Dingen om te doen Mazatlan

Mazatlan: De beste dingen die je niet wil missen

Van Mazatlan: Zipline & ATV-avontuur met Tequila-proeverij

1. Van Mazatlan: Zipline & ATV-avontuur met Tequila-proeverij

Laat je adrenaline pompen met een spannende ATV-rit en zipline-avontuur. Ontmoet je gids in je hotel en spring in de ATV die je naar het zipline-park brengt, onderweg door de Sierra Occidental Mountain Range. Geniet tijdens de rit van een drankje naar keuze en geniet van mooie uitzichten. Bij aankomst in het park kleed je je aan voordat je de lucht in gaat. Rits door de lucht terwijl je je een weg baant door 12 verschillende kabelbanen met verschillende hoogtes en lengtes. Geniet van unieke luchtfoto's van het oude bos en de stad onder je. Spring daarna in de ATV en reis door de bergen naar je lunchplek. Ga zitten voor een heerlijke maaltijd met tequila-kaas, machaca-burrito's, bonen, salsa, tortilla's en een drankje naar keuze. Rond je tour af met een bezoek aan een tequilafabriek waar je heerlijke lokale tequila kunt proeven.

Mazatlan: all-inclusive partyboot/herteneilandtour

2. Mazatlan: all-inclusive partyboot/herteneilandtour

Stap aan boord van uw boot 15 minuten voor de vertrektijd van de tour in Marina Mazatlan. Zodra je aan boord stapt, geniet je van een vers gemaakt drankje door een supergeschoolde barman of een koud biertje uit de open bar. Vaar vervolgens door de jachthaven, de Gouden Zone en zijn hotels en geniet van een prachtig uitzicht op Valentinos en de Malecon. Ga daarna naar Deer Island waar je, nadat je een reddingsvest hebt aangetrokken, van boord gaat om zoveel wateractiviteiten uit te voeren als je wilt van de aangeboden activiteiten. Als je eenmaal plezier hebt gehad in het water, maak je dan klaar om te genieten van een verscheidenheid aan lokale gerechten, geserveerd door een van de bemanningsleden. Op de terugweg naar de jachthaven dans je op het bovendek of ontspan je gewoon op de loungebanken.

Mazatlán: rondleiding door het observatorium van Mazatlán 1873

3. Mazatlán: rondleiding door het observatorium van Mazatlán 1873

Bezoek het Mazatlán 1873 Observatorium om een breed scala aan attracties te zien. Ontdek hoe dit oude gebouw van een militaire buitenpost naar een meteorologisch gebouw ging. Geniet van het verkennen van het observatorium om vogels, cactussen, leguanen en meer te zien. Begin de dag door met een kabelbaan de 80 meter lange helling op te rijden. Bewonder het uitzicht op de oceaan terwijl je op deze unieke manier van vervoer rijdt. Bekijk een korte film om de geschiedenis van Mazatlán en het observatorium te leren kennen. Neem een kijkje in het museum dat eruitziet als een huis uit de 19e eeuw. Ga vervolgens naar de distilleerderij waar mezcal wordt gemaakt met agaveplanten en stop bij het vogelreservaat. Maak kennis met meer dan 70 soorten vogels, waaronder ara's, papegaaien, parkieten, flamingo's en toekans, die allemaal zijn gered. Ga naar de voormalige kerker die is omgebouwd tot kelder waar wijn, mezcal en sake worden bewaard. Loop vervolgens door de tuinen om de verschillende soorten cactussen en agaves daar te zien groeien. Ga naar het reptielenland waar meer dan 200 leguanen leven en je kunt met ze communiceren. Aan het eind van de dag kun je de skybar betreden als je een drankje wilt drinken terwijl je van het uitzicht geniet.

Mazatlán: dubbeldekkerbus, klifduik- en wandeltocht

4. Mazatlán: dubbeldekkerbus, klifduik- en wandeltocht

Begin met het ophalen van je hotel, spring op de bus met open dak en geniet van het omliggende uitzicht op Mazatlán. Profiteer van een handig vervoermiddel om de stad en de omliggende gebieden te ontdekken. Bezoek Playa Norte en voer de lokale vogels vanaf de open bovenkant van de bus. Stop bij het uitkijkpunt Glorieta Germania en zie hoe dappere individuen van de torenhoge zitstokken en kliffen in een klein stipje water springen. Verken vervolgens het centrum van Mazatlán tijdens een begeleide wandeling door de historische wijk en ontdek smalle straatjes en kleurrijke gebouwen die zijn ontworpen in verschillende 19e-eeuwse Europese bouwstijlen. Bewonder de kathedraal van de Onbevlekte Ontvangenis, het belangrijkste religieuze monument van de stad, gebouwd in barokstijl. Stap weer in de bus en rijd langs de Malecón (promenade), met 8,5 kilometer een van de langste ter wereld. Bewonder het uitzicht op de kust, hoge kliffen, monumenten, historische gebouwen en de elegantie van Zona Dorada (hotelgebied) voordat u terugkeert naar uw hotel.

Mazatlan: City Aquarium Premium Access en Sightseeing Tour

5. Mazatlan: City Aquarium Premium Access en Sightseeing Tour

Haal het meeste uit uw dag met een korte stadstour door de stad en een Premium Access-pas voor Mazatlan Aquarium inclusief de Humboldt Penguin Exhibit, interactieve tankgebieden. Bekijk educatieve tentoonstellingen zoals duiken met haaien, zeeleeuwen, tropische vogels en roofvogels, en meer. Begin dit spannende zeelevenavontuur tijdens een traditionele rit in een openluchtvoertuig van je accommodatie naar het stadsaquarium. Sla de wachtrij bij het loket over voor een snel en volledig bezoek aan de tentoonstelling Aquarium en Humboldt Penguin. De Humboldt Penguin-tentoonstelling is de thuisbasis van 14 van deze verbazingwekkende wezens die in gematigde streken van Zuid-Amerika leven en nooit ijs of sneeuw zien. Kom dichtbij ze, zowel boven als onder water in de Humboldt Penguin Habitat. Verken de overdekte zoutwateraquaria en de grootste kwallentank in Mexico. Steek je vingers in het aquarium van de dokter. Geniet van de fantastische ervaring van het exfoliëren van dode huidcellen. Bewonder het museum van de zee, dat een grote verscheidenheid aan slakken, botten van zeezoogdieren en een miniatuurweergave van de kunst en vismethoden die over de hele wereld worden gebruikt, toont. Ontdek de buitenruimtes. Communiceer met prachtige wezens zoals pijlstaartroggen en elektrische roggen, dwergpapegaaien en Tilapia-vissen. Of loop gewoon langs en ontmoet een verscheidenheid aan vogels, reptielen en zoogdieren, Zet je snacks en camera klaar voor educatieve tentoonstellingen van tropische vogels, roofvogels en zeeleeuwen waar Toby, Ely, Tito en de superster Bony fantastische nummers zullen uitvoeren in het water en in de lucht. Geniet van een korte sightseeingtour in het openluchtvoertuig door de promenade en de historische wijk voordat je terugkeert naar je accommodatie.

Mazatlan: Deer Island Eco Tour met snorkelen en wandelen

6. Mazatlan: Deer Island Eco Tour met snorkelen en wandelen

Je ecologische avontuur begint met het ophalen van je hotel en gaat vervolgens richting de 3 eilanden van Mazatlan. Misschien wel de meest iconische symbolen van Mazatlan, de eilanden zijn vernoemd naar de belangrijkste soorten die ze bewonen of ooit bewoonden. De bestemming van de tour van vandaag, Deer Island, ligt tussen Bird en Wolf Island en is het grootste en populairste eiland van de 3. Er is genoeg te zien en te doen op Deer Island, dankzij de natuurlijke kenmerken en het terrein die een fantastische recreatieruimte bieden. Breng de dag door met snorkelen in het warme water op zoek naar kleurrijk onderwaterleven, ontspan op de witte zandstranden en kajak rond de kustlijn om te genieten van een fantastisch uitzicht op zowel Mazatlan als Deer Island zelf. Je kunt ook je deskundige gids volgen tijdens een ecologische wandeling rond het eiland, om te zien en te leren over de inheemse flora en fauna die hier in overvloed groeit en leeft. Aan het einde van een leuke, avontuurlijke en leerzame dag ga je terug aan boord van de boot voor de terugreis naar Mazatlan en ga je naar je hotel.

Mazatlan: warmwaterbronnen met lunch en vervoer

7. Mazatlan: warmwaterbronnen met lunch en vervoer

Begin je tour met ophalen bij je hotel in Mazatlan en rijd vervolgens naar het dorp met warmwaterbronnen. Geniet van water, koffie of sap om je tijdens het rijden verfrist te houden. Bij aankomst, midden in het dorp, ga je naar de eerste set warmwaterbronnen. Baden in water dat rijk is aan mineralen zoals magnesium, calcium, zwavel en koolstof. Geniet van de helende eigenschappen van het water, waarvan wordt gezegd dat ze de bloedcirculatie en zuurstofvoorziening verhogen, gifstoffen uit het lichaam verwijderen, het metabolisme verhogen, de geest ontspannen, veroudering voorkomen, huidziekten verlichten (psoriasis, schimmels en dermatitis), wonden genezen en vechten reuma en artritis. Na een bezoek aan beide warmwaterbronnen, kunt u genieten van een regionale maaltijd met tequila-kaas, machaca-burrito's, bonen, salsa, tortilla's en uw drankje naar keuze. Geniet ook van de tijd om het dorp te verkennen, waar u het geschiedenismuseum, de prachtige kerk en een tequilafabriek kunt bezoeken om de beste tequila van de stad te proeven.

Van Mazatlán: ATV-tour naar Sierra Madre met lunch

8. Van Mazatlán: ATV-tour naar Sierra Madre met lunch

Combineer avontuurlijk ATV-rijden met een heerlijke traditionele maaltijd en een beetje sightseeing tijdens deze 5-uur durende tour vanuit Mazatlán. Uw dag begint met het ophalen van een busje bij uw hotel. Geniet van een verfrissend water, sap of koffie op 40 minuten rijden naar Veranos Village, ongeveer 40 minuten van de gouden zone van Mazatlán. Zodra u aankomt, krijgt u de nodige instructies voor het veilig gebruik van de ATV's. Je gids neemt je dan mee door de gaten in de bergketen Sierra Madre en de gemeenten Mazatlán en Concordia. Steek een houten brug en de rivier de Presidio over om andere omliggende kleine steden te bereiken. Geniet na je rit van een regionale maaltijd van tequila, kaas, machaca burrito's, bonen, salsa, handgemaakte tortilla's en je drankje naar keuze. Eindig je dag met een beetje sightseeing: verken Mazatlán om het Historisch Museum, de kathedraal en de tequila-fabriek te zien. Geniet hier van een gratis proeverij van de beste tequila van de stad.

Mazatlán: zipline-avontuur, bezienswaardigheden bekijken en mezcal-proeverij

9. Mazatlán: zipline-avontuur, bezienswaardigheden bekijken en mezcal-proeverij

Volg een ziplining-avontuur met een traditionele maaltijd en een korte rondleiding langs de beste plekken van Mazatlán. Je dag begint met het ophalen van je hotel in een comfortabel busje. Geniet van een verfrissend drankje water, sap of koffie tijdens de rit van 40 minuten naar de zipline-locatie. Bij aankomst wordt u opgesteld in de vereiste veiligheidsuitrusting (katrol, harnas, helm en handschoenen). Uw veiligheid is te allen tijde de prioriteit van uw gastheren, zodat u kunt genieten van de geweldige rit. Ervaar een leuke, schilderachtige rit tussen 12 kabelbanen op verschillende hoogtes en lengtes. Al vliegend over de omgeving krijg je een uniek zicht op de oerbossen en de stad in de verte. Geniet na het ziplinen van een regionale maaltijd voordat je terugrijdt. Geniet van kaas, machaca burrito's, bonen, salsa, tortilla's en drankjes naar keuze. Ga ten slotte terug naar de stad om het Historisch Museum en de kathedraal te bezoeken. Je hebt ook tijd om de warmwaterbronnen en de mezcalfabriek van de stad te bezoeken, waar je de beste mezcal kunt proeven die je ooit hebt gehad.

Mazatlan: stadstour in een traditionele "Pulmonia" openluchtauto

10. Mazatlan: stadstour in een traditionele "Pulmonia" openluchtauto

Spring aan boord van de Pulmonia en geniet van alle bezienswaardigheden van de stad. Tour op een leuke manier langs alle belangrijke plekken. Geniet van charmante smalle straatjes, de kust en fantastische uitzichten op de heuveltop. Geniet van cruisen door het authentieke Mazatlan. Maak een stop bij Playa Norte en ervaar het voeren van vogels terwijl ze vliegen. Kijk hoe klifduikers een live sprong maken. Rijd door de charmante smalle straatjes van de historische wijk en geniet van de pittoreske boulevard aan zee. Bewonder de prachtig gerestaureerde architectuur, waaronder de Plazuela Machado, het Angela Peralta Theater en de spectaculaire kathedraal met dubbele torens. Geniet van wat vrije tijd op de grote markt en dompel jezelf onder in de lokale cultuur tussen de kleine winkeltjes, voedselverkopers en sapbars. Je laatste stop is bovenop de El Vigia-heuvel. Geniet van het uitzicht, voordat u de wind voelt terwijl u terug naar de stad wordt gereden.

Sitemap Mazatlan

Wil je alle activiteiten in Mazatlan ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.