Marrakesh
Wellenss & Spa's

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Marrakesh

Wil je alle activiteiten in Marrakesh ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Marrakesh

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 533 beoordelingen

Goed maar een gekke ervaring in the Hammam

De dromedaris rit en het quad rijden waren geweldig! Dit zijn absolute aanraders. De hammam was redelijk doordat ze de mannen en vrouwen (de vrouwen in ondergoed, zonder bh) samen in 1 ruimte zaten aan het begin van de behandeling. Ik was hier namelijk met mijn partner en een andere dame met haar partner ook samen met nog 2 meiden. Ieder gaf aan zich zeer ongemakkelijk te voelen. Het was voor ons ook ongebruikelijk dat met name in dit land de mannen en vrouwen gemengd zo een ruimte ingingen ook omdat we het arrangement voor ons samen als stel hadden geboekt.

Spa in een achterbuurt, niet echt hedendaagse inrichting, oude versleten handdoeken en peignoirs, we waren 4 personen. De massages gebeuren per 2 tafels in een piepkleine ruimte waar de masseuses amper rond de tafels konden stappen. Voor 20 euro p.p. meer heb je heel mooie hammzn en massages instituten in Marrakech maar je dan in een zeer modern kader met alles erop en eraan je je kunt laten verzorgen.

Het was geweldig, goed georganiseerd en alles op tijd, allemaal aardig en gastvrij. Kameel rijden was super, tip om dit in de ochtend te doen vanwege de warmte. Daarna quad rijden was erg gaaf, je word wel lekker stoffig. Daarna de hammam, en die was helemaal super. Tip neem schone kleren mee om daarna aan te doen. Zonde om die stoffige kleding weer aan te doen.

Zeer kleine, maar knusse hamam. Vriendelijke dames en een heerlijke massage! Let op, spreken weinig Engels

Heerlijke hammam en massage! Zeer lieve vrouwen. Zeker de moeite als je in Marrakech bent!