Marrakesh
Rijtours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Marrakesh

Wil je alle activiteiten in Marrakesh ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Marrakesh

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 2.626 beoordelingen

Leuke ervaring om erbij te hebben. Samen met mijn partner deze activiteit geboekt en hebben er van genoten. Leuke Engelstalige instructeur. Werden wel 30min later opgehaald dan afgesproken, maar dat kan je verwachten. Mooie omgeving en goede ontvangst gehad. Heen rit voor de pauze duurde ongeveer een uur. Toen een pauze gehad met Marokkaanse thee en brood. Terugrit was 20/30min inclusief het maken van foto’s. Verwacht geen zandwoestijn , maar meer een verharde woestijn. Fijn dat je in kleine groepen ging met één begeleider. Zeker een aanrader voor als je in Marrakech bent!

Was super goed geregeld. De chauffeur stond op afgesproken tijd ons op de wachten bij het hotel. Toen eerst kameel gereden met 2 hele vriendelijke jongens die het begeleiden. Maar eigenlijk heb je het na 10 minuten wel gezien op zo’n dromedaris, beetje saai. Maar goed, dat mocht de pret niet drukken. Ze deden heel goed hun best. Daarna op de quads gereden, dat was wel heel erg leuk. Ondertussen nog gestopt bij een berber familie voor een kopje Marrokkaanse Whisky. Heel erg leuk. Al met al een aanrader om een keer gedaan te hebben.

Je wordt keurig op tijd op gehaald, daarna is het een uur rijden naar de accomodatie van het bedrijf. Alles ziet er daar keurig uit en er wordt een heldere uitleg gegeven. Onze gids was heel vriendelijk en kundig. Dan ga je door de woestijn rijden met op de achtergrond het atlas gebergte, tussendoor lunch je in een open tent. Rond 16.00 ben je weer terug bij de accomodatie en rond 17.00 weer in Marrakesh.

Super leuke ervaring! De communicatie gaat vlot en voor je het weet zit je in een taxi richting de palmerie/woestijn. Het foto moment is ook erg leuk en een goede plek. Het enige jammeren was dat de taxi op de terugweg helaas kapot ging, waardoor wij genoodzaakt waren 20 min te wachten op ander vervoer, verder was dit wel allemaal netjes afgehandeld!

We hadden de excursie op dezelfde dag geboekt. Het was bij Click Excursions. We werden perfect opde hoogte gehouden overde ophaaltijd in het Hotel. Aardige taxichauffeur Selmi kwam ons ophalen. We werden naar de locatie gebracht om te quadrijden. Dit was echt fantastisch. Daarna naar het kamelenritje. Dit was oo keen beleving.