Marrakesh Dagtrips
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Dagtrips in Marrakesh

Bekijk alle Dagtrips in Marrakesh
Bekijk alle 255 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Marrakesh

Een mooie dag tour om nooit meer te vergeten!

Hassan de chauffeur en Rachid onze gids hebben mij en de groep goed verzorgd en ons veilig en behulpzaam een mooie dag bezorg. Rachid is echt een top gast en heeft ontzettend veel geduld en wil alleen maar het beste voor je. Op zaterdag op de berber markt geweest was onvergetelijk. Ik ben blij dat ik deze tocht gedaan heb. Hassan onze chauffeur is een er een van top klasse, vriendelijk en rijdt super veilig en Rachid is gewoon een zacht aardige jongeman die vol passie zijn groep begeleid en ondersteund en de mooiste plekjes heeft laten zien. Deze tour moet je gewoon doen. Zeker op zaterdag, op de markt. Super top team Hassan & Rachid. Het eten was ook erg lekker op een dakterras met prachtig uitzicht onder een parasol. het was me voor laatste dag in Marrakesh en dit was een mooie afsluiter.

Atlasgebergte: berberdorpen & 3 valleien dagtrip Beoordeeld door Paul, 30-07-2019

Prachtige dagtemperatuur naar vier valleien met fantastische lunch

Mooie grote minibus met airco waar we met 8 gasten meer dan genoeg ruimte hadden. Chauffeur reed heel prettig en beheerst. Daarbij was er een aardige enthousiaste gids mee die ons van alles vertelde over het landschap en de landbouw, de bevolking en de gebruiken. Sprak ruim voldoende Engels. De wandeling naar de Ourika waterval was onder begeleiding van een professionele berggids. Wandeling goed te doen, mits niet slecht ter been. Overheerlijke uitgebreide lunch Op het dakterras van een Berberhuis met geweldig uitzicht over de vallei. Een bezoekje aan Arganolie-bedrijfje was ook onderdeel van de trip. Had van ons niet gehoeven maar was grappig om even gezien te hebben en zonder dat je je verplicht voelde iets aan te schaffen. Al met al was de tour het geld meer dan waard. Superervaring!

Marrakesh: dagexcursie Atlasgebergte & 5 Valleien Beoordeeld door Rob, 29-09-2019

Super leuk om wat van de echte cultuur uit de drukke stad te zien.

We werden opgehaald in een uitstekende bus wat de rit sowieso al comfortabel maakt. De gids was een jonge leuke spontane gozer die ook in het atlas gebergte woont. Je krijgt tijdens een wel redelijk uitdagende tocht leuke informatie en een prachtig beeld van hoe er in Marokko in de bergen wordt geleefd, afgesloten met een heerlijke lunch. Al met al een echte aanrader.

Atlasgebergte: dagtocht met kamelenrit Beoordeeld door bob, 01-09-2019

De tocht naar de waterval is toeristische happening. Zonde van de moe

Met de tocht naar de waterval neem je de gemiddelde Europeaan niet serieus. De verplichte stop bij Arkan olie is vervelend. De olie wordt niet met de hand geperst. Nep dus. De tocht door de andere dalen is indrukwekkend. De luch was leuk en lekker. Dat de overigens prima chauffeur tijdens het rijden met zijn mobieltje bezig is, vond de hele groep zeer onaangenaam.

Marrakesh: dagexcursie Atlasgebergte & 5 Valleien Beoordeeld door Anoniem, 11-06-2019

Top chauffeur, erg vriendelijk, nam de tijd voor ons!

Goede Chaffeur die de tijd nam om ons het een en ander te vertellen over Essaouira. Ondanks de hitte hadden we lekker airco in de bus. Wel te laat vertrokken vanwege verwarring met vervoer en teveel overstap waar ik van baalde omdat ik kids mee had!

Vanuit Marrakesh: dagexcursie naar Essaouira Beoordeeld door Khadija, 17-08-2019