Gran Canaria zeiltrip

Gran Canaria zeiltrip

Product ID: 64967

Vanaf € 69 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
4 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging

Ophaalservice

Pick up bij jouw hotel in Mogan, Taurito, Playa del Cura, Amadores, Playa del Ingles, Maspalomas, San Agustin of Bahia Feliz. Indien je ergens anders verblijft ga dan direct naar de haven en wees 15 minuten voor de geplande vertrektijd aanwezig.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Ontsnap aan de drukte van het stadsleven en spendeer een dag aan zee
  • Klim aan boord van een luxueuze gulet en cruise langs de zuid-west kust van Gran Canaria
  • Voel je als een koning met ongelimiteerde drankjes, een heerlijke maaltijd en lokale wijnen
Overzicht
Klim aan boord van een Turkse gulet en zeil langs de Zuid-Westkust van Gran Canaria. Ontdek een spectaculair landschap met ruige kliffen, verborgen grotten en een strand. Zeil in het kristalheldere water en geniet van een lunch met lokale wijnen.
Wat te verwachten
Klim aan boord van een prachtige Turkse gulet 'Aphrodite' en geniet van een ontspannen zeiltoch langs de bijzondere zuid-westel kust van Gran Canaria. Je wordt opgehaald bij een toegewezen plek in Gran Canaria en vervolgens reis je per bus naar de haven van Puerto Rico.

Bij aankomst ga je aan boord van de 27-meter lange 'Aphrodite'. Dit voertuig is gebouwd naar een Turkse traditie en neemt door zijn decor je mee terug naar een tijd van luxe. Bewonder de details zoals de mahonie houten elementen, de grenen masten, het houten dek en een wiel van messing. Voel je als een koning vanaf het moment dat je aan boord gaat.

Ga er vervolgens lekker ontspannen voor zitten en bewonder het landschap terwijl je zeilt. Voel het water rustig klotsen tegen de boot en ontdek de schatten die verborgen zijn langs de zuid-westel kust, zoals watervallen langs kliffen, donkere en mysterieuze grotten en het verborgen strand Gui-Gui. Hier ga je even van boord om van het heldere, blauwe water te genieten.

Vervolgens smikkel je van een heerlijk buffet met lokale wijnen en ongelimiteerde drankjes, voordat je terug zeilt naar de haven en de bus terugneemt naar jouw resort.
Inbegrepen
  • Maaltijden
  • Drankjes
  • Transport en pick up bij hotels in Mogan, Taurito, Playa del Cura, Amadores, Playa del Ingles, Maspalomas, San Agustin and Bahia Feliz
  • Hulp of tour met gids
Niet inbegrepen
  • Transport vanuit gebieden die hierboven niet genoemd zijn

Vanaf € 69 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (3 Beoordelingen)

Georganiseerd door

touradvisor

Product ID: 64967