Wandeltocht stad Mdina

Wandeltocht stad Mdina

Vanaf US$ 18,23 per persoon

Mdina is één van Europa's mooiste voorbeelden van een oude ommuurde stad, gekenmerkt door middeleeuwse en barokke architectuur. Zie deze historische stad met een lokale gids en ontdek het rijke verleden terwijl je de middeleeuwse straten verkent.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 2 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging
Tourgids
Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Ontdek Mdina met een deskundige gids die het historische verleden van de stad belicht
 • Wandel in een rustig tempo door de betoverende straten van de stad
 • Zie indrukwekkende paleizen, kerken, kloosters langs de straten van de stad
Volledige beschrijving
Mdina is een versterkte stedelijke nederzetting op een heuvel in het hart van de Maltese eilanden. Opgericht door de Romeinen, gedurende bijna 2 eeuwen diende het als de administratieve en politieke hoofdstad van de Maltese eilanden. Het is tot op de dag van vandaag de zetel van het episcopaat van Malta. Ontmoet je gids bij de Mdina-hoofdpoort bij de brug en begin je rondleiding met een inleiding op de historische achtergrond van de stad. Vervolgens ga je verder met het ontdekken van de 'Citta 'Notabile', de nobele stad, de middeleeuwse naam die het het beste omschrijft als toen, net als nu, de adellijke families van Malta. Je ziet de indrukwekkende paleizen, kerken en kloosters die aan de smalle middeleeuwse straatjes grenzen. Terwijl je je een weg baant door de smalle straatjes, word je teruggeworpen in de tijd. De aangrenzende buitenwijk Rabat ligt op een steenworp afstand. Daar baan je je een weg door de oude wijk en ervaar je de Maltese lokale architectuur.
Inbegrepen
 • Een volledige rondleiding van 2 uur met een erkende gids
 • Toegangskosten voor kerken en musea

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Ontmoet je gids bij de hoofdpoort van Mdina, naast de brug.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen

Goed om te weten

 • Het wordt aanbevolen om comfortabele schoenen te dragen
 • Deze activiteit is rolstoeltoegankelijk
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,8 / 5

gebaseerd op 20 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Guide
  4.8 / 5
 • prijs / kwaliteit
  4,8 / 5
 • dienstverlening
  4.7 / 5
 • organisatie
  4,7 / 5
Sorteren op

De gids was gemakkelijk te vinden en de tour begon op tijd. Het was een kleine groep en in de 2 uur van de rondleiding gaf de gids ons een glimp van de fascinerende geschiedenis van de stad. in het bijzonder koos ze details in de architectuur waar ik anders langs zou zijn gelopen maar die het commentaar verfraaide. Deze observaties namen ons mee door details van de verschillende bezettingen en ontwikkeling van de stad naar locaties gezien in Game of Thrones. Al met al een zeer afgeronde en interessante rondleiding in het gezelschap van een deskundige en welsprekende gids die een goede basis is om Mdina en Rabat verder te verkennen.

Verder lezen

23 november 2019

Dit was een kleine groep van 8 personen. De gids, Visnja was zeer deskundig en nam de tijd om alle vragen te beantwoorden. De tour was bedoeld om 2 uur te duren, maar ze haastte het niet en bracht meer tijd met ons door. Het is de beste Europese wandeltocht die we ooit hebben meegemaakt, en we hebben er een paar gedaan.

6 november 2019

Our guide was knowledgeable. She just has a hard time moving along the group. One person in the group was demanding her attention more and that made the ya feel like we lose focus. We enjoyed the tour over all and appreciated her knowledge very much.

7 maart 2020

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 177576