Marrakech Natuur tours
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Natuur tours in Marrakech

Bekijk alle Natuur tours in Marrakech
Bekijk alle 231 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Marrakech

Geweldige ervaring met Abdul als reisgids

Exact op tijd werden we opgehaald van ons hotel. Afgezien van de geweldige natuur, het uitstekende eten heeft reisgids abdul ons heel veel informatie gegeven over het leven in Marokko in het algemeen, over het leven in de bergdorpjes en de kruiden! Zeer beslist een aanrader en ik hoop voor jullie dat jullie Abdul als gids treffen! !
Marrakech naar Atlasgebergte & 4 Valleien dagtrip Beoordeeld door E.m., 09-09-2016

Fantastische tour in Atlasgebergte! Moet je doen!!

Met 3 dochters en schoondochter dagtrip naar Atlasgebergte gemaakt. Het was fantastisch mooi en interessant te zien hoe de Berbers leven in de bergen.Voor ons niet voor te stellen. Maar wat een prachtige vergezichten en al die verschillende kleuren van het gebergte!! Wij hebben genoten.We hadden een buitengewoon plezierige gids en deze tour is een echte aanrader!!
Marrakech naar Atlasgebergte & 4 Valleien dagtrip Beoordeeld door Annelies, 30-11-2015

Fantastiche ervaring, echt waar voor je geld!

Fantastische dag gehad met gemotiveerd personeel en goed onderhouden machines. Een lange rit door de woestijn, berberdorpjes en palmbomen gehad. Tussendoor ook thee gedronken bij een echte berberfamilie. Het personeel is heel aardig en geeft een goede uitleg. De gids wist alle vragen te beantwoorden. Deze tour geeft je echt waar voor je geld!
Halve dag quadrijden in de woestijn rondom Marrakech Beoordeeld door Marcel, 12-10-2014

Geweldige ervaring, super georganiseerd!

Afgelopen donderdag hebben wij deze activiteit gedaan. Om kwart voor 9 werden wij opgehaald op het afgesproken punt, waarna we naar de plek reden waar het quad rijden van start ging. Er was nog een ander stel dat ook bij ons in het busje zat, zij gingen buggy rijden. Mijn vriend en ik waren de enigen die quad gingen rijden en hadden dus eigenlijk een privé gids. Na een korte uitleg zijn we van start gegaan. De gids had er een goed tempo op zitten en hield in de gaten of wij het nog bij hielden. We hadden de quads vrij snel onder controle, dus werd de snelheid flink opgevoerd, dat was super!! Op de helft stopten we bovenop een heuvel, waar we een prachtig uitzicht hadden. Na nog een stuk rijden kwamen we aan bij een berber familie, waar we thee hebben gedronken en Marokkaanse pannenkoeken hebben gegeten. Hierna zijn we weer terug gereden naar de startplek. Het was echt een fantastische ervaring, en zeker een van de hoogtepunten van ons bezoek aan Marrakech!
Halve dag quadrijden in de woestijn rondom Marrakech Beoordeeld door Ymke, 08-02-2014

Een mooie excursie met een waardeloze lunch

Een hele mooi excursie met een uitstekende chauffeur. Veel mooie dingen gezien. Het restaurant waar we de lunch hebben gehad was echter een aanfluiting. Ze hadden veel dingen niet, onvriendelijk personeel, bestellingen door elkaar gehaald, bezorging veel te laat, enz, enz. Restaurant La Kasbah is echt een belediging voor iedere tourist. Echt heel erg jammer.
Dagexcursie naar Ouarzazate en Ait Benhaddou Beoordeeld door een GetYourGuide klant, 18-09-2016

Marrakech Natuur tours
4.5
Gebaseerd op 570 beoordelingen van GetYourGuide-klanten