Marrakesh-Tensift-El Haouz
Workshops & Lessen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Marrakesh-Tensift-El Haouz

Wil je alle activiteiten in Marrakesh-Tensift-El Haouz ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Marrakesh-Tensift-El Haouz

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 23 beoordelingen

Wij hebben deze tour geboekt omdat we graag een kookworkshop wilden doen en ook een tour in het Atlasgebergte. Deze tour was dit alles in één en meer dan we ervan verwacht hadden. We hebben niet alleen een authentieke tajine leren koken in een berberdorp en een wandeling gemaakt door het gebergte maar ook gezien hoe arganolie gemaakt wordt, watervallen gezien en veel geleerd over de berbercultuur. De gids kwam zelf uit Imlil wat een persoonlijke twist gaf aan zijn verhalen. We zijn opgehaald bij onze riad, waarna we met een aantal tussenstops richting het berberdorp zijn gereden. Daar hebben we een heerlijke tajine gemaakt (beter dan we in restaurants gegeten hebben!). Terwijl de tajine op het vuur stond konden we genieten van de zon en rust. De wandeling na de lunch was voor ons perfect; eerst drie kwartier omhoog over een onverharde weg en vervolgens naar beneden via kleine rotspaadjes in het walnotenbos. Onze verwachtingen zijn echt overtroffen met deze tour!

Het is zeker een aanrader! Het eten en koken tussen de berbers was heel erg leuk. Je krijgt dan echt een idee hoe ze leven. Ook een prachtige omgeving. Je ziet veel van de natuur. Het lopen is heftig, maar zeker de moeite waard. Het is alles behalve commercieel. De gids die wij hadden heette Moestafa. Hij vertelde veel over de omgeving en is erg aardig. Hij hielp ons ook erg goed tijdens het lopen op de stijle paadjes. Dus geweldige dag in het Atlasgebergte.

This cooking class with Edwina was an absolutely highlight of our trip to Morocco. It was a fun experience to go grocerie shopping at the local market and to communicate with the vendors. The cooking takes place in the beautifully decorated riad and with the help of Hasna. We choose this class because it is very professional and dietary wishes are taken into account. The dishes were great, original too and will for sure impress family and friends at home.

Erg leuk om eerst de markt op te gaan om boodschappen te doen en daarna in de Riad te gaan koken. Jammer dat we het recept niet op de mail ontvangen hebben, daar is iets fout gegaan. Kan dat nog geregeld worden?

Goede gids, spreekt goed Engels en leuk om met haar over de markt te lopen en daarna aan de slag te gaan. Het zijn gerechten die ook thuis haalbaar zijn om te maken!