Maspalomas
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

De beste attracties in Maspalomas

Maspalomas: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Maspalomas

Vooral een goede ervaring door de leuke gidsen die het met veel humor, vriendelijkheid, geduld en deskundigheid deden. In de kloof is (zoals te verwachten op Gran Canaria) weinig water waardoor het eigenlijk grotendeels een paar keer abseilen is. Ik miste het water, springen en glijden daarbij. Let op: eenmaal onder aangekomen moet je weer naar boven wandelen en klimmen. Redelijk pittig (en deels erg dicht langs de afgrond), maar in mooie natuur! Na het afdalen kregen we eerst nog fruit, koekjes en nootjes als lunch, dat was heerlijk. Verwarrend is dat zowel op onze vouchers als op de website van Mojo Picon Aventura geïnformeerd wordt over een alternatieve locatie in de winter. Hier zijn wij dus naar toe gegaan aangezien wij dit hadden gelezen, maar dit bleek niet juist. Ons advies om dan ook geen tweede locatie te noemen als die op dat moment niet wordt gebruikt. Het is wel goed opgelost, we konden de volgende dag meedoen.

Gran Canaria: tocht door een kloof Beoordeeld door Maaike, 09-01-2020

Great tour with an experienced guide. Many stops to take pictures of the surrounding area. Great off road part if the tour inaccessible for a normal car. Would advice this tour very much. Lunch is not included like mentioned but it's only 7 euro for a good meal sangria, water and dessert included.

Vanuit Playa del Inglés: safari naar Fataga per jeep Beoordeeld door ronald, 23-11-2020

Was heel leuk en zeker een aanrader. enige puntje is in de omschrijving staat iets met 1000 palmen oase, daar hoef je niet op te rekenen want er staan er 40 misschien iets meer. Verder naast het bovenstaande niks op aan te merken.

Maspalomas: kamelenrit en tapas met vervoer Beoordeeld door Nick, 01-08-2020

Wij reden voor het eerst op de Segway, een hele leuke ervaring. We hebben het wel rustig aan gedaan de eerste keer, maar het viel ons mee, hoe snel we het onder de knie hadden.

Maspalomas: Segway-tour van 50 of 90 minuten Beoordeeld door Theo, 24-11-2019

Tom is geweldige tourguide met een encyclopedie aan info tijdens de tour. Lunch vond ik minder geslaagd (maar is van een andere partij).

Gran Canaria: bustour van een hele dag Beoordeeld door gijsbertus, 25-01-2020