Marrakesh
Wandel- & trektochten

Wandel- & trektochten
669 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Marrakesh Wandel- & trektochten: onze aanbevelingen

Vanuit Marrakech: Ouzoud watervallen begeleide wandeling en boottocht

Vanuit Marrakech: Ouzoud watervallen begeleide wandeling en boottocht

Ga een hele dag op excursie naar de watervallen van Ouzoud vanuit Marrakesh. Leer de Berbercultuur kennen terwijl je het gebied verkent. Daal kronkelende paden af en bewonder het prachtige uitzicht op de watervallen tijdens een boottocht. De tour begint met een ophaalservice vanaf je hotel of riad, voordat je vertrekt naar een van de meest spectaculaire watervallen van Noord-Afrika, 150 kilometer ten noorden van Marrakesh. Als je aankomt in het dorp Ouzoud, kun je genieten van het uitzicht op de watervallen die 110 meter diep in het lager gelegen water storten. Volg je lokale gids door de olijfgaarden naar een arganoliecoöperatie en kom meer te weten over de Berbercultuur. Maak van de gelegenheid gebruik om het uitzicht te bewonderen en foto's te maken. Ga verder over een netwerk van paden naar een uitkijkpunt waar je verse jus d'orange kunt kopen. Stap aan boord van een traditionele boot voor een korte boottocht over het water aan de voet van de waterval. Geniet vervolgens van een Berberse lunch in een lokaal restaurant met uitzicht op de waterval. Halverwege de middag beklim je een reeks trappen uit de vallei voor je weer terugkeert naar Marrakesh.

Van Marrakesh: zonsondergang in de Agafay-woestijn, kameelrit en diner

Van Marrakesh: zonsondergang in de Agafay-woestijn, kameelrit en diner

Verken de prachtige landschappen van de Agafay-woestijn tijdens een kameeltocht van 20 minuten op deze tour vanuit Marrakech. Leer hoe arganolie wordt geproduceerd met een bezoek aan een lokale fabrikant en stop om te genieten van een traditioneel kopje thee. Bewonder de kleuren van de zonsondergang en krijg een authentiek diner geserveerd. Reis aan boord van een comfortabele bus vanuit Marrakech en arriveer in de Agafay woestijn na slechts 40 minuten rijden. Laat de lawaaierige stad achter je en dompel je onder in de natuur. Bewonder de unieke glooiende heuvels terwijl je langs Berberdorpen rijdt op weg naar de woestijn van Agafay. Bezoek een lokale arganoliecoöperatie om de geheimen van de productie van arganolie van hoge kwaliteit te ontdekken. Klim op de rug van een kameel en reis naar een plek waar je een welkomstglas Marokkaanse thee kunt drinken. Volg een pad langs lemen huizen die honderden jaren oud zijn. Stop in de buurt van een prachtig kamp om te genieten van het uitzicht op de zonsondergang terwijl je geniet van wat Marokkaanse lekkernijen. Ervaar de lokale smaken met een smakelijk diner van salades, tajines, brood en couscous. Bekijk na het diner een traditionele show terwijl je luistert naar Berbermuziek rond het kampvuur. Keer terug naar Marrakech na deze ongelooflijke excursie.

Marrakech: Quad tour naar Palm Oasis en Jbilat woestijn

Marrakech: Quad tour naar Palm Oasis en Jbilat woestijn

Nadat je bent opgehaald door je chauffeur bij je hotel, of het aangewezen trefpunt, kun je genieten van een 20-25 minuten durende toeristische minibusrit naar het quad activiteitengebied. Daar aangekomen krijg je van je ervaren gids een briefing van 10 minuten over de bediening van de quad en veiligheidsinstructies. Zet dan je helm en bril op om aan je quadrit te beginnen en de woestijn en oase van Marrakech te verkennen. Geniet van een 2 uur durende verkenning van de woestijnlandschappen van Marrakech en de palmvelden op een quad en geniet van adembenemende uitzichten. De circuits zijn aangepast aan alle niveaus, van beginners tot de meest ervaren bestuurders. Neem twee korte pauzes tijdens je tour. Tijdens je eerste pauze geniet je van muntthee en brood met honing in een traditionele omgeving om op te laden terwijl je de Marokkaanse cultuur ontdekt. Later stop je in de palmvelden om onvergetelijke foto's te maken tijdens je tweede pauze. Na de excursie brengt je chauffeur je terug naar je hotel of het oorspronkelijke trefpunt.

Marrakech: Majorelle Tuin Toegangsbewijzen

Marrakech: Majorelle Tuin Toegangsbewijzen

Ga op reis door de betoverende Majorelle Tuin Marrakech, een bewijs van de artistieke visie van Jacques Majorelle. Wandel te midden van een symfonie van levendige tinten en groen gebladerte, terwijl de serene sfeer je omhult. Bewonder de iconische blauwe villa, een meesterwerk van kubistische architectuur gemaakt door de beroemde Franse architect Paul Sinoir. Verlies jezelf in de surrealistische schoonheid van exotische flora uit de hele wereld, harmonieus gecombineerd met rustige waterpartijen en levendige fonteinen. Geef je over aan de rust van deze botanische oase, waar elke hoek een nieuw genot voor de zintuigen onthult. Of je nu op zoek bent naar momenten van contemplatie of je gewoon wilt onderdompelen in natuurlijke pracht, de Majorelle Garden biedt een onvergetelijke ervaring.

Marrakech: Agafay Woestijntour met Quad, Kamelenrit & Diner

Marrakech: Agafay Woestijntour met Quad, Kamelenrit & Diner

Ervaar de magie van de Agafay-woestijn met een onvergetelijke kamelenrit en een quadrit van een uur, gevolgd door een heerlijk diner onder de sterren. Trek de gouden woestijnlandschappen in tijdens een tour vanuit Marrakech met ophaal- en terugbrengservice bij een centraal gelegen trefpunt. Neem plaats op een zachte kameel en doorkruis de glooiende duinen terwijl de zon ondergaat. Zie hoe de lucht verandert in een canvas van oranje, roze en paarse tinten, waardoor een surrealistische woestijnervaring ontstaat. Stap dan uit en verzamel je rond het kampvuur, waar je je handen kunt warmen. Geniet van een uitgebreid diner met een selectie van verrukkelijke gerechten, van traditionele Arabische lekkernijen tot internationale favorieten. Terwijl je dineert, geniet je van traditionele Berberse muziek en dansvoorstellingen. Ga verder naar de Arganolie Vrouwen Coöperatie en ontmoet de arbeiders. Observeer de traditionele technieken die de vrouwen gebruiken en zie het moeizame proces van het openbreken van de noten en het met de hand vermalen tot een pasta.

Marrakech Quad Bike ervaring: Woestijn en Palmeraie

Marrakech Quad Bike ervaring: Woestijn en Palmeraie

Verlaat de drukte van Marrakesh en begin aan een spannende quadtour door de Jbilets-woestijn. Glip weg terwijl je de fascinerende geschiedenis en cultuur verkent in dit unieke gebied van schijnbaar eindeloze woestijn met je lokale gids. Ervaar het echte Marokko en leer de lokale bevolking kennen op slechts 30 minuten van het centrum van Marrakech. Stap over in het comfort van een auto met airconditioning, ontdek vervolgens het Jbilets-woestijngebied en geniet van het uitzicht op het Atlasgebergte. Bezoek een klein dorpje om de benen te strekken, hete thee te drinken en te genieten van de Berberse gastvrijheid. Op dit punt laten de gidsen graag enkele van de beste tracks en plekken in de omgeving zien. Op verzoek kan deze excursie ook worden aangepast aan de smaak van u en uw gezelschap voor verkenning en avontuur. Kies voor programma-uitleg, materiaalbriefing en training voor het besturen van de quads om maximale veiligheid tijdens reizen te garanderen.

Marrakech: Agafay woestijn Quad & kamelenritten met dinnershow

Marrakech: Agafay woestijn Quad & kamelenritten met dinnershow

Begin je reis met een ophaalservice vanaf je hotel, vertrek dan uit Marrakech en rijd in de richting van de Agafay-woestijn. Stop bij de Arganolie Vrouwen Coöperatie om deze hardwerkende vrouwen te ontmoeten en de traditionele technieken die ze gebruiken te bekijken. Wees getuige van het nauwgezette proces van het openbreken van de noten en het met de hand vermalen tot een pasta, zodat je inzicht krijgt in dit eeuwenoude ambacht. Na deze ervaring kun je een serene kamelenrit door de woestijn maken, waarbij je de glooiende duinen oversteekt terwijl de zon ondergaat. Kijk hoe de lucht verandert in een canvas van oranje, roze en paarse tinten, waardoor een surrealistisch woestijnpanorama ontstaat. Spring vervolgens op een quad en laat het stof opwaaien terwijl je door de uitgestrekte duinen rijdt. Sluit je avond af met een heerlijk diner onder de sterren, met live muziek. Wees getuige van traditionele Berberdansen en betoverende vuurdansers. Ontspan op de terugreis naar Marrakech en laat je afzetten bij je hotel.

Vanuit Marrakech: Agafay woestijn zonsondergang diner & kamelentocht

Vanuit Marrakech: Agafay woestijn zonsondergang diner & kamelentocht

Bezoek de Agafay-woestijn tijdens een zonsondergangtour vanuit Marrakesh. Ontdek adembenemende uitzichten op de woestijn met Berberdorpen en olijfvelden tegen de achtergrond van het Atlasgebergte. Geniet van een ritje op een kameel en een diner onder de woestijnsterren. Laat je ophalen bij je hotel in Marrakesh en neem een minibus door de heuvels. Na een half uur kom je aan bij het kamp, waar je je Sahara-outfit aantrekt. Maak een ritje op een kameel van 20 minuten terwijl je het woestijnlandschap bewondert. Geniet daarna van verse muntthee en geniet van de zonsondergang. Nadat de zon is ondergegaan, gaat u aan tafel voor het diner onder de heldere nachthemel. Luister naar muziek rond een vreugdevuur en geniet van de sfeer terwijl u geniet van uw maaltijd. Als je klaar bent met eten, word je teruggebracht naar je hotel in Marrakesh.

Marrakech: Agafay woestijn quad- of kamelentocht met dinnershow

Marrakech: Agafay woestijn quad- of kamelentocht met dinnershow

Begin uw excursie door Marrakesh te verlaten voor de Agafay-woestijn. Eenmaal daar, geniet je van de adembenemende landschappen en kies je tussen kamelen rijden of 2-persoons quads door de woestijnduinen. Later, bij een zwembad gelegen in een klein hoekje van het paradijs. Na zonsondergang een gitaarshow bijwonen terwijl je rond het kampvuur zit. Betreed een hut bij kaarslicht en geniet van een diner bestaande uit traditionele Marokkaanse recepten: harira (traditionele Noord-Afrikaanse soep), tajine (langzaam gegaard vleesstoofpotje) en dessert. Luister en sta op en dans op livemuziek, waaronder de traditionele ahwash Berberdans en vuurdansers. Na deze onvergetelijke avond wordt u teruggereden naar Marrakesh.

Vanuit Marrakech: Essaouira dagtocht

Vanuit Marrakech: Essaouira dagtocht

Verken de charmante kuststad Essaouira tijdens een dagtrip vanuit Marrakesh. Geniet van wat vrije tijd om de stad te verkennen, waar u de bruisende haven van Essaouira kunt zien, door de levendige medina van de stad kunt wandelen en door de levendige markten kunt dwalen. Begin uw ochtend met ophalen bij uw accommodatie in Marrakesh. Reis comfortabel in een auto met airconditioning naar Essaouira. Aankomst in Essaouira en baan je een weg door de rechte straten. Geniet van vrije tijd om de historische havens en de bruisende vismarkten te bezoeken. Vraag uw chauffeur gerust om suggesties voor de perfecte plek voor de lunch. Bezoek een coöperatie van Berbervrouwen die arganolie produceren en leer meer over dit populaire lokale product. Bekijk de oude bronzen kanonnen die uitkijken op de Atlantische Oceaan en wandel door de kleurrijke markten en cederhoutbewerkingswinkels. Na uw dag in Essaouira kunt u 's avonds genieten van een naadloze transfer terug naar Marrakesh.

Marrakesh

Marrakesh

Marrakesh Wandel- & trektochten: onze aanbevelingen

Vanuit Marrakech: Ouzoud watervallen begeleide wandeling en boottocht

Vanuit Marrakech: Ouzoud watervallen begeleide wandeling en boottocht

Ga een hele dag op excursie naar de watervallen van Ouzoud vanuit Marrakesh. Leer de Berbercultuur kennen terwijl je het gebied verkent. Daal kronkelende paden af en bewonder het prachtige uitzicht op de watervallen tijdens een boottocht. De tour begint met een ophaalservice vanaf je hotel of riad, voordat je vertrekt naar een van de meest spectaculaire watervallen van Noord-Afrika, 150 kilometer ten noorden van Marrakesh. Als je aankomt in het dorp Ouzoud, kun je genieten van het uitzicht op de watervallen die 110 meter diep in het lager gelegen water storten. Volg je lokale gids door de olijfgaarden naar een arganoliecoöperatie en kom meer te weten over de Berbercultuur. Maak van de gelegenheid gebruik om het uitzicht te bewonderen en foto's te maken. Ga verder over een netwerk van paden naar een uitkijkpunt waar je verse jus d'orange kunt kopen. Stap aan boord van een traditionele boot voor een korte boottocht over het water aan de voet van de waterval. Geniet vervolgens van een Berberse lunch in een lokaal restaurant met uitzicht op de waterval. Halverwege de middag beklim je een reeks trappen uit de vallei voor je weer terugkeert naar Marrakesh.

Van Marrakesh: zonsondergang in de Agafay-woestijn, kameelrit en diner

Van Marrakesh: zonsondergang in de Agafay-woestijn, kameelrit en diner

Verken de prachtige landschappen van de Agafay-woestijn tijdens een kameeltocht van 20 minuten op deze tour vanuit Marrakech. Leer hoe arganolie wordt geproduceerd met een bezoek aan een lokale fabrikant en stop om te genieten van een traditioneel kopje thee. Bewonder de kleuren van de zonsondergang en krijg een authentiek diner geserveerd. Reis aan boord van een comfortabele bus vanuit Marrakech en arriveer in de Agafay woestijn na slechts 40 minuten rijden. Laat de lawaaierige stad achter je en dompel je onder in de natuur. Bewonder de unieke glooiende heuvels terwijl je langs Berberdorpen rijdt op weg naar de woestijn van Agafay. Bezoek een lokale arganoliecoöperatie om de geheimen van de productie van arganolie van hoge kwaliteit te ontdekken. Klim op de rug van een kameel en reis naar een plek waar je een welkomstglas Marokkaanse thee kunt drinken. Volg een pad langs lemen huizen die honderden jaren oud zijn. Stop in de buurt van een prachtig kamp om te genieten van het uitzicht op de zonsondergang terwijl je geniet van wat Marokkaanse lekkernijen. Ervaar de lokale smaken met een smakelijk diner van salades, tajines, brood en couscous. Bekijk na het diner een traditionele show terwijl je luistert naar Berbermuziek rond het kampvuur. Keer terug naar Marrakech na deze ongelooflijke excursie.

Marrakech: Quad tour naar Palm Oasis en Jbilat woestijn

Marrakech: Quad tour naar Palm Oasis en Jbilat woestijn

Nadat je bent opgehaald door je chauffeur bij je hotel, of het aangewezen trefpunt, kun je genieten van een 20-25 minuten durende toeristische minibusrit naar het quad activiteitengebied. Daar aangekomen krijg je van je ervaren gids een briefing van 10 minuten over de bediening van de quad en veiligheidsinstructies. Zet dan je helm en bril op om aan je quadrit te beginnen en de woestijn en oase van Marrakech te verkennen. Geniet van een 2 uur durende verkenning van de woestijnlandschappen van Marrakech en de palmvelden op een quad en geniet van adembenemende uitzichten. De circuits zijn aangepast aan alle niveaus, van beginners tot de meest ervaren bestuurders. Neem twee korte pauzes tijdens je tour. Tijdens je eerste pauze geniet je van muntthee en brood met honing in een traditionele omgeving om op te laden terwijl je de Marokkaanse cultuur ontdekt. Later stop je in de palmvelden om onvergetelijke foto's te maken tijdens je tweede pauze. Na de excursie brengt je chauffeur je terug naar je hotel of het oorspronkelijke trefpunt.

Marrakech: Majorelle Tuin Toegangsbewijzen

Marrakech: Majorelle Tuin Toegangsbewijzen

Ga op reis door de betoverende Majorelle Tuin Marrakech, een bewijs van de artistieke visie van Jacques Majorelle. Wandel te midden van een symfonie van levendige tinten en groen gebladerte, terwijl de serene sfeer je omhult. Bewonder de iconische blauwe villa, een meesterwerk van kubistische architectuur gemaakt door de beroemde Franse architect Paul Sinoir. Verlies jezelf in de surrealistische schoonheid van exotische flora uit de hele wereld, harmonieus gecombineerd met rustige waterpartijen en levendige fonteinen. Geef je over aan de rust van deze botanische oase, waar elke hoek een nieuw genot voor de zintuigen onthult. Of je nu op zoek bent naar momenten van contemplatie of je gewoon wilt onderdompelen in natuurlijke pracht, de Majorelle Garden biedt een onvergetelijke ervaring.

Marrakech: Agafay Woestijntour met Quad, Kamelenrit & Diner

Marrakech: Agafay Woestijntour met Quad, Kamelenrit & Diner

Ervaar de magie van de Agafay-woestijn met een onvergetelijke kamelenrit en een quadrit van een uur, gevolgd door een heerlijk diner onder de sterren. Trek de gouden woestijnlandschappen in tijdens een tour vanuit Marrakech met ophaal- en terugbrengservice bij een centraal gelegen trefpunt. Neem plaats op een zachte kameel en doorkruis de glooiende duinen terwijl de zon ondergaat. Zie hoe de lucht verandert in een canvas van oranje, roze en paarse tinten, waardoor een surrealistische woestijnervaring ontstaat. Stap dan uit en verzamel je rond het kampvuur, waar je je handen kunt warmen. Geniet van een uitgebreid diner met een selectie van verrukkelijke gerechten, van traditionele Arabische lekkernijen tot internationale favorieten. Terwijl je dineert, geniet je van traditionele Berberse muziek en dansvoorstellingen. Ga verder naar de Arganolie Vrouwen Coöperatie en ontmoet de arbeiders. Observeer de traditionele technieken die de vrouwen gebruiken en zie het moeizame proces van het openbreken van de noten en het met de hand vermalen tot een pasta.

Marrakech Quad Bike ervaring: Woestijn en Palmeraie

Marrakech Quad Bike ervaring: Woestijn en Palmeraie

Verlaat de drukte van Marrakesh en begin aan een spannende quadtour door de Jbilets-woestijn. Glip weg terwijl je de fascinerende geschiedenis en cultuur verkent in dit unieke gebied van schijnbaar eindeloze woestijn met je lokale gids. Ervaar het echte Marokko en leer de lokale bevolking kennen op slechts 30 minuten van het centrum van Marrakech. Stap over in het comfort van een auto met airconditioning, ontdek vervolgens het Jbilets-woestijngebied en geniet van het uitzicht op het Atlasgebergte. Bezoek een klein dorpje om de benen te strekken, hete thee te drinken en te genieten van de Berberse gastvrijheid. Op dit punt laten de gidsen graag enkele van de beste tracks en plekken in de omgeving zien. Op verzoek kan deze excursie ook worden aangepast aan de smaak van u en uw gezelschap voor verkenning en avontuur. Kies voor programma-uitleg, materiaalbriefing en training voor het besturen van de quads om maximale veiligheid tijdens reizen te garanderen.

Marrakech: Agafay woestijn Quad & kamelenritten met dinnershow

Marrakech: Agafay woestijn Quad & kamelenritten met dinnershow

Begin je reis met een ophaalservice vanaf je hotel, vertrek dan uit Marrakech en rijd in de richting van de Agafay-woestijn. Stop bij de Arganolie Vrouwen Coöperatie om deze hardwerkende vrouwen te ontmoeten en de traditionele technieken die ze gebruiken te bekijken. Wees getuige van het nauwgezette proces van het openbreken van de noten en het met de hand vermalen tot een pasta, zodat je inzicht krijgt in dit eeuwenoude ambacht. Na deze ervaring kun je een serene kamelenrit door de woestijn maken, waarbij je de glooiende duinen oversteekt terwijl de zon ondergaat. Kijk hoe de lucht verandert in een canvas van oranje, roze en paarse tinten, waardoor een surrealistisch woestijnpanorama ontstaat. Spring vervolgens op een quad en laat het stof opwaaien terwijl je door de uitgestrekte duinen rijdt. Sluit je avond af met een heerlijk diner onder de sterren, met live muziek. Wees getuige van traditionele Berberdansen en betoverende vuurdansers. Ontspan op de terugreis naar Marrakech en laat je afzetten bij je hotel.

Vanuit Marrakech: Agafay woestijn zonsondergang diner & kamelentocht

Vanuit Marrakech: Agafay woestijn zonsondergang diner & kamelentocht

Bezoek de Agafay-woestijn tijdens een zonsondergangtour vanuit Marrakesh. Ontdek adembenemende uitzichten op de woestijn met Berberdorpen en olijfvelden tegen de achtergrond van het Atlasgebergte. Geniet van een ritje op een kameel en een diner onder de woestijnsterren. Laat je ophalen bij je hotel in Marrakesh en neem een minibus door de heuvels. Na een half uur kom je aan bij het kamp, waar je je Sahara-outfit aantrekt. Maak een ritje op een kameel van 20 minuten terwijl je het woestijnlandschap bewondert. Geniet daarna van verse muntthee en geniet van de zonsondergang. Nadat de zon is ondergegaan, gaat u aan tafel voor het diner onder de heldere nachthemel. Luister naar muziek rond een vreugdevuur en geniet van de sfeer terwijl u geniet van uw maaltijd. Als je klaar bent met eten, word je teruggebracht naar je hotel in Marrakesh.

Marrakech: Agafay woestijn quad- of kamelentocht met dinnershow

Marrakech: Agafay woestijn quad- of kamelentocht met dinnershow

Begin uw excursie door Marrakesh te verlaten voor de Agafay-woestijn. Eenmaal daar, geniet je van de adembenemende landschappen en kies je tussen kamelen rijden of 2-persoons quads door de woestijnduinen. Later, bij een zwembad gelegen in een klein hoekje van het paradijs. Na zonsondergang een gitaarshow bijwonen terwijl je rond het kampvuur zit. Betreed een hut bij kaarslicht en geniet van een diner bestaande uit traditionele Marokkaanse recepten: harira (traditionele Noord-Afrikaanse soep), tajine (langzaam gegaard vleesstoofpotje) en dessert. Luister en sta op en dans op livemuziek, waaronder de traditionele ahwash Berberdans en vuurdansers. Na deze onvergetelijke avond wordt u teruggereden naar Marrakesh.

Vanuit Marrakech: Essaouira dagtocht

Vanuit Marrakech: Essaouira dagtocht

Verken de charmante kuststad Essaouira tijdens een dagtrip vanuit Marrakesh. Geniet van wat vrije tijd om de stad te verkennen, waar u de bruisende haven van Essaouira kunt zien, door de levendige medina van de stad kunt wandelen en door de levendige markten kunt dwalen. Begin uw ochtend met ophalen bij uw accommodatie in Marrakesh. Reis comfortabel in een auto met airconditioning naar Essaouira. Aankomst in Essaouira en baan je een weg door de rechte straten. Geniet van vrije tijd om de historische havens en de bruisende vismarkten te bezoeken. Vraag uw chauffeur gerust om suggesties voor de perfecte plek voor de lunch. Bezoek een coöperatie van Berbervrouwen die arganolie produceren en leer meer over dit populaire lokale product. Bekijk de oude bronzen kanonnen die uitkijken op de Atlantische Oceaan en wandel door de kleurrijke markten en cederhoutbewerkingswinkels. Na uw dag in Essaouira kunt u 's avonds genieten van een naadloze transfer terug naar Marrakesh.

Veelgestelde vragen over Wandel- & trektochten in Marrakesh

Welke andere activiteiten dan Wandel- & trektochten zijn de moeite waard in Marrakesh?

Andere onmisbare dingen om te doen in Marrakesh:

De topbezienswaardigheden in Marrakesh

Activiteiten in Marrakesh

Rondleidingen in Marokko

Wat te doen in Marokko

Andere activiteiten in Marrakesh

Wil je alle activiteiten in Marrakesh bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Marrakesh

Gemiddelde beoordeling

4.5
(6.604 beoordelingen)

Dit was de beste excursie die we hadden kunnen plannen! Ten eerste was de bus een grote bus met airconditioning en erg comfortabel. De gids (Yussuf) was geweldig! Hij waarschuwde ons voor oplichters en apen en legde ons tijdens onze stop bij het arganhok alles uit over het verhaal van amazighs en berbers (hij schreef zelfs onze namen in het Arabisch en amazigh). Het landschap was gewoon verbazingwekkend, we genoten ook erg van de boottocht, waarbij we dicht bij de watervallen kwamen, en de "kapitein" maakte zo'n mooie video van onze groep, het was zo leuk. Het eten was ook heel goed, met natuurlijk een fantastisch uitzicht, en ze serveerden ons heel snel. We kregen wat koekjes en fruit als toetje (geen andere plaats had ons dat geserveerd). De groep was geweldig, hele aardige mensen en toen we weer naar boven gingen, ging iedereen in zijn tempo, de gids zette ons niet onder druk. De terugweg naar boven was in het begin wat lastig met al die trappen, maar later wordt het beter (vlak). Speciale dank aan Yussuf!

De reis kon niet beter zijn geweest. De rit was lang, maar het was het waard! Alles was goed georganiseerd en de gids kwam tijdens de wandeling tegemoet aan ieders behoeften. Het was ook superinformatief. Droom landschap!

Ik raad aan ! Het uitzicht was ongelooflijk, de boot, de ontmoeting met de apen was een geweldige ervaring!

Zeer mooie excursie, prachtig landschap, de reis is goed. De gids was goed, maar nogal egocentrisch

eigenlijk moet je geen eten meenemen , want je stopt onderweg