Datums kiezen

Ontdek het beste van
Medan

Onze aanbevelingen voor Medan

Vanuit Medan: Dagtrip Nationaal Park Mount Leuser

1. Vanuit Medan: Dagtrip Nationaal Park Mount Leuser

Dompel jezelf onder in een wereld van orang-oetans en wandel in het Mount Leuser National Park. Geniet van vervoer vanuit Medan, hang daarna rond in het Orang-oetan Care Centre voordat je zelf het junglelandschap gaat verkennen. Begin met ophalen bij je hotel om 09.00 uur en reis via de Sumatra Highway naar het Mount Leuser National Park. Geniet van een stop in het kleine stadje Binjai. Ga verder door uitgestrekte rubber- en oliepalmplantages totdat je Bukit Lawang bereikt. Bij aankomst kunt u genieten van een lunch in het Orangutan Care Centre, voordat u aan uw trektocht door de jungle van het Mount Leuser National Park begint. Verken een pad dat loopt in de schaduw van regenwoudbomen, met een prachtig uitzicht over het landschap. Rond uw wandeling terug af met de apen van het Orang-oetan Care Center, voordat u weer in het voertuig stapt voor uw reis terug naar Medan. Leun achterover en ontspan, wetende dat u rond 21:00 uur weer bij uw hotel aankomt.

Medan: begeleide groepsreis door de stad Medan

2. Medan: begeleide groepsreis door de stad Medan

Je wordt om 9:00 uur opgehaald vanuit het comfort van je hotel en gaat om 9:15 uur naar de Al-Mashun Grote Moskee. Bezoek het pittoreske paleis van de sultan om 09:35 uur. Ga om 9:55 uur naar Tip Top Café, ooit een favoriet van de koloniale samenleving. Wandel om 10:05 uur rond Pajak Ikan Lama, een drukke markt en ga om 10:15 uur verder naar het koloniale stadsplein, de Bank, het Inna Dharma Deli Hotel en het postkantoor. Om 10:55 uur ga je naar Kampung Keling, het oorspronkelijke centrum van de Indiase gemeenschap van Medan. Aankomst in de Sri Mariamman-tempel en Vihara Gunung Timur, een van de grootste Chinese tempels in Medan om 11:05 uur. Reis om 11:35 uur naar de kerk van Maria Annai Velangkanni. Geniet van de kenmerken en unieke ornamenten en kleurrijke displays in deze kerk voordat je om 12:45 uur terugkeert naar je hotel.

Vanuit Medan: 4 daagse tour naar Bukit Lawang incl. jungle trek

3. Vanuit Medan: 4 daagse tour naar Bukit Lawang incl. jungle trek

De trektocht door de jungle is echt een unieke ervaring. Vooral als je in de jungle overnacht. Een unieke kans om orang-oetans in het wild te zien, maar ook slangen, makaken, gibbons, tucans of verbazingwekkende insecten. Onze gidsen zorgen voor je tijdens de trekking en vertellen je alles over de jungle.

Orang-oetan Tour : Trektochten door de jungle op Sumatra

4. Orang-oetan Tour : Trektochten door de jungle op Sumatra

Ontdek Bukit Lawang Bukit Lawang, een klein toeristisch dorpje aan de rivieroever, staat bekend om de grote wilde orang-oetans en de weg naar het Mount Leuser National Park ⛰🏔⛰ #Medan provincie Noord-Sumatra in Indonesië 🇲🇨 Je kunt er vanaf het vliegveld Bukit Lawang komen met de openbare bus 🚍 of met een eigen auto 🚘 Wat is daar te doen 🤩 * De ernstig bedreigde wilde Sumatraanse orang-oetan zien in zijn natuurlijke omgeving, je maakt herinneringen voor het leven; overnachten in het tropisch regenwoud 💑 * Smalle paden op en af lopen; alles afspoelen in het onvoorstelbaar heerlijke koele water van een puur, fris bergbeekje👣 * Lokaal eten in de jungle, zwemmen in de Bahorok rivier & via de rivier terug naar je hotel 🌊 Als je de wilde #orang-oetan wilt zien 🦧 Hit me up, please! #orang-oetans #mawas #bukitlawang #indonesië #reiziger #tourandtravel #asia #sumatra

Berg Sibayak: Zonsopgangwandeling en natuurlijke warmwaterbron

5. Berg Sibayak: Zonsopgangwandeling en natuurlijke warmwaterbron

Maak een begeleide wandeling naar Mount Sibayak tijdens een dagtrip vanuit Medan. Bekijk de zonsopgang vanaf de top, geniet van een kopje koffie/thee en neem daarna een bad in de natuurlijke warmwaterbron. Begin je beklimming aan de voet van Mount Batur na een optionele vroege ophaalservice vanaf je accommodatie in Medan. Deze wandeling is geschikt voor alle niveaus. Geniet tijdens de wandeling van de ongerepte nachtelijke hemel, ver weg van de stadslichten. Na een tocht van 1,5 uur word je op de top beloond met een uitzicht bij zonsopgang over het natuurlijke landschap en geniet je van een kopje koffie/thee op de top van de vulkaan. Na je wandeling kun je je lichaam weken in de natuurlijke warmwaterbron en je weer fris voelen. Ontbijt in Berastagi (niet inbegrepen) en bezoek de Berastagi Fruitmarkt voordat je terug wordt gebracht naar je hotel/accomodatie in Medan.

Bukit Lawang: Een unieke wildlife tour & overnachting in de jungle

6. Bukit Lawang: Een unieke wildlife tour & overnachting in de jungle

Ontdek Bukit Lawang Bukit Lawang, een klein toeristisch dorp aan de rivieroever, staat bekend om zijn grote wilde orang-oetans en de weg naar het Mount Leuser National Park ⛰🏔⛰ #Medan provincie Noord-Sumatra in Indonesië 🇲🇨 Om er te komen vanaf het vliegveld naar Bukit Lawang kan je de openbare bus nemen 🚍 of een privéauto 🚘 Wat is daar te doen 🤩 * De ernstig bedreigde wilde Sumatraanse orang-oetan zien in zijn natuurlijke omgeving, je maakt herinneringen voor het leven; overnachten in het tropisch regenwoud 💑 * Smalle paden op en af lopen; alles afspoelen in het onvoorstelbaar heerlijke koele water van een puur, fris bergbeekje👣 * Lokaal eten in de jungle, zwemmen in de Bahorok rivier & via de rivier terug naar je hotel 🌊 Enorm genieten op vakantie met je geliefde echtgenoot, lieve vrienden, lieve vriendinnen, beste collega's of zelfs solo avonturier in het tropisch regenwoud is een onvergetelijk moment in ons leven. #orang-oetans #mawas #bukitlawang #indonesië #reiziger #tourandtravel #asia #sumatra

Van Medan: dagtrip naar Mount Leuser National Park

7. Van Medan: dagtrip naar Mount Leuser National Park

Een spannend avontuur in het Mount Leuser National Park. Deze reis omvat vervoer vanuit Medan, een bezoek aan het orang-oetanzorgcentrum en het verkennen van het junglelandschap. Je begint om 9.00 uur met het ophalen van je hotel en reist langs de Sumatra Highway, passeert Binjai en verschillende plantages voordat je Bukit Lawang bereikt. Lunchen in het Orangutan Care Centre moet een fantastische ervaring zijn. Wandeling in het Mount Leuser Nationaal Park. Het park biedt verschillende wandel- en wandelmogelijkheden, waardoor u de prachtige junglelandschappen kunt verkennen en de unieke flora en fauna, waaronder orang-oetans, kunt observeren. Uiteindelijk wordt u rond 21.00 uur bij uw hotel afgezet.

Orang-oetan reis: Wilde dieren ontdekken in de jungle

8. Orang-oetan reis: Wilde dieren ontdekken in de jungle

Orang-oetan reis Bukit Lawang, een klein toeristisch dorpje aan de rivieroever, staat bekend om zijn grote wilde orang-oetans en de weg naar het Mount Leuser National Park ⛰🏔⛰ #Medan provincie Noord-Sumatra in Indonesië 🇲🇨 Om er te komen vanaf het vliegveld naar Bukit Lawang kan je de openbare bus nemen 🚍 of een privéauto 🚘 Wat is daar te doen 🤩 * De ernstig bedreigde wilde Sumatraanse orang-oetan zien in zijn natuurlijke omgeving, je maakt herinneringen voor het leven; overnachten in het tropisch regenwoud 💑 * Smalle paden op en af lopen; alles afspoelen in het onvoorstelbaar heerlijke koele water van een puur, fris bergbeekje👣 * Lokaal eten in de jungle, zwemmen in de Bahorok rivier & via de rivier terug naar je hotel 🌊 Als je de wilde #orang-oetan wilt zien 🦧 Hit me up, please! #orang-oetans #mawas #bukitlawang #indonesië #reiziger #tourandtravel #asia #sumatra

Indonesië: Privétour op maat met chauffeur en water

9. Indonesië: Privétour op maat met chauffeur en water

Ga op een ongeëvenaard avontuur met een op maat gemaakte rondreis, die gemak, luxe en persoonlijke verkenning combineert. Stel je voor dat je door exotische landschappen, culturele bezienswaardigheden en verborgen juweeltjes reist, allemaal met het comfort van privévervoer en deskundige begeleiding. Geniet van de vrijheid om je route zelf samen te stellen, precies afgestemd op jouw interesses, of je nu oude ruïnes wilt ontdekken, van de plaatselijke keuken wilt genieten of je wilt onderdompelen in bruisende markten. Werk samen met een toegewijd team om een onvergetelijke reis samen te stellen, zodat elk moment je verwachtingen overtreft. Voel je voldaan in een ervaring met alleen toegang tot een privévoertuig. Leun achterover en ontspan terwijl je door schilderachtige vergezichten, kronkelige straatjes en ongebaande paden wordt gereden, terwijl je deskundige gids de geschiedenis, cultuur en anekdotes van elke bestemming vertelt.

Medan: Pittoresk stadje Berastagi

10. Medan: Pittoresk stadje Berastagi

Je wordt om 9:00 uur opgehaald bij je hotel en ontspant terwijl je geniet van de mooie rit naar Bukit Barisan. Bezoek de kerk Mary Annai Velangkanni om 9.45 uur en de levendige marktplaats die Sumatraanse traditionele gerechten verkoopt. Geniet om 12:15 uur van een bad in een hete zwavelbron bij Lau Debuk Debuk voordat je om 13:00 uur naar de Gouden Pagode gaat, plaatselijk bekend als de Shwedagon-pagode. Ervaar de oude manier van leven van de Karo Batak-stam in het dorp Karones om 13.30 uur. Bereik Gundang Hill, waar je om 14:00 uur kunt genieten van het geweldige uitzicht op Mt.Sibayak en Mt.Sinabung. Keer om 16:00 uur terug naar je hotel in Medan.

Alle activiteiten

20 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Veelgestelde vragen over Medan

Wat zijn de topattracties van Medan?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Medan?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Bukit Lawang

Wat zijn de beste dingen om te doen op regenachtige een dag tijdens een bezoek aan Medan?

Andere activiteiten in Medan

Wil je alle activiteiten in Medan bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.