Mauerpark

Enter your dates to find available activities

Wat anderen zeggen over Mauerpark

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.890 beoordelingen

Een geweldige manier om een bijzonder stukje geschiedenis te ervaren.

Berlijn is een indrukwekkende stad met een ongelooflijk indrukwekkende geschiedenis. Deze fietstour in het spoor van de Berlijnse Muur was een geweldige manier om een stukje van die geschiedenis te ontdekken. De Nederlandstalige gids verzorgde een uitstekende tour en nam ons mee naar bijzondere plekken langs de voormalige Berlijnse Muur. Zijn kennis en verhelderende uitleg maakten de tour tot een perfecte ervaring. Dank je wel!

Inspirerende tour metveel nieuwe informatie en bijzondere plekjes.

Had al vaker door dit gebied gewandeld. Maar zo als zo vaak moet je gewezen worden op bijzondere dingen. De poort naar de Joodse begraafplaats was er voorbij gelopen. De gids was enthousiast en wist veel te vertellen. De kleine musea zal ik zeker bezoeken maar dan met minder weer. Het bijzondere bezoek aan de synagoge, waar we opeens naar binnen werden genodigd, was de krent in de pap. Ik kan de tour aan iedereen aanraden.

Geweldig, informatief en een prachtige fietstocht

Onze gids Marcus heeft ons op een onvergetelijke manier Berlijn laten zien. Nu begrijpen we hoe drastisch de muur en de gevolgen zijn geweest. We konden al onze vragen kwijt. Prima fietsen overigens.

Lekker fietsen door Berlijn met een geweldige gids Martijn. Stralend zonnetje, uitstekende uitleg, wat wil je nog meer. De Muur-tour is een aanrader.

Top! Goede info door een zeer enthousiaste gids!

Heerlijk door Berlijn gefietst en regelmatig gestopt bij interessante plekken. Ruim de tijd om alles goed op je in te laten werken en te bekijken.