Belevingen in

Matamata

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Topbezienswaardigheden in Matamata

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Sitemap Matamata

Wil je alle activiteiten in Matamata ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Matamata

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 4.023 beoordelingen

Goed georganiseerde faciliteiten, vooral met meerdere bussen die de hele dag door rijden. Personeel was ook behulpzaam, zelfs cafe personeel zou ervoor zorgen dat onze koffie en eten op tijd zou aankomen voor onze geboekte tour, voorafgaand aan de betaling. We boekten (een week) van tevoren, wat werd aanbevolen door vrienden om teleurstelling te voorkomen en we waren blij dat we dat deden. Beveel ten zeerste aan dat iedereen van tevoren boekt om de volledige ervaring te krijgen, omdat ons gezin er van heeft genoten met leeftijden variërend van zo jong als 7 en tot 68 jaar oud. Onze gids was zeer informatief en maakte een paar grappige grappen, wat een extra bonus was!

Het was een zeer tijdige operatie. De video's in de bus van en naar Hobbitton waren leuk. We liepen door Hobbitton en we konden alles zien wat we wilden in de gegeven tijd. Het was een geweldige ervaring die alle fans van Lord of the Rings zouden moeten ervaren!

We zaten in de laatste groep, dus veel tijd om rond te kijken en foto’s te maken zonder Chinezen erop. Enthousiaste gids die veel wist te vertellen en open stond voor alle vragen. Zo leuk om mee te maken.

Als fan van de films is dit echt een must-do! Het was geweldig om daar rond te lopen!

Geweldig om te zien en super goed geregeld allemaal.