Vanuit Marsa Alam: privédagtrip naar Luxor per auto

Vanuit Marsa Alam: privédagtrip naar Luxor per auto

Vanaf US$ 205,07 per persoon

Ga op een dagexcursie naar Luxor vanuit Marsa Alam met een privé-auto en met je eigen gids. Zie het echte Luxor. Bezoek de Vallei der Koningen, de tempel van Hatsjepoet en andere indrukwekkende locaties.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Privégroep
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 12 uur
Begintijd 04:00
Directe bevestiging
Tourgids
Nederlands, Engels, Frans, Italiaans
Inclusief ophaalservice
Ophalen vanaf je hotelreceptie in Marsa Alam, Quseer of vanuit Port Ghalib. Wacht 10 minuten vóór de starttijd van je excursie in de lobby van je hotel.
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Bewonder de wereldberoemde Vallei der Koningen, de begraafplaats van de belangrijkste koningen van het oude Egypte
 • Ervaar het echte Egypte
 • Bezoek de tempel van Hatsjepoet, de Kolossen van Memnon en de tempel van Karnak
 • Kom meer te weten over de geschiedenis en cultuur van Egypte dankzij je privégids
Volledige beschrijving
Je wordt opgehaald bij je hotel om 05:00 uur met een privé-auto met airconditioning. Je komt aan in Luxor rond 09:30 uur. Steek de Nijl over om enkele spectaculaire bezienswaardigheden op de westelijke oever van Luxor te bezoeken. Verken de drie tombes van de Vallei der Koningen en zie andere sites met een privégids. Je kunt ervoor kiezen om de tombe van de jonge farao Toetanchamon te bezoeken voor een toeslag van 200 EGP.  Verken de magische tempel van Hatsjepoet en de Kolossen van Memnon en neem vervolgens een pauze rond 12:00 uur voor lunch. Geniet van een lekkere maaltijd in een lokaal restaurant in Luxor, voordat je de Karnaktempel bezoekt, de grootste religieuze site ter wereld uit de oudheid.  Je dag eindigt met een optionele rondleiding in een traditioneleFelucca (een boot met roeispanen die wordt gebruikt op de Nijl) in de namiddag, de perfecte manier om te ontspannen en het traditionele leven op het platteland aan de rivieroever te bekijken. Als de rondleiding vroeg eindigt, heb je tijd om te winkelen in de soeks van Luxor of om zelf rond te wandelen in het centrum van Luxor. Om 17:30 word je opgehaald met je privé-auto en word je teruggebracht naar je hotel in Marsa Alam, waar je rond 21:00 uur aankomt. Als je veranderingen wilt aan de reisweg, zoals voor een bezoek aan de Luxortempel in plaats van Karnak of om meer tijd door te brengen in de soeks, kan je gids de nodige aanpassingen maken indien mogelijk.
Inbegrepen
 • Ophaal- en terugbrengservice bij je hotel in Marsa Alam
 • Rondleiding van Karnak, de Kolossen van Memnon, Hatsjepoet en de Vallei der Koningen
 • Lunch en mineraalwater
 • Alle administratiekosten en belastingen
 • Eventuele extra's
 • Fooien
Niet geschikt voor
 • Zwangere vrouwen
 • Mensen met rugklachten
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle vereiste beschermende materialen worden verstrekt
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Deelnemers moeten afstand houden in de voertuigen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 / 5

gebaseerd op 11 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4.7 / 5
 • Vervoer
  4.5 / 5
 • prijs / kwaliteit
  4,3 / 5
Sorteren op

Het was een hele leuke uitstap die ik zeker kan aanraden als je op vakantie bent in Egypte. Ik kan je alleen maar aanraden om voor de privédagtrip te kiezen. Je kan kiezen voor een Nederlandstalige gids. Die heeft dat ook supergoed gedaan. We hebben alles bezocht wat vermeld stond op de website + hebben we ook nog extra gekozen voor de Nijlcruise bij te doen. Het is er overal kei druk en als je maar met 4 personen bent zoals wij, is dit perfect te doen. Je hoort goed wat de gids allemaal vertelt en je hebt de nodige tijd om foto"s te nemen en te filmen. Dit kan allemaal niet als je met een grotere groep bent. Het eten 's middags was ook lekker. Met andere woorden "het was een super mooie dag".

Verder lezen

4 november 2019

Nach dem Tagesausflug nach Cairo haben wir uns auch noch für die Private Bustour nach Luxor entschieden und auch die hat sich vollends gelohnt! Auch in Luxor möchte man allerdings am Liebsten ein paar Tage bleiben, da es so viel zu entdecken gibt, aber zum Schnuppern hat es gelangt. Die Tour war gut organisiert (mit einem sehr freundlichen Chauffeur) und alles hat geklappt (ausser dass der Trip kurzfristig um einen Tag verlegt wurde, was uns 2x sehr frühes Aufstehen bescherte)! Unser Tourguide Hamy hat sich auch viel Mühe gegeben und wir erlebten einen spannenden Tag mit unvergesslichen Eindrücken!

Verder lezen

3 mei 2020

Vertalen

We hadden een geweldige dag met een gepassioneerde en opwindende gids. Het enige kleine nadeel is de reistijd tussen Marsa Alam en Luxor die langer is dan 5 uur en waarmee rekening moet worden gehouden bij het boeken van deze excursie!

6 januari 2020

Georganiseerd door

Product ID: 306038