Wateractiviteit

Matosinhos: surfervaring van 1,5 uur

Activiteitenaanbieder: Fish surf school

Matosinhos: surfervaring van 1,5 uur

Activiteitenaanbieder: Fish surf school
Snel uitverkocht

Vanaf € 25 per persoon

Snel uitverkocht

Neem een surfles met een gediplomeerde docent met 14 jaar ervaring, en leer surfen van iemand die echt van de zee en de sport houdt. Geen betere plek om de golven te benutten dan aan de prachtige kust van Matosinhos, Portugal.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Duur 1.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Instructeur
Engels, Spaans, Portugees
Privé- of kleine groepen mogelijk

Belevenis

Highlights
 • Berijd je eerste golven met een ervaren instructeur
 • Evaar de wonderen van de oceaan met een gepassioneerde local
 • Leer een paar surftips en -trucs in een klein groepje
Volledige beschrijving
Doe in kleine groepen van 8 of minder praktische ervaring op op een surfplank, met de attente hulp van een instructeur die al 25 jaar surft. De cursus is perfect voor beginners en begint met een briefing over de ervaring en enkele veiligheidsvoorschriften. Warm je op op het zand: leer technieken om op het board te staan en te peddelen voordat je het water in gaat. Je ervaren leraar zal je bij elke stap helpen en alles uitleggen wat je moet weten. Met hoogwaardige apparatuur en je instructeur die voldoet aan de specifieke behoeften en niveaus van elke klas, is dit de beste manier om je surfcarrière in Matosinhos te beginnen.
Inbegrepen
 • Wetsuit
 • Surfplank
 • Sportverzekering
 • Hotel ophaalservice
 • Eten en drinken

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Het trefpunt hangt af van de geboekte optie.

Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Zwemkleding
 • Zonnebrandcrème
 • Slippers

Niet toegestaan

 • Roken

Goed om te weten

 • Je kunt je eigendommen veilig opslaan op het kantoor van de instructeur
 • Handgel is ter plekke aanwezig en je kunt er je handen wassen
 • Wetsuits en borden worden regelmatig gedesinfecteerd
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,8 /5

gebaseerd op 89 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,9/5
 • Vervoer
  4,7/5
 • prijs / kwaliteit
  4,8/5
 • veiligheid
  4,8/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Surfles was geweldig, organisatie had beter gekund!

We kwamen aan en ontdekten dat de winkel geen gegevens had over onze boeking of betaling, gelukkig konden we meedoen aan de les. Het personeel was geweldig en de grootte van ons voor wetsuits. Onze instructeur was geweldig, hij gaf ons een snelle warming-up en veiligheidsbriefing en liet ons vervolgens oefenen om op het bord te springen voordat we het water in gingen. Het was een gemengde groep (taal, leeftijden en vaardigheid) maar hij deed het heel goed om voor iedereen te zorgen (vooral voor ons beginners) en een-op-een instructie en aanmoediging te geven, het bord stabiel te houden en ons te vertellen wanneer we moesten peddelen, zodat we konden voel er wat voor en bouw een beetje vertrouwen op voordat we het alleen gingen doen. De golven waren behoorlijk groot, maar hij nam ons mee naar de zeewering waar het het rustigst was. Het is vermeldenswaard dat de lessen uit een winkelruimte zijn, dus de faciliteiten zijn eenvoudig, er is een kleine gemeenschappelijke kleedruimte met een k

Verder lezen

24 juni 2019

Had a pleasant first-time surfing session. We arrived at their office and gave our names to the receptionist. We were given wetsuits and shown where to change. Then, after a little waiting, we followed the instructor to the beach where were taught some basics on the sand (maybe 15 min). We weren't too many, maybe 7-9, and the instructor tried to personally advise everyone. Wasn't very windy, so the waves were quite tiny but I had still a great time and succeeded riding waves all the way a couple times. Then, after roughly an hour, we headed back to their office/equipment storage. There was no shower anywhere and apparently the one near the beach had broken a couple months ago and just hasn't been fixed. That was no disaster but it's good to acknowledge. All in all, an experience worth the money.

Verder lezen

11 juli 2022

Vertalen

Booked a private 1-1 lesson and could not have been happier! Ricardo was my instructor and he was so patient… would watch and analyze every time I tried and make adjustments for me so I could succeed! A bit out of shale but he helped make it work and not what fun it was! Beautiful day on the water, very well organized. I would recommend bringing a towel so you could dry off after when changing into dry clothes!!!

Verder lezen

25 mei 2022

Vertalen

Product ID: 231282