Datums kiezen

Marrakesh
Dagtrips

Dagtrips
535 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Marrakesh

Marrakesh

Andere activiteiten in Marrakesh

Wil je alle activiteiten in Marrakesh bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Marrakesh

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 9.535 beoordelingen

De uitstap op zich was heel afwisselend maar vooral onze gids MUSTAPHA en zijn assistent en chauffeur ABDELATIF maakten er een onvergetelijk positieve ervaring van. De dag begon met een rit door en rond de overdrukke Medina van Marrakech. Na 2 tussenstops (waar telkens een koffie en koek kon worden besteld) bezochten we een argan coöperatieve. Voor de korte dromedaristocht kreeg elke reiziger een djelaba met sjaal. Het ging verder naar een typisch Berber-dorp. Na een wandelingetje op smalle begaanbare paadjes door het dorp kwamen we aan het restaurant. Het deed goed op het terras buiten te kunnen eten. De tajine met kip smaakte heel lekker. Het zicht vanop het terras was adembenemend. Vooral de hoge en besneeuwde Atlastoppen maakten indruk. Tussendoor vertelde Mustapha heel wat anekdotes en verhalen over het leven van de Berbers. Heerlijke dag die je een prima inkijk geeft op het Berbers leven in het Marokko.

Het was een hele leuke dag! Ghafour was een super aardige gids en helpt super graag met foto's maken. Heel leuk om buiten Marrakesh ook nog een mooi stukje Marokko te zien. deze trip is echt een aanrader.

Leuke, gevarieerde trip naar het Atlasgebergte. Zowel chauffeur Lahcen als de wandelgids vertellen veel over de bevolking (Berbers) en omgeving en zijn zeer vriendelijk.

Leuke dag richting de bergen. Mooie wandeling en maaltijd aan het eind was lekker en op plek met mooi uitzicht. Reisbegeleider ook vriendelijk.

Hele fijne tour guide Youssef , veel mooie spots en heerlijk eten