Marrakesh Quad- & atv-tours
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Quad- & atv-tours in Marrakesh

Bekijk alle Quad- & atv-tours in Marrakesh
Bekijk alle 254 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Marrakesh

Hele gave ervaring en supergoed geregeld!

Superleuke trip naar de woestijn gehad. De weg ernaartoe is wat lang, ongeveer 10 uur rijden. Op de heenweg wordt dit in 2x gereden met op beide dagen een aantal excursies onderweg. Zo hebben we Ait Ben Haddou bezocht, de Todgha Gorge, en de akkers en kasbah van Tinghir. Bij deze stops onderweg krijg je standaard een gids die je meeneemt en veel te vertellen heeft. Sommige gidsen zijn inbegrepen, sommige niet en dit kost je dan nog ongeveer 3 euro. Ook de lunches moet je nog zelf betalen. Dat je niet zelf mag kiezen waar je luncht, en daardoor een relatief hoge prijs moet betalen, vonden wij niet erg. Voor Nederlandse begrippen was het alsnog heel goedkoop. Onze chauffeur Mohamed Bajo hield de groep goed in de gaten, heeft ons veilig overal heen gereden en zorgde voor genoeg pauzes onderweg om naar de wc te gaan en water te kopen. De eerste nacht in het hotel met zwembad was heel relaxed, de tweede nacht in de tenten was heel warm maar heel gezellig met iedereen en de Afrikaanse muziek

Vanuit Marrakesh: 3-daagse safari naar Merzouga Beoordeeld door Anoniem, 02-09-2019

Geweldig maar de Quad niet voor beginners!

Het was een geweldige dag! Maar houd er rekening mee dat je de hele dag weg bent! Dromedaris was leuk en we hadden een leuke begeleider die tijd nam voor foto's. Daarna werd je naar een totaal andere plek gebracht voor de quad tour. Met gebrekkig engels word je uitgelegd wat te doen, vervolgens krijg je een andere quad en dus uitleg voor niks... Iedereen geeft aan eerste keer was en word totaal geen rekening mee gehouden. Na amper 30 sec te rijden rijd de eerste zich al in de bosjes met de quad bovenop zich! Hele lichaam kapot en geschaafd. Na wat bochten oefenen ging je hard verder. Het is echt offroad heel gaaf! Maar je moet niet bang zijn en gevoel hebben voor balans! Daarnaast begeleiding houd niks in de gaten, vriendin van mij moest aangeven halverwege dat we iemand miste en er werd ontzettend geïrriteerd naar haar gereageerd. Als ze niks had gezegd hadden we de man nooit meer gezien. Tour echt leuk maar niet voor beginners en bangeriken! Begeleiding/gids tijdens de tour slecht!

Marrakech: Halve dag woestijn Quad & Dromedaris tour Beoordeeld door Wendy, 10-06-2019

Quad rijden in een fantastische omgeving

Alles was perfect geregeld. De ophaalservice bij het hotel was perfect op tijd en de activiteit zelf was goed gepland. Duidelijke uitleg en een aardige gids. In het begin ligt het tempo van het rijden wat lager, maar wanneer je als groep laat zien dat je verantwoord omgaat met de quad zal het tempo steeds hoger worden en de route steeds uitdagender. De omgeving ligt dichtbij Marrakech, maar toch heb je het gevoel dat je even in the middle of nowhere bent en dat is een fijn pluspunt. De lunch bij de lokale bevolking was prima. Wanneer het droog is, is het uiteraard een beetje stof happen, maar de helm en bril beschermen je hier goed tegen. Na die tijd reinigen ze je nog met een luchtspuit, waardoor de ergste stof van je kleding en lichaam wordt geblazen. Al met al een aanrader. Leuke bijkomstigheid: er worden professionele foto's gemaakt, waardoor je altijd nog een leuke herinnering overhoudt aan deze activiteit.

Vanuit Marrakesh: halve dag quadrijden in de woestijn Beoordeeld door Anoniem, 26-03-2019

Goed georganiseerd en voldoende tijd op quadbike en dromedaris

Eerst gingen we quad biken, de ronde die we gereden hebben was lekker lang! Degene die een beetje moeite had met rijden, werd naar voren in de groep gehaald zodat we gemakkelijk bij elkaar konden blijven. Na de rit kregen we een fles water per koppel, die was zeer welkom! De rit op de dromedarissen was naar mijn eigen mening zelfs iets té lang, maar wel erg grappig om n keer mee te maken. “Mijn” dromedaris had twee kleintjes die de hele rit meegelopen hebben, super schattig!

Marrakesh Palmeraie: kamelenrit en quadrijden Beoordeeld door Cindy, 16-03-2019

ECHT FANTASTISCH ZO MOOI ZO GEZELLIG ZO EN VRESELIJK VEEL LOL GEHAD

ZEER POSITIEF! WE HADDEN ZOWEL DE KAMEEL TOUR ALS DE QUAD TOUR MET ECHT DE LEKKERSTE LUNCH IN DE 8DAGEN IN MARRAKECH! HELE LIEVE EN VROLIJKE GIDSEN WELKE IEDEREEN ERBIJ BETROKKEN MET GRAPJES EN DANSJES . BIJ DE KAMEEL TOUR HEERLIJKE SNACK EN THEE GEKREGEN EN VOORAF GAANDE AAN DE QUAD TOUR DE LEKKERSTE LUNCH OOIT GEHAD. OOK HIER HADDEN WE EEN HELE AARDIGE GEDULDIGE GIDS EN ZIJN ZO BLIJ DAT WE WE BEIDE TOURS HEBBEN GEDAAN. ECHT EEN AANRADER!

Marrakesh: quadrijden en kamelentocht Beoordeeld door Harry, 18-09-2019