Belevingen in
Medulin

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Medulin: De beste dingen die je niet wil missen

Kamenjak: Medulin Sunset Dolphin Tour

1. Kamenjak: Medulin Sunset Dolphin Tour

Uw avondtrip begint in de haven van Medulin. Na het instappen ontvang je een welkomstdrankje en begint de reis met een panoramisch uitzicht over de Medulin-archipel. Tijdens de vaartocht is er muziek aan boord wat zorgt voor een ontspannen sfeer. Dansen is ook welkom. Terwijl u langs de Adriatische zee vaart, moet u opletten voor dolfijnen. Er is een kans van 50/50 dat je ze zult zien, maar als dat niet het geval is, kun je nog steeds genieten van het prachtige landschap. Geniet onderweg van een prachtig uitzicht op de Oostenrijks-Hongaarse vuurtoren 'Porer' en heb later de kans om een prachtig uitzicht op de zonsondergang te bewonderen. Het diner wordt geserveerd op de boot: vis, vlees en vegetarische opties zijn verkrijgbaar met een koolsalade en ciabattabrood. Drankjes tijdens de excursies zijn bij de prijs inbegrepen. De boottocht eindigt door langzaam terug te gaan naar Medulin.

...
Premantura: kajaktocht op zeegrotten

2. Premantura: kajaktocht op zeegrotten

Het startpunt van deze kajakervaring is Kaap Kamenjak, een beschermd natuurpark ten zuiden van Pula. Vanaf een van de charmante kiezelstranden begin je je avontuur na een korte briefing van de gidsen. Nadat je je in de kajaks hebt geïnstalleerd, peddel je ongeveer 40 minuten langs de ruige kust terwijl je geniet van het zomerse landschap tot aan de Kolombarica-zeegrot. In de grot zwem je in het turquoise water dat wordt verlicht door de zonnestralen die door een grotopening erboven binnenkomen. Snorkelen en het verkennen van het levendige zeeleven van Kamenjak is een herinnering die je niet snel zult vergeten. Daarom bevat deze tour gratis GoPro-foto's. Als je een adrenaline-zoeker bent, zul je het geweldig vinden om van de kliffen (tot 15 meter hoog) te springen nadat je de grot hebt verkend. Zo niet, dan kunt u genieten van zonnebaden, zwemmen, snorkelen en ontspannen. Op de terugweg zullen de gidsen zo nodig korte stops maken. Als je geïnteresseerd bent, kun je een aantal verbazingwekkende feiten over het gebied ontdekken. Deze tour is een ideale zomerervaring voor vrienden en families. Het is volkomen veilig en geschikt voor beginners en kinderen.

...
Medulin: cruise naar Kamenjak met lunch

3. Medulin: cruise naar Kamenjak met lunch

Begin uw boottocht vanuit de haven in Medulin. Kijk uit voor de enige rode en gele boot in de omgeving en stap dan aan boord van "Sandra", klaar voor je reis. Bewonder een prachtig panoramisch uitzicht op de archipel van Medulin en het schiereiland Premantura terwijl u vertrekt vanuit Medulin. Vaar 1 uur tot u het zuidelijkste punt van Istrië bereikt, het natuurpark Kaap Kamenjak. Bekijk prachtige kliffen en bewonder diverse dieren in het wild en adembenemende natuur. Duik in en verken een van de onderwatergrotten, begeleid door een bemanningslid voor uw veiligheid. Nadat je de onderwaterwereld van Kaap Kamenjak hebt ontdekt, ga je verder naar de Porer-vuurtoren, een pittoreske vuurtoren op een klein eiland gebouwd tijdens het Oostenrijks-Hongaarse rijk in 1846. Stop vervolgens voor de lunch en geniet van je maaltijd aan boord van de boot. Kies tussen een heerlijk vlees- of visgerecht, afhankelijk van je voorkeur. Als je eenmaal hebt gegeten, ga je naar het eiland Ceja om te genieten van twee uur zonnebaden en zwemmen in de Adriatische Zee. Geniet van de laatste zonnestralen van de Kroatische zon voordat je terugkeert naar het vertrekpunt. Op Ceja vindt u ook een restaurant en een café-bar, mocht u zin hebben in nog een snack of wat koffie en drankjes.

...
Kaap Kamenjak: kajaktocht met grotervaring

4. Kaap Kamenjak: kajaktocht met grotervaring

In de ochtenduren begin je je tour door de lokale partner op hun kampbasis te ontmoeten, hier krijg je een inleiding tot kajakken en leer je over aspecten van de zee en het leven op het vasteland van deze unieke locatie in Istrië. Begin uw kajaktocht met wat licht peddelen en binnen een uur wordt u beloond met een uitzonderlijk uitzicht op de hoge kliffen die een omsloten oase verbergen. Hier, in het diepe zuiden van het schiereiland Istrië, kun je Velika Kolombarica bewonderen. Nadat je door een zeetunnel bent gegaan en de grot bent binnengegaan, zul je een turkoois licht zien schijnen op duizendjarige rotsen, waardoor de heldere zee in een natuurlijk zwembad verandert. Tijdens je kajaktocht heb je ook de kans om te gaan snorkelen en de blauwe onderwaterwereld te verkennen. Ontmoet de vissen die in deze interessante diepten leven en geniet van de schoonheid van de zee. Hier pronkt de Istrische natuur met al haar schoonheid - echt een lust voor het oog. Omringd door zowel hoge als lage kliffen, kunnen avonturiers hun geluk beproeven door van de rotsen te springen en plezier te hebben totdat de kajaktocht terugkeert naar het kamp. Op de terugweg ga je via het eenzame eilandje Šekovac, een plek die het hele jaar door aanvoelt als een zomerparadijs. Uw kajakgidsen zullen een afgelegen vredig paradijs vinden waar u kunt stoppen om te luisteren naar het getjilp van krekels, de geur van de zee en waar het geluid van golven de sfeer van een echt onbewoond eiland biedt.

...
Kaap Kamenjak: grot- en safari-ervaring per kajak

5. Kaap Kamenjak: grot- en safari-ervaring per kajak

Verken de adembenemende scènes van Kaap Kamenjak tijdens deze 5-uur durende tour. Ontdek opmerkelijke natuurlijke landschappen, kristalheldere zeeën en pittoreske grotten. Je zult in totaal 2 uur kajakken en 3 uur snorkelen, zwemmen of ontspannen. Vertrek vanuit het kantoor van de lokale partner en peddel in je kajak naar de grotten van Big en Small Kolombarica. Breng wat tijd door met het verkennen van de grotten met behulp van de meegeleverde snorkeluitrusting. Sensatiezoekers krijgen de kans om vanaf een 15 meter hoge klif de zee in te duiken. Daarna kunt u nieuwe energie opdoen met een lunch en een drankje in de beroemde Safari Bar voordat u aan uw terugreis begint.

...
Cape Kamenjak: E-Bike Cycling & Gastronomy Tour

6. Cape Kamenjak: E-Bike Cycling & Gastronomy Tour

Na het verzamelen op het ontmoetingspunt van de tour of gebruik te maken van de pick-up, begint u uw dag met het proberen van traditionele gerechten en ervaart u betoverende uitzichten op de Adriatische Zee tijdens een gastro e-bike tour. Het kleine schiereiland Cape Kamenjak, in de buurt van Pula, is ongeveer 10 kilometer lang en verbergt zandige baaien, rotsachtige stranden en andere prachtige landschappen. Dit beschermde gebied omvat een magische natuurlijke rijkdom, waar u kunt genieten van een 16 kilometer lange fietstocht. Er zijn veel orchideeën, waarvan er twee endemische variëteiten bevatten, evenals 530 andere plantensoorten. Tijdens je fietstocht neem je kleine pauzes waardoor je kunt genieten van de prachtige verborgen baaien van Istrië, afkoelen in de kristalheldere zee en een aantal ongelooflijke foto's maken van de unieke kust van Istrië zo dicht bij Pula. Last but not least neemt je gids je mee naar een Istrische boerderij waar je enkele van de traditionele Istrische delicatessen kunt proberen. Deze omvatten lokale wijnproeverijen, kaas en olijfolie, die allemaal afkomstig zijn van binnenlandse productie op de boerderij zelf. Ten slotte gaat uw fietstocht naar de unieke Safari Bar, waar u kunt genieten van een verfrissend drankje.

...

Sitemap Medulin

Wil je alle activiteiten in Medulin ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.