Markthal, Rotterdam

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Markthal, Rotterdam

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 772 beoordelingen

We hebben het zeker leuk gevonden. De gids kon ook heel erg goed vertellen over het geen we tegen kwamen en wat de historie van alle gebouwen. Sowieso is Rotterdam ons ontzettend meegevallen. Het is een veel mooiere stad dan we hadden verwacht. We komen zeker nog een keertje terug!

Profesionele gids die met heel veel passie vertelde over Rotterdam. Echt top! Het enige spijtige is dat het bezoek aan een kubuswoning niet was inbegrepen ondanks dat dit vermeld stond bij de boeking van de activiteit. We hebben wel hiervoor een kortingskaart gekregen.

Wij hadden Koen, een aardige jongen die veel vertellen kon over Rotterdam. Gebouwen bezocht, de watertaxi moet je een keer meegemaakt hebben en wij kwamen op plekken die we nog niet hadden gezien

Stephans Führung durch Rotterdam war so erfrischend, informativ und persönlich gestaltet.. Wir haben tolle Restaurants besucht und interessante Speisen zum probieren bekommen :). Vielen Dank!

Hele fijne gids. Willem is een rasechte Rotterdammer met Rotterdam in zijn DNA. Deze tour was voor ons qua duur en bezienswaardigheden precies goed. Ook erg leuk met de watertaxi tussendoor.