Marsa Alam
Dagtrips

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Marsa Alam

Wil je alle activiteiten in Marsa Alam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Marsa Alam

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 59 beoordelingen

Het was een hele leuke uitstap die ik zeker kan aanraden als je op vakantie bent in Egypte. Ik kan je alleen maar aanraden om voor de privédagtrip te kiezen. Je kan kiezen voor een Nederlandstalige gids. Die heeft dat ook supergoed gedaan. We hebben alles bezocht wat vermeld stond op de website + hebben we ook nog extra gekozen voor de Nijlcruise bij te doen. Het is er overal kei druk en als je maar met 4 personen bent zoals wij, is dit perfect te doen. Je hoort goed wat de gids allemaal vertelt en je hebt de nodige tijd om foto"s te nemen en te filmen. Dit kan allemaal niet als je met een grotere groep bent. Het eten 's middags was ook lekker. Met andere woorden "het was een super mooie dag".

Het was een lange barre rit, maar het was het zeker waard. Aswan is magisch net of je in een filmdecor zit, de gids was echt een topper een toegevoegde waarde, de lunch op de Nijl was een prachtige afsluiting. Zeker doen!!

Mooie historische monumenten onder begeleiding van Nederlands talige guide. Tochtje met paard en koets en stukje met de boot over de Nijl. Alles bij elkaar zeer de moeite waard.

Heel indrukwekkend. De verwachtingen zijn waargemaakt. Prima chauffeur, prettige Nederlandstalige gids Mohammed.