Marrakech Quad & ATV tours
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Beste prijs-kwaliteitverhouding
Gecertificeerd
Snel uitverkocht

Halve dag quadrijden in de woestijn rondom Marrakech

Toevoegen aan verlanglijst
Van mijn verlanglijst verwijderen
Duur: 3 uur
152 Beoordelingen
152

Verken de spectaculaire woestijn van Marrakech op een spannende halfdaagse tour. Reis door het palmbomenbos en geniet van adembenemende uitzichten op…

Duur: 3 uur
Snel uitverkocht
Vanaf € 65

Populaire Quad & ATV tours in Marrakech

Bekijk alle Quad & ATV tours in Marrakech
Bekijk alle 236 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Marrakech

Fantastiche ervaring, echt waar voor je geld!

Fantastische dag gehad met gemotiveerd personeel en goed onderhouden machines. Een lange rit door de woestijn, berberdorpjes en palmbomen gehad. Tussendoor ook thee gedronken bij een echte berberfamilie. Het personeel is heel aardig en geeft een goede uitleg. De gids wist alle vragen te beantwoorden. Deze tour geeft je echt waar voor je geld!

Halve dag quadrijden in de woestijn rondom Marrakech Beoordeeld door Marcel, 12-10-2014

Geweldige ervaring, super georganiseerd!

Afgelopen donderdag hebben wij deze activiteit gedaan. Om kwart voor 9 werden wij opgehaald op het afgesproken punt, waarna we naar de plek reden waar het quad rijden van start ging. Er was nog een ander stel dat ook bij ons in het busje zat, zij gingen buggy rijden. Mijn vriend en ik waren de enigen die quad gingen rijden en hadden dus eigenlijk een privé gids. Na een korte uitleg zijn we van start gegaan. De gids had er een goed tempo op zitten en hield in de gaten of wij het nog bij hielden. We hadden de quads vrij snel onder controle, dus werd de snelheid flink opgevoerd, dat was super!! Op de helft stopten we bovenop een heuvel, waar we een prachtig uitzicht hadden. Na nog een stuk rijden kwamen we aan bij een berber familie, waar we thee hebben gedronken en Marokkaanse pannenkoeken hebben gegeten. Hierna zijn we weer terug gereden naar de startplek. Het was echt een fantastische ervaring, en zeker een van de hoogtepunten van ons bezoek aan Marrakech!

Halve dag quadrijden in de woestijn rondom Marrakech Beoordeeld door Ymke, 08-02-2014

Marrakech Quad & ATV tours
4.7
Gebaseerd op 293 beoordelingen van GetYourGuide-klanten