Marrakesh
Valentijnsdag

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Marrakesh

Wil je alle activiteiten in Marrakesh ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Marrakesh

Een leuke ervaring om zo een typisch marocaanse avond te beleven. Het eten was leuk om zo met de hele groep te ervaren aan tafel, al kan je wel beter bij de groep blijven dat was bij ons een beetje slecht afgesproken en waren we plots de groep kwijt en wisten we niet waar me moesten zijn om te eten, omdat er meerdere plaatsen zijn .De show was mooi en vooral de paarden dan en ezel ! Al had er best meer verlichting mogen zijn , soms was het echt te donker ! Maar al bij al nog een leuke avond en weer een ervaring rijker !

De paardendressuur was prachtig om zien, maar onze chauffeur was te laat om ons op te halen ( 20u10), zodat we te weinig tijd hadden om van ons eten te genieten; hij heeft dit wel gecompenseerd door goede plaatsen voor ons te reserveren voor de show! De buikdanseressen voor de eigelijke show hebben in feite niet gedanst, enkel wat heupwiegen lieten ze zien, dus dat was ontgoochelend ; de show zelf was zeer de moeite waard.

Spa in een achterbuurt, niet echt hedendaagse inrichting, oude versleten handdoeken en peignoirs, we waren 4 personen. De massages gebeuren per 2 tafels in een piepkleine ruimte waar de masseuses amper rond de tafels konden stappen. Voor 20 euro p.p. meer heb je heel mooie hammzn en massages instituten in Marrakech maar je dan in een zeer modern kader met alles erop en eraan je je kunt laten verzorgen.

Het was in één woord geweldig! Netjes naar de plek van bestemming gebracht. Voor de zon op kwam met de luchtballon omhoog om vervolgens in de lucht in alle stilte de zon op zien komen. Leuke gids/instructeur mee die alles goed uitlegt. Bij terugkomst heerlijk geluncht om vervolgens door te gaan naar de kamelentocht die ook helemaal leuk was.

Door harde wind zijn we later en vanaf een andere plaats opgestegen. We Hebben eerder ontbeten en werden vervoersmaatschappij een andere locatie, waar de vliegcondities beter waren. Wat een geweldige ervaring! Echt een aanrader!!!!