Marrakesh
Sightseeingtours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Marrakesh

Wil je alle activiteiten in Marrakesh ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Marrakesh

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 21 beoordelingen

My wife and I (young couple) had a great day thanks to driver Hassan and guide Rachid! They gave us a lot of information about life in Morocco and in the mountains. Horse riding was also very fun and easy going because it was our first time. Lunch was great, had a great tajine. This tour made our trip to Marrakech more valuable, would definitely recommend it when you stay longer than 3 days in Marrakech! Can't find anything negative to say, thanks Hassan and Rachid!

Paardrijden was super, wij zijn gevorderd en kregen er gelukkig een man met een paard bij ipv aan een touwtje te lopen ;). Het was incl ontbijt, maar daar kon je niet op leven, dus wel ontbijten van te voren. De gidsen waren super en alles was top geregeld. Voor de lunch doe je nog een korte pittige klim, dus daar moet je wel rekening mee houden! Ze hebben muil ezels, dus daar kun je een kind op zetten. De lunch was heerlijk! Al met al een prachtige dag voor €30!

Mijn dochter en ik waren de verkeerde bus in gestapt. De reisorganisatie heeft er alles aan gedaan om ons weer op te halen en naar de reeds vertrokken bus te brengen. Super service! De kustplaats is een welkome afwisseling van de drukke stad Marrakech. Het is echt een toeristische kunstplaats in de kleuren blauw-wit. Op het strand zijn ook strandpaviljoenen. Reistijd is wel lang maar dat is niet anders.

Wat een fantastische dag! Van 9 tot 8 uur. Ontbijt, heerlijke lunch, fantastische gidsen (Abdurahim en Ahmed), prachtige wandeling door de bergen en uiteindelijk bij zonsondergang paardrijden. De karaoke in de bus vergeet ik nooit meer, geweldig! Een echte aanrader!

Vervoer naar Essaouira (3 uur) en terug (3 uur). In Essaouira hadden we 4,5 uur te spenderen. Genoeg om rustig te lunchen, langs de kust de wandelen en soort de straatjes te dwalen.