Marmaris

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Marmaris: de beste attracties

Sitemap Marmaris

Wil je alle activiteiten in Marmaris ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Marmaris

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 277 beoordelingen

De excursie was prachtig. De Dalyan-rivier is spectaculair en aangezien de excursie 8 uur duurt (zonder rekening te houden met de bustransfers), is er genoeg tijd om van het landschap te genieten. We brachten een uur door in de modderbaden, waar ook thermale baden zijn. Daarna hebben we geluncht, wat tot onze verbazing best goed was (pasta, salade en kip). Het enige dat niet bij de tour is inbegrepen, zijn drankjes en snacks, die redelijk geprijsd zijn (bijvoorbeeld 30 TL voor een 0,5 l bier en 15 TL voor een pakje Ruffles). De boten stopten voor de Lycische graven om ze te kunnen aanschouwen, en we hadden ook het geluk om schildpadden te zien. We visten op krabben aan boord van de boot en we brachten 2 uur door in Turtle Beach, genietend van het strand. Er was ook de mogelijkheid om vers gevangen vis en krabben te eten, maar we vonden het een beetje duur (hoewel ze er erg goed uitzagen). Dank tot slot de eigenaren van de boot en de gidsen voor hun vriendelijkheid.

Was erg interessant. Helaas alleen in het Engels, hoewel geboekt in het Duits. Maar je werd vooraf geïnformeerd via WhatsApp. (Had nog 3 tours geboekt, het was hetzelfde, maar je kreeg er van tevoren geen informatie over.) De lunch was eenvoudig, maar smakelijk. De katten en andere voordeur (eenden, kippen, enz.) waren behoorlijk vervelend tijdens het eten. De wandeling naar de waterval was een beetje moeilijk. (Geen goede wandelroute) We zijn niet naar de imker geweest. De tapijtverkoopshow was erg goed gedaan. Gaf ook een retourtransfer naar het hotel, hoewel dit niet was opgegeven bij het boeken.

Een zeer ontspannende en verjongende reis. Er waren in totaal drie zwempauzes waar je kon zwemmen in het kristalheldere en prachtige groen-turkooisblauwe water en een tussenstop van 1 uur in Turunç. U kunt ontspannen op het strand, door de smalle straatjes slenteren of wat geld uitgeven in de kleine bazaar :-). Helaas waren de fosforgrotten alleen vanaf de boot te bewonderen.

Ik heb erg genoten van de reis, maar helaas was het te kort

Helaas had je maar ongeveer 5 uur om op het eiland te blijven, wat ik helaas erg kort vond. Vanaf Rhodos had de douane beter gekund, je stond voor gesloten deuren bij een goede 32 graden in de hitte, want ze zeiden dat je er een uur van tevoren moest zijn en ze gingen pas een half uur eerder open. Maar ik kan de reis alleen maar aan iedereen aanbevelen.

Was een geweldige dagtocht. De service was leuk en niet opdringerig. De muziek op het schip was ook niet storend. Omdat het seizoen bijna voorbij was, was het schip niet zo vol. Het was heel aangenaam. Helaas was er niet veel tijd om te zwemmen op het schildpaddenstrand. De kinderen genoten veel van het modderbad.