekken. Leer wat inleidende informatie over elke plaats en interessante verhalen over de stad in het algemeen. Download de app ‘World City Trail’ uit de winkel en log in. Lees de instructies en ga naar de startlocatie. Ontgrendel foto's van de buitenkant en het interieur van de locatie. Lees wat informatie over de attractie en loop verder naar het volgende controlepunt. Noteer wat je wel en niet leuk vond en maak je bucketlist voor de komende dagen! Begin uw wandeling wanneer u maar wilt, zonder schema. Pauzeer even voor de lunch, drink iets, bezoek een attractie naar keuze en ga later of zelfs een andere dag verder. Met de kaartfunctie zul je nooit verdwalen. Begin je rondleiding vanaf het veel gefotografeerde stadhuis! Bezoek de St. Laurenskerk Rotterdam's enige middeleeuwse gebouw, nog steeds wachten de vreemde Kubuswoningen op je. Maak een foto van de imposante wolkenkrabber van het Witte Huis en laat je verdwalen in het Maritiem Museum Rotterdam met zijn unieke tentoonstellingen. Bezoek de Waalse kerk met zijn unieke interieur. Ook passeer je het Nationaal Monument voor de Koopvaardij met zijn heilige symboliek. Bewonder de Erasmusbrug die twee vitale assen van de stad met elkaar verbindt. Het Wereldmuseum met zijn historische tentoonstellingen zal u en uw camera boeien! Kijk, wandel en ontspan rond het Caland-monument, dat met zijn ongelooflijke geschiedenis de kers op de taart van deze tour zal zijn!

Rotterdam: Maritiem Museum en historische museumhaven Ticket

Rotterdam: Maritiem Museum en historische museumhaven Ticket

Ga in het Maritiem Museum Rotterdam op reis door het maritieme verleden en heden in moderne tentoonstellingen voor grote en kleine avonturen. Luister naar de verhalen, bewonder de prijsstukken uit de toonaangevende collectie van het museum of doe mee aan een van de vele activiteiten: bezoek de Offshore Experience om op een uitdagende zoektocht te gaan naar energie, bezoek Destination Port City en ontdek hoe Rotterdam zich ontwikkelde tot een van de grootste havens van Europa. Het museum is gevestigd in een van de oudste en grootste museumhavens van Nederland, waar je historische schepen en kranen kunt bezichtigen en kunt ervaren hoe 's werelds grootste haven zich hier ontwikkelde. Alle historische schepen en kranen worden in werkende staat gehouden en wachten erop om ontdekt te worden. Al 150 jaar is het museum in staat om nieuwe generaties te verwelkomen en hen de liefde voor de maritieme wereld bij te brengen.

Rotterdam: Escape Game en Rondleiding

Rotterdam: Escape Game en Rondleiding

Combineer de opwinding van een sightseeingtour door de stad met een leuk spel tijdens deze zelfgeleide smartphonewandeling in Rotterdam. Vind gemakkelijk attracties met de navigatiefunctie van de app. Download de app en start het spel door naar de eerste locatie te gaan. Gebruik observatie, logica, verbeeldingskracht en teamwerk om het raadsel op elke locatie op te lossen. Pauzeer de app op elk moment als je even wilt pauzeren, koffie wilt drinken of wat meer tijd wilt besteden aan het bezoeken van een van de bezienswaardigheden. Speel het spel in je eigen tempo. Begin je tour vanuit het pittoreske stadhuis. Bezoek het enige middeleeuwse gebouw van Rotterdam, de St. Laurenskerk en de vreemde Kubuswoningen. Maak een foto van de imposante Witte Huis-wolkenkrabber en verdwaal in het Maritiem Museum Rotterdam met zijn unieke tentoonstellingen. Bezoek de Waalse kerk met zijn unieke interieur. Passeer het Nationaal Monument voor de Koopvaardij met zijn heilige symboliek. Bewonder de Erasmusbrug die twee vitale assen van de stad met elkaar verbindt. Het Wereldmuseum, met zijn historische tentoonstellingen, zal u en uw camera boeien. Kijk, wandel en ontspan rond het Calandmonument, dat met zijn ongelooflijke geschiedenis de kers op de taart van deze tour zal zijn.

Rotterdam: Zelf begeleide wandeling en speurtocht

Rotterdam: Zelf begeleide wandeling en speurtocht

Ga op een spannend avontuur in Rotterdam met de Toeristen Speurtocht. Verken een route van 5,5 km en overwin 24 uitdagingen van het stadhuis tot de iconische Kubuswoningen. Dompel jezelf onder in de lokale geschiedenis, maak plezier en neem de tijd voor een activiteit die geschikt is voor alle leeftijden. Voltooi de speurtocht in ongeveer 3 uur. Koop één speurtocht voor je groep van 1 tot 6 personen om met je familie en vrienden te spelen.

Je eigen Nederland. Rotterdam: Reis naar de toekomst

Je eigen Nederland. Rotterdam: Reis naar de toekomst

Kom naar Rotterdam, een stad vol dromen! Hier lopen mensen hoog boven de grond en kunnen zelfs bussen zwemmen. Bomen geven fruit in de winter en kleren worden gemaakt van sinaasappelschillen. We gebruiken drones om schoon te maken en dragen sieraden die de lucht zuiveren. Het is net een grote speeltuin met enorme, groene gebouwen en coole straatkunst. Deze dingen helpen mensen beter met elkaar om te gaan en helpen zelfs degenen die eerder fouten hebben gemaakt. Tijdens onze rondleiding zien we verbazingwekkende gebouwen zoals de Kubuswoningen en een groot, gebogen huis met een markt erin. Er is ook een kerk uit de toekomst, een groot treinstation, een beroemde brug en nog veel meer. We bekijken het grootste kunstwerk ter wereld en een speciale tuin gemaakt door een beroemde ontwerper. We wandelen hoog boven de grond, proeven lekker eten en praten over hoe de stad wetenschap en natuur gebruikt om dingen beter te doen. Rotterdam is ook leuk! Er zijn jacuzzi's op het water, een waterbus die over land en water rijdt, plekken waar kinderen kunnen spelen en grappige beelden. We vinden er leuke, rustige plekjes die je niet zou verwachten in een grote stad. Je zou een paar dagen in Rotterdam moeten blijven om alles te zien waar we het tijdens de tour over hebben.

Maritiem Museum Rotterdam: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Rotterdam: Hoogtepunten Zelf Speurtocht & Rondleiding

Rotterdam: Hoogtepunten Zelf Speurtocht & Rondleiding

Leer Rotterdam in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtocht-wandeling op je telefoon. Ontcijfer raadsels, communiceer met de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en ontgrendel interessante feiten en legendes. Een ideale buitenactiviteit voor nieuwe bezoekers, koppels, groepen, gezinnen en kinderen. Kan worden gebruikt als een geweldige activiteit voor teambuilding. Gebruik na het downloaden van de speurtochttour op uw mobiele apparaat de mobiele app en geïntegreerde kaarten om bereik 10 van de belangrijkste bezienswaardigheden van Rotterdam te voet. Je kunt het spel op elk moment starten. Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen opgelost als u de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van het city sightseeing-spel te onthullen. Begin je tour vanuit het veel gefotografeerde stadhuis! Bezoek de St. Laurenskerk, het enige middeleeuwse gebouw van Rotterdam, waar nog steeds de vreemde Kubuswoningen op je wachten. Maak een foto van de imposante Witte Huis-wolkenkrabber en verdwaal in het Maritiem Museum Rotterdam met zijn unieke tentoonstellingen. Bezoek de Waalse kerk met zijn unieke interieur. Ook kom je langs het Nationaal Monument voor de Koopvaardij met zijn heilige symboliek. Bewonder de Erasmusbrug die twee vitale assen van de stad met elkaar verbindt. Het Wereldmuseum met zijn historische tentoonstellingen zal u en uw camera boeien! Kijk, wandel en ontspan rond het Calandmonument, dat met zijn ongelooflijke geschiedenis de kers op de taart van deze tour zal zijn! Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen opgelost als u de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van de tour te onthullen. Terwijl je door de stad loopt, geniet je van de flexibiliteit om je spel op elk moment te pauzeren om een pauze, maak de perfecte foto's, stop voor de lunch of bezoek een museum. Kies ervoor om de tour later voort te zetten of bewaar de rest voor een andere dag.

Rotterdam: Eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

Rotterdam: Eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

Wandel door een prachtige route door de stad, ontdek verborgen pareltjes en bezoek 10+ van de belangrijkste attracties en plekken. Leer wat inleidende informatie over elke plaats en interessante verhalen over de stad in het algemeen. Download de app ‘World City Trail’ uit de winkel en log in. Lees de instructies en ga naar de startlocatie. Ontgrendel foto's van de buitenkant en het interieur van de locatie. Lees wat informatie over de attractie en loop verder naar het volgende controlepunt. Noteer wat je wel en niet leuk vond en maak je bucketlist voor de komende dagen! Begin uw wandeling wanneer u maar wilt, zonder schema. Pauzeer even voor de lunch, drink iets, bezoek een attractie naar keuze en ga later of zelfs een andere dag verder. Met de kaartfunctie zul je nooit verdwalen. Begin je rondleiding vanaf het veel gefotografeerde stadhuis! Bezoek de St. Laurenskerk Rotterdam's enige middeleeuwse gebouw, nog steeds wachten de vreemde Kubuswoningen op je. Maak een foto van de imposante wolkenkrabber van het Witte Huis en laat je verdwalen in het Maritiem Museum Rotterdam met zijn unieke tentoonstellingen. Bezoek de Waalse kerk met zijn unieke interieur. Ook passeer je het Nationaal Monument voor de Koopvaardij met zijn heilige symboliek. Bewonder de Erasmusbrug die twee vitale assen van de stad met elkaar verbindt. Het Wereldmuseum met zijn historische tentoonstellingen zal u en uw camera boeien! Kijk, wandel en ontspan rond het Caland-monument, dat met zijn ongelooflijke geschiedenis de kers op de taart van deze tour zal zijn!

Rotterdam: Maritiem Museum en historische museumhaven Ticket

Rotterdam: Maritiem Museum en historische museumhaven Ticket

Ga in het Maritiem Museum Rotterdam op reis door het maritieme verleden en heden in moderne tentoonstellingen voor grote en kleine avonturen. Luister naar de verhalen, bewonder de prijsstukken uit de toonaangevende collectie van het museum of doe mee aan een van de vele activiteiten: bezoek de Offshore Experience om op een uitdagende zoektocht te gaan naar energie, bezoek Destination Port City en ontdek hoe Rotterdam zich ontwikkelde tot een van de grootste havens van Europa. Het museum is gevestigd in een van de oudste en grootste museumhavens van Nederland, waar je historische schepen en kranen kunt bezichtigen en kunt ervaren hoe 's werelds grootste haven zich hier ontwikkelde. Alle historische schepen en kranen worden in werkende staat gehouden en wachten erop om ontdekt te worden. Al 150 jaar is het museum in staat om nieuwe generaties te verwelkomen en hen de liefde voor de maritieme wereld bij te brengen.

Rotterdam: Escape Game en Rondleiding

Rotterdam: Escape Game en Rondleiding

Combineer de opwinding van een sightseeingtour door de stad met een leuk spel tijdens deze zelfgeleide smartphonewandeling in Rotterdam. Vind gemakkelijk attracties met de navigatiefunctie van de app. Download de app en start het spel door naar de eerste locatie te gaan. Gebruik observatie, logica, verbeeldingskracht en teamwerk om het raadsel op elke locatie op te lossen. Pauzeer de app op elk moment als je even wilt pauzeren, koffie wilt drinken of wat meer tijd wilt besteden aan het bezoeken van een van de bezienswaardigheden. Speel het spel in je eigen tempo. Begin je tour vanuit het pittoreske stadhuis. Bezoek het enige middeleeuwse gebouw van Rotterdam, de St. Laurenskerk en de vreemde Kubuswoningen. Maak een foto van de imposante Witte Huis-wolkenkrabber en verdwaal in het Maritiem Museum Rotterdam met zijn unieke tentoonstellingen. Bezoek de Waalse kerk met zijn unieke interieur. Passeer het Nationaal Monument voor de Koopvaardij met zijn heilige symboliek. Bewonder de Erasmusbrug die twee vitale assen van de stad met elkaar verbindt. Het Wereldmuseum, met zijn historische tentoonstellingen, zal u en uw camera boeien. Kijk, wandel en ontspan rond het Calandmonument, dat met zijn ongelooflijke geschiedenis de kers op de taart van deze tour zal zijn.

Rotterdam: Zelf begeleide wandeling en speurtocht

Rotterdam: Zelf begeleide wandeling en speurtocht

Ga op een spannend avontuur in Rotterdam met de Toeristen Speurtocht. Verken een route van 5,5 km en overwin 24 uitdagingen van het stadhuis tot de iconische Kubuswoningen. Dompel jezelf onder in de lokale geschiedenis, maak plezier en neem de tijd voor een activiteit die geschikt is voor alle leeftijden. Voltooi de speurtocht in ongeveer 3 uur. Koop één speurtocht voor je groep van 1 tot 6 personen om met je familie en vrienden te spelen.

Je eigen Nederland. Rotterdam: Reis naar de toekomst

Je eigen Nederland. Rotterdam: Reis naar de toekomst

Kom naar Rotterdam, een stad vol dromen! Hier lopen mensen hoog boven de grond en kunnen zelfs bussen zwemmen. Bomen geven fruit in de winter en kleren worden gemaakt van sinaasappelschillen. We gebruiken drones om schoon te maken en dragen sieraden die de lucht zuiveren. Het is net een grote speeltuin met enorme, groene gebouwen en coole straatkunst. Deze dingen helpen mensen beter met elkaar om te gaan en helpen zelfs degenen die eerder fouten hebben gemaakt. Tijdens onze rondleiding zien we verbazingwekkende gebouwen zoals de Kubuswoningen en een groot, gebogen huis met een markt erin. Er is ook een kerk uit de toekomst, een groot treinstation, een beroemde brug en nog veel meer. We bekijken het grootste kunstwerk ter wereld en een speciale tuin gemaakt door een beroemde ontwerper. We wandelen hoog boven de grond, proeven lekker eten en praten over hoe de stad wetenschap en natuur gebruikt om dingen beter te doen. Rotterdam is ook leuk! Er zijn jacuzzi's op het water, een waterbus die over land en water rijdt, plekken waar kinderen kunnen spelen en grappige beelden. We vinden er leuke, rustige plekjes die je niet zou verwachten in een grote stad. Je zou een paar dagen in Rotterdam moeten blijven om alles te zien waar we het tijdens de tour over hebben.

De topbezienswaardigheden in Rotterdam

Activiteiten in Maritiem Museum Rotterdam

Rondleidingen in Nederland

Wat te doen in Nederland

Andere activiteiten in Maritiem Museum Rotterdam

Wil je alle activiteiten in Maritiem Museum Rotterdam bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Maritiem Museum Rotterdam

Gemiddelde beoordeling

4.3
(109 beoordelingen)

Dit was een geweldige manier om de stad Rotterdam te zien en te leren kennen. We hebben veel gewandeld en namen de tijd, dus het kostte ons een paar uur. De puzzels zijn uitdagend, maar niet onmogelijk. De manier waarop het is gekoppeld aan Google Maps om je te helpen de weg te vinden, is echt gaaf. Als je toch de verkeerde kant op gaat en te ver loopt (omdat je niet op de aanwijzingen hebt gelet), komt het Rotterdamse openbaar vervoersnetwerk je te hulp. Zeker een aanrader om dit te doen.

Echt een leuke, uitstekende manier om de bezienswaardigheden te bekijken - beetje verbaasd dat de Markthal niet was inbegrepen, maar het is gemakkelijk te herkennen aan de kubuswoningen.

Het was leuk, ik speelde alle spellen en maakte leuke video's. En ging naar de historische kant, wat ook belangrijke informatie was om te leren.

Niet alleen onze tienerdochters, maar ook wij ouders hebben veel over de stad geleerd en we hadden allemaal plezier!

Het was geweldig. Ik had echter graag aan het einde een certificaat willen behalen: D