Marrakesh
Dinerarrangementen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Marrakesh

Wil je alle activiteiten in Marrakesh ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Marrakesh

Gemiddelde beoordeling

3.6 / 5

gebaseerd op 396 beoordelingen

Een leuke ervaring om zo een typisch marocaanse avond te beleven. Het eten was leuk om zo met de hele groep te ervaren aan tafel, al kan je wel beter bij de groep blijven dat was bij ons een beetje slecht afgesproken en waren we plots de groep kwijt en wisten we niet waar me moesten zijn om te eten, omdat er meerdere plaatsen zijn .De show was mooi en vooral de paarden dan en ezel ! Al had er best meer verlichting mogen zijn , soms was het echt te donker ! Maar al bij al nog een leuke avond en weer een ervaring rijker !

De paardendressuur was prachtig om zien, maar onze chauffeur was te laat om ons op te halen ( 20u10), zodat we te weinig tijd hadden om van ons eten te genieten; hij heeft dit wel gecompenseerd door goede plaatsen voor ons te reserveren voor de show! De buikdanseressen voor de eigelijke show hebben in feite niet gedanst, enkel wat heupwiegen lieten ze zien, dus dat was ontgoochelend ; de show zelf was zeer de moeite waard.

Tijdens een wandeling van 10 personen door de historische binnenstad (medina) van Marrakesh leert de leuke en uitstekend Engels sprekende gids je allerlei typisch Marokkaanse hapjes en lekkernijen kennen op plekken waar toeristen niet gauw komen. De avond wordt besloten met een gezellige en heerlijke maaltijd.

helw toffe ervaring om met een quad door de woestijn te rijden. Dit was ook duidelijk het hoofdingredient van de trip. Het kamelenritje voelde als een verplicht nummertje dat er nog even snel achteraan moest (rondje over het parkeerterrein...) Ondanks dat enorm genoten en zeker aan te raden!

Goede gids, spreekt goed Engels en leuk om met haar over de markt te lopen en daarna aan de slag te gaan. Het zijn gerechten die ook thuis haalbaar zijn om te maken!