Atlasgebergte: privé-dagtocht met kamelenrit

Product ID: 62241

Vanaf € 55 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
1 dag
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Engels, Frans, Duits, Arabisch

Ophaalservice

Vanaf de receptie van je accommodatie

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Verken de vallei van Imlil met een ervaren lokale gids
 • Ontdek traditionele Berberdorpen en drink muntthee met een lokale Berberse familie
 • Bekijk de 41.655-meter hoge Toubkal-berg, de hoogste bergtop in Noord-Afrika
 • Geniet van een traditionele Marokkaanse maaltijd in een Berbers gasthuis
Overzicht
Ontsnap aan de drukte van Marrakesh en ga naar het adembenemende, hoge Atlasgebergte en het dorp Imlil. Je lokale gids zorgt dat jij een geweldige ervaring hebt vol traditionele Berberse cultuur en een onvergetelijk uitzicht.
Wat te verwachten
Uw chauffeur zal u ontmoeten bij uw accommodatie (of de voorkeur pick-up point) om 9.00 uur tot de overdracht aan Imlil te starten. Op je weg zul je door de stad Tahnaout waar je kunt stoppen bij een Argan Oil Co-operative en leren hoe de vrouw van de coöperatie zet de Argan moer in veel van de verschillende Argan Olie-producten op basis van Marokko is beroemd om voorbij . Verder gaat verder door Asni, waar, op zaterdag, een traditionele Berber Souk en op de markt kunnen worden bezocht.

Zodra je aankomt in Imlil stopt u voor een welkome glas muntthee en ontmoet uw gids alvorens te beginnen met uw bezoek aan de lokale omgeving. Uw gids zal u helpen beslissen over de lengte van uw tour (je kunt kiezen tussen 1 en 3 uur) en dan zul je je weg te voet of muilezel tot Armed: het grootste en hoogst gelegen dorp in Imlil Valley.

De tocht voert u langs watervallen en de gehuchten van Ait Mizan, Targa en Imoula. U zult een tussenstop in Tamatert en hebben de mogelijkheid om te genieten van het uitzicht van de oude geïrrigeerde velden van gerst, maïs en groenten aangebouwd, omgeven door kersen- en walnootbomen. Uw gids zal wijzen dingen van belang en met je praten over de Berberse cultuur en erfgoed langs de weg. U krijgt de gelegenheid om muntthee te hebben met een familie Berber als je naar beneden komen door het dorp Ait Souka te hebben en dan zul je genieten van een traditionele Marokkaanse maaltijd in een Berberse familie pension.

Zodra je uitgerust zult u beginnen uw terugreis langs de andere kant van de vallei te Taourirt om te voldoen aan uw voertuig. Uw rendement overdracht brengt u via Moulay Brahim Gorges waar komt u op een van de belangrijkste trailhead met beekjes en paden uit vertakking in alle richtingen. Hier krijgt u de gelegenheid om te ervaren rijden op een kameel te hebben. Verder gaat de reis terug naar Marrakech, aankomst terug op ongeveer 6:00.
Inbegrepen
 • Privévervoer van en naar Marrakesh
 • Engelstalige gids (andere talen kunnen worden verzorgd)
 • Lunch
 • Muntthee/koffie
 • Kamelentocht
Niet inbegrepen
 • Persoonlijke uitgaven
Trefpunt

Vervoer vanaf je accommodatie in Marrakesh of een afgesproken lokale bezienswaardigheid (Openen in Google Maps)

Vanaf € 55 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (47 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Marrakech Day Trips - Private Tours

Product ID: 62241