Maruyasu Carsch Haus

Maruyasu Carsch Haus: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Düsseldorf: Altstadt- & Altbiertour

1. Düsseldorf: Altstadt- & Altbiertour

Samen met je gids neem je een kijkje achter de schermen van de in mythe en traditie gehulde hoofdstad van Noordrijn-Westfalen. In 2 uur tijd leer je de hotspots van het sfeervolle historische centrum kennen. Ook kun je er een culinaire specialiteit uitproberen: het beroemde Düsseldorfer Altbier. Je gids kan veel vertellen over de geschiedenis van de stad en geeft je bovendien een stoomcursus Düsseldorfs Platt – het lokale dialect. Kom meer te weten over de historische gebouwen, de Franse invloeden in de stad en de geheime recepten. Je wordt natuurlijk ook ingewijd in de achtergrond van de traditionele rivaliteit tussen buursteden Düsseldorf en Keulen. Deze perfecte mix van informatie en entertainment brengt je van de ene highlight naar de andere. Verken plekken en verhalen die voor locals veel betekenen. Zo ontdek je dat de loopbaan van veel dichters, schilders en zelfs pop- en punkmuzikanten in deze stad aan de Rijn begon.

  • Rondleidingen
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Maruyasu Carsch Haus: topattracties in de buurt

Sitemap Maruyasu Carsch Haus

Wil je alle activiteiten in Maruyasu Carsch Haus ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Maruyasu Carsch Haus

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 136 beoordelingen

Our guide for this trip was Jürgen. He was very kind and had a lot of knowledge about the city. It was very nice to hear all the history that Düsseldorf has hidden in very nice places. The only thing for us was that it was completely in German and that was a bit difficult for us to understand but we know this upfront. We noticed he was telling the stories very energetic and was passionated about the history in each statue and building. So based on the whole experience we were very happy we booked this tour and we would highly recommend it to others!

We zijn tevreden met de rondleiding door de oude stad. Houd er rekening mee dat er slechts twee uur beschikbaar zijn, maar het verhaal loopt honderden jaren achter. Gedurende deze tijd werd ons wat historische informatie op een begrijpelijke manier verteld en in foto's overgebracht. Erg goed! Onze stadsgids mompelde een beetje. Dat maakt hem erg sympathiek, maar helaas een half minpuntje voor de baan. Dus ook heel goed.

Hele leuke en leerzame stadswandeling. Kirsten maakt er een show van.

Hele leuke tour. Kerstin, super enthousiaste leuke gids.

Fijne gids, die veel weet te vertellen over de stad.