Markthal, Rotterdam

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Markthal, Rotterdam

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 772 beoordelingen

Prima tour voor als Rotterdam je nog totaal onbekend is. Samen met enthousiaste gids Willem dwars door Rotterdam gewandeld. Veel gehoord en gezien en gelukkig konden we zelfs in deze beperkte coronatijd toch een aantal gebouwen van binnen bezichtigen... en de extra lange rit in de watertaxi was ook een belevenis! Boven op het Witte Dak hadden we een prachtig uitzicht... Ook nog goede tips meegekregen voor de rest van de dag! Kubuswoning konden we nu helaas niet in, máár zit anders ook niet bij de tour in. Mooie ervaring, dankjewel Willem voor de gezellige en informatieve tijd. Tweeënhalf uur vloog voorbij!

Omdat er afzeggingen waren, kregen wij een privé tour van Astrid, een enthousiaste gids met veel kennis en passie voor de stad. Leuke tour in de markthal. Proeverij (hoeveelheid) stelt niet veel voor, maar was wel lekker! De marktkoopman vertelt over zijn koopwaar, wat wij wel interessant vonden. Uitzicht vanaf het witte huis was prachtig! Daarna de kubuswoningen bekeken. Met meer achtergrondinfo kijk je er toch weer anders naar.

Profesionele gids die met heel veel passie vertelde over Rotterdam. Echt top! Het enige spijtige is dat het bezoek aan een kubuswoning niet was inbegrepen ondanks dat dit vermeld stond bij de boeking van de activiteit. We hebben wel hiervoor een kortingskaart gekregen.

Wij hadden Koen, een aardige jongen die veel vertellen kon over Rotterdam. Gebouwen bezocht, de watertaxi moet je een keer meegemaakt hebben en wij kwamen op plekken die we nog niet hadden gezien

Stephans Führung durch Rotterdam war so erfrischend, informativ und persönlich gestaltet.. Wir haben tolle Restaurants besucht und interessante Speisen zum probieren bekommen :). Vielen Dank!