Belevingen in
Martinborough

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Martinborough: De beste dingen die je niet wil missen

Martinborough: tour door het wijngebied

1. Martinborough: tour door het wijngebied

Geniet van een 5 uur durende rondleiding door het Martinair-wijngebied Wairarapa, te beginnen met een spectaculaire rit over het prachtige bergachtige terrein van  Remutaka. Maak een tussenstop op het hoogste punt van de  Remutaka-bergen voor adembenemende uitzichten voordat je afdaalt naar de Wairarapa-regio.  Geniet van het uitzicht over de Stuart Macaskill-meren vanaf het uitkijkplatform tussen de inheemse begroeiing boven. Bezoek 3 van de beste wijngaarden in Martinborough en profiteer van hun open huizen om kwaliteitsproducten van wereldklasse te proeven. Sommige wijnmakerijen zijn op aanvraag te bezoeken. Bezoek C'est Cheese en probeer wat van hun lokaal geproduceerde kaas of iets lekkers van verder weg. Bezoek de kaasmakerij op het terrein en bekijk de beschikbare kazen uit het hele land en de wereld. Het is een geweldige plek om, als je er behoefte aan hebt, een snack voor onderweg te kopen.  Transport is beschikbaar. Je moet deze mogelijk delen met andere deelnemers. Exclusiviteit is dus niet gegarandeerd.

...
Martinborough Winery en South Wairarapa Wild Coast Tour

2. Martinborough Winery en South Wairarapa Wild Coast Tour

Geniet van een rondleiding van 10 uur die je vanuit Wellington naar het noorden leidt rond de westelijke rand van de prachtige Wellington Harbour en de Hutt Valley volgend op de Hutt River. Een mooie rit over de Remutaka Ranges is inclusief een stop bij de bezienswaardigheden op de top voordat u aankomt in het landelijke Wairarapa, waar u kunt genieten van een wijnproeverij en tapaslunch in een wijngaard en wijnmakerij van Martinborough. Bezoek bekroonde wijnkelders en geniet van hun kelderbelevenissen en proef hun wereldberoemde wijnen voor een uitgebreide lunch in een wijngaardrestaurant. Vervolgens ga je naar de ruige zuidkust van Wairarapa, waar je epische, adembenemende uitzichten over de Palliser-baai zult ervaren terwijl je afdaalt naar de kust. Bezoek het landelijke vissersdorp Ngawi, de grootste permanente zeehondenkolonie van het Noordereiland en de vuurtoren van Cape Palliser op het meest zuidelijke punt van het Noordereiland. Voor het diner gaat u naar het Lake Ferry-hotel voordat u terugkeert over de Remutaka Ranges naar Wellington. Boek optionele extra activiteiten gedurende de hele tour, waaronder: een bezoek aan Putangirua Pinnacles, een proeverij van ambachtelijke bier, een olijfolieproeverij of een bezoek aan het schilderachtige stadje Greytown en hun beroemde chocolatier.

...
Martinborough Wine and Food Tour met lunch vanuit Wellington

3. Martinborough Wine and Food Tour met lunch vanuit Wellington

Begin aan een rondleiding met een ervaren lokale gids vanuit Wellington naar de regio Martinborough. Nadat je je gids hebt ontmoet, geniet je van een mooie rit over de Remutaka Ranges, met een korte stop op de top, voordat je afdaalt naar de Wairarapa-regio. Proef een scala aan fantastische lokale en geïmporteerde kazen en gastronomische gerechten in een populaire lokale kaaswinkel in Featherston. Ervaar de wijnmakerij van Martinborough door een bezoek te brengen aan enkele van de oudste wijngaarden in de regio, voordat u geniet van een heerlijke lunch met uitzicht op het spectaculaire landschap. Bij de Martinborough-brouwerij kun je 4 van de 8 aangeboden ambachtelijke bieren proeven en dwalen tussen de oudste olijfbomen in Martinborough. Leer meer over verschillende soorten olijfolie en hoe ze worden verbouwd. U zult ook ontdekken hoe u olijfolie proeft als een professional, voordat u ontdekt hoe u het volledige assortiment geïnfuseerde oliën kunt gebruiken in snelle, gemakkelijke en heerlijke recepten.

...

Sitemap Martinborough

Wil je alle activiteiten in Martinborough ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.