Marrakesh
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Marrakesh

Wil je alle activiteiten in Marrakesh ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Marrakesh

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 5.663 beoordelingen

Leuke ervaring om erbij te hebben. Samen met mijn partner deze activiteit geboekt en hebben er van genoten. Leuke Engelstalige instructeur. Werden wel 30min later opgehaald dan afgesproken, maar dat kan je verwachten. Mooie omgeving en goede ontvangst gehad. Heen rit voor de pauze duurde ongeveer een uur. Toen een pauze gehad met Marokkaanse thee en brood. Terugrit was 20/30min inclusief het maken van foto’s. Verwacht geen zandwoestijn , maar meer een verharde woestijn. Fijn dat je in kleine groepen ging met één begeleider. Zeker een aanrader voor als je in Marrakech bent!

Leuke combinatie voor halve dag. De majorelle tuin geeft het voordeel dat je niet hoeft aan te schuiven voor binnen te gaan. De tickets zijn op voorhand klaar en worden overhandigd door de chauffeur. De tuin zelf is heel mooi met cactussen en mooie kleuren. Wees bereid om aan te schuiven voor een fotootje. Na een uur heb je het ook wel gezien en ga je door voor de kamelenrit. Je wordt in een mooi gewaad gekleed en een hoofddoek. De rit zelf is door de Palmeraie en zeer rustig. Er wordt ook thee aangeboden en koekjes.

Je wordt keurig op tijd op gehaald, daarna is het een uur rijden naar de accomodatie van het bedrijf. Alles ziet er daar keurig uit en er wordt een heldere uitleg gegeven. Onze gids was heel vriendelijk en kundig. Dan ga je door de woestijn rijden met op de achtergrond het atlas gebergte, tussendoor lunch je in een open tent. Rond 16.00 ben je weer terug bij de accomodatie en rond 17.00 weer in Marrakesh.

Super leuke ervaring! De communicatie gaat vlot en voor je het weet zit je in een taxi richting de palmerie/woestijn. Het foto moment is ook erg leuk en een goede plek. Het enige jammeren was dat de taxi op de terugweg helaas kapot ging, waardoor wij genoodzaakt waren 20 min te wachten op ander vervoer, verder was dit wel allemaal netjes afgehandeld!

We werden netjes optijd opgehaald en bij aankomst kregen we wat uitleg over de quad, even rondje rijden om te oefenen en daar gingen we. Mijn vriend en ik hadden een prive tour (niet verwacht) dus dat was helemaal leuk! De theepauze was ook heerlijk.