Marsa Alam
Natuur & avontuur

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Other Sightseeing Options in Marsa Alam

Want to discover all there is to do in Marsa Alam? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Marsa Alam

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 23 beoordelingen

Met de bus Royal Tulip Beach Resort naar de boot is circa 2,5 uur rijden, waarvan deels over slecht wegdek. Dan nog circa 2 uur met de boot (ze hebben pilletjes tegen zeeziekte aan boord, maar verstandig is om deze een uur eerder al in te nemen). Bij stevige wind kan de boot erg schommelen. Eenmaal bij t rif wordt je met een kleiner bootje bij de dolfijnen gedropt (als ze er zijn, 50-80% kans). Je kunt dan zo'n 45 min met deze circa 60 dolfijnen zwemmen. Een ervaring die ik nooit meer zal vergeten. De dolfijnen komen soms erg dichtbij. Prachtig om ermee te kunnen zwemmen! Daarna krijg je een heerlijk buffet aan boord en kun je even bijkomen. Vervolgens mag je nog eens 45 min zwemmen. Ook kun je dan langs het prachtige kleurrijke koraal zwemmen. Terug is het weer 2 uur varen en dan nog 2 uur met de bus. Wij waren van 5u30 tot 19u onderweg geweest. Maar deze ervaring is de lange reis en het tarief meer dan waard!

Het was een lange barre rit, maar het was het zeker waard. Aswan is magisch net of je in een filmdecor zit, de gids was echt een topper een toegevoegde waarde, de lunch op de Nijl was een prachtige afsluiting. Zeker doen!!

Op tijd opgehaald bij ons hotel en na een 1/2 u rijden ontvangen door onze gids die uitgebreid vertelde over de bevolking en hun levensonderhoud