Marrakesh
Vervoer

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Marrakesh

Wil je alle activiteiten in Marrakesh ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Marrakesh

Spa in een achterbuurt, niet echt hedendaagse inrichting, oude versleten handdoeken en peignoirs, we waren 4 personen. De massages gebeuren per 2 tafels in een piepkleine ruimte waar de masseuses amper rond de tafels konden stappen. Voor 20 euro p.p. meer heb je heel mooie hammzn en massages instituten in Marrakech maar je dan in een zeer modern kader met alles erop en eraan je je kunt laten verzorgen.

Handig om opgehaald te worden en dicht bij de accomodatie te worden afgezet. Chauffeur regelde met de accomodatie dat wij verder lopend werden opgehaald aangezien het in een autovrije zone lag.

Vul de formulieren goed in anders moeten ze een hoop moeite doen om je te vinden. Positief is dat ze de moeite ook echt nemen en je ook vinden.

Het oppikken en de rit verliepen tijdig en vlot. Erg aangename ontvangst en heel vriendelijke chauffeur(s). We voelden ons onmiddellijk welkom.

Chauffeur stond ons op te wachten en heeft ons keurig naar onze riad gebracht. Ideaal, kan het iedereen aanraden deze transfer te boeken.