Medellín

Medellín: de beste attracties

Sitemap Medellín

Wil je alle activiteiten in Medellín ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Medellín

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 1.809 beoordelingen

Mega aanrader om te doen als je in Medellin bent! De trap is wel even pittig om op te lopen, maar je bent zo boven en voor je het weet hang je al in de lucht. Ook was de breng- en haalservice top geregeld en werd er van tevoren duidelijk gecommuniceerd over wat je kon verwachten.

Erg professionele guide (Alex). Zeer duidelijk, behulpzaam en vriendelijk. Hele mooie combinatie met als hoogtepunt het beklimmen van the Rock!! Incl een eenvoudig ontbijt en lunch. Erg strakke planning en goed gecoördineerd. Een uitstekende tour

Erg leuke en gezellige tour en zeker de moeite waard. Veel informatie, voor mij persoonlijk iets teveel. De mensen op de plantage waren erg vriendelijk. Transport heen en terug was erg rommelig en kan beter.

Het ontbijt was simpel, lunch iets meer uitgebreid maar door bief van de lunch heb ik de aansluitende nacht en dag diaree gehad, waardoor ik de Fietstocht met eclectische fietsen helaas moest cancelen

Our tourguide (Santiago) was amazing, he knew a lot about everything (the country, cities, nature and culture). So many things in one day is amazing, and a lot of free time to do whatever you want!