Marrakesh Kameelrijden
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Kameelrijden in Marrakesh

Bekijk alle Kameelrijden in Marrakesh
Bekijk alle 253 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Marrakesh

Geweldig maar de Quad niet voor beginners!

Het was een geweldige dag! Maar houd er rekening mee dat je de hele dag weg bent! Dromedaris was leuk en we hadden een leuke begeleider die tijd nam voor foto's. Daarna werd je naar een totaal andere plek gebracht voor de quad tour. Met gebrekkig engels word je uitgelegd wat te doen, vervolgens krijg je een andere quad en dus uitleg voor niks... Iedereen geeft aan eerste keer was en word totaal geen rekening mee gehouden. Na amper 30 sec te rijden rijd de eerste zich al in de bosjes met de quad bovenop zich! Hele lichaam kapot en geschaafd. Na wat bochten oefenen ging je hard verder. Het is echt offroad heel gaaf! Maar je moet niet bang zijn en gevoel hebben voor balans! Daarnaast begeleiding houd niks in de gaten, vriendin van mij moest aangeven halverwege dat we iemand miste en er werd ontzettend geïrriteerd naar haar gereageerd. Als ze niks had gezegd hadden we de man nooit meer gezien. Tour echt leuk maar niet voor beginners en bangeriken! Begeleiding/gids tijdens de tour slecht!

Marrakech: Halve dag woestijn Quad & Dromedaris tour Beoordeeld door Wendy, 10-06-2019

Ondanks de minpunten was de evaring zeer mooi

We werden wel helaas te laat opgehaald bij ons hotel, anders dan was doorgegeven. Nog eens wisselen van busje. De chauffeur was aardig en reed netjes. Ik vond het een nadeel dat we (beide dagen) pas rond 2 uur 's middags ergens konden eten, al helemaal omdat je ontbijt om 6 uur 's ochtends was genuttigd en het zo'n 43 graden was. De gidsen in het stadje moet je nog betalen. Het is optioneel om mee te gaan, zo staat het er, maar daar lijkt het niet echt op. Je wordt erop geattendeerd bij elkaar te blijven, de groep te volgen. Even later wordt er gezegd wat de kosten zijn van de tour, die dan al eigenlijk is begonnen. Voelt niet heel fijn. En het is net zo leuk om de stadjes zelf te bezichtigen. Restaurants waar je wordt neergezet rekenen al eigen fooi mee. Ik zou mijn geld liever aan anderen uitgeven, maar oké. Jammer dat het niet voelt alsof je daar een keuze in hebt. Ik kon niet zien of weten of de kamelen wel goed werden behandeld, ze hadden behoorlijk wat littekens helaas.

Vanaf Marrakesh: 2-daagse Zagora Sahara Woestijntour Beoordeeld door Anoniem, 19-09-2019

Een mooie dag tour om nooit meer te vergeten!

Hassan de chauffeur en Rachid onze gids hebben mij en de groep goed verzorgd en ons veilig en behulpzaam een mooie dag bezorg. Rachid is echt een top gast en heeft ontzettend veel geduld en wil alleen maar het beste voor je. Op zaterdag op de berber markt geweest was onvergetelijk. Ik ben blij dat ik deze tocht gedaan heb. Hassan onze chauffeur is een er een van top klasse, vriendelijk en rijdt super veilig en Rachid is gewoon een zacht aardige jongeman die vol passie zijn groep begeleid en ondersteund en de mooiste plekjes heeft laten zien. Deze tour moet je gewoon doen. Zeker op zaterdag, op de markt. Super top team Hassan & Rachid. Het eten was ook erg lekker op een dakterras met prachtig uitzicht onder een parasol. het was me voor laatste dag in Marrakesh en dit was een mooie afsluiter.

Atlasgebergte: berberdorpen & 3 valleien dagtrip Beoordeeld door Paul, 30-07-2019

ECHT FANTASTISCH ZO MOOI ZO GEZELLIG ZO EN VRESELIJK VEEL LOL GEHAD

ZEER POSITIEF! WE HADDEN ZOWEL DE KAMEEL TOUR ALS DE QUAD TOUR MET ECHT DE LEKKERSTE LUNCH IN DE 8DAGEN IN MARRAKECH! HELE LIEVE EN VROLIJKE GIDSEN WELKE IEDEREEN ERBIJ BETROKKEN MET GRAPJES EN DANSJES . BIJ DE KAMEEL TOUR HEERLIJKE SNACK EN THEE GEKREGEN EN VOORAF GAANDE AAN DE QUAD TOUR DE LEKKERSTE LUNCH OOIT GEHAD. OOK HIER HADDEN WE EEN HELE AARDIGE GEDULDIGE GIDS EN ZIJN ZO BLIJ DAT WE WE BEIDE TOURS HEBBEN GEDAAN. ECHT EEN AANRADER!

Marrakesh: quadrijden en kamelentocht Beoordeeld door Harry, 18-09-2019

Leuke combinatie. Erg gastvrij, qua duur precies lang genoeg

Erg leuke excursie. Instructeurs tijdens de quad tour passen zich aan niveau van de groep, waardoor het voor iedereen goed te doen is. Ik hou zelf van hard racen door een ruig landschap, daar heb ik later een andere excursie voor geboekt (dit blijft afhankelijk van het niveau van de groep). Je bent een halve dag zoet, wat precies goed is. Een kamelentour van een uur is lang genoeg

Marrakech: Halve dag woestijn Quad & Dromedaris tour Beoordeeld door Anoniem, 25-09-2019