Datums kiezen

Ontdek het beste van
Medulin

Onze aanbevelingen voor Medulin

Pula: Kajakken en snorkelen in zeegrotten met wetsuit

1. Pula: Kajakken en snorkelen in zeegrotten met wetsuit

Kajak en snorkel langs de kust van Pula om de indrukwekkende zeegrotten van de stad te verkennen. Bezoek de Seagull's Rocks, duik in een grot en verken de wereld onder de golven met snorkelmaskers en onderwaterverlichting. Geniet van het uitzicht over de kust terwijl je kajakt naar een zeegrot voor de kust van Pula. Verken de grotbodem met snorkelmaskers en onderwaterverlichting. Je gidsen documenteren je avontuur met GoPro-onderwatercamera's. Geniet tijdens de tour van de ondersteuning van ervaren gidsen. Aan het einde kunt u ontspannen met een koud drankje water of bier. Ontvang enkele dagen na de tour de link naar je foto's (foto's worden niet gescheiden).

Pula: dolfijnencruise in nationaal park Brijuni met diner

2. Pula: dolfijnencruise in nationaal park Brijuni met diner

Nadat je naar de pier bent vervoerd, begin je aan je 3-uur durende ervaring die wordt geregeld aan boord van een comfortabele boot rond het Brijuni Nationaal Park. Je hebt een gids bij je aan boord van je boot, die een sightseeingrondleiding rond alle eilanden van het Nationaal Park zal uitvoeren, terwijl je ook op de hoogte wordt gehouden van interessante feiten over de eilanden en de beroemde eigenaren. De ervaring omvat ook een avondmaaltijd aan boord van je boot, bestaande uit traditionele gerechten uit de mediterrane keuken, zoals vis, vlees of vegetarische gerechten. Je hebt ook een onbeperkte hoeveelheid drankjes aan boord van je boot, inclusief wijn, mineraalwater, frisdranken en water. Tussen 93 en 100% van de gasten van je gids heeft in het verleden dolfijnen gezien. Aan het eind van de rondleiding word je teruggebracht naar het beginpunt.

Medulin: zonsondergangarchipel en dolfijncruise met diner

3. Medulin: zonsondergangarchipel en dolfijncruise met diner

Verken de schoonheid van de Medulin-archipel en zoek naar dolfijnen tijdens deze cruise vanuit de haven van Medulin. Bekijk Kaap Kamenjak, de vuurtoren van Porer en uitzicht op het natuurpark RT Kamenjak. Geniet van een heerlijk diner aan boord terwijl de zon ondergaat. Ontspan met bier, wijn, water en sappen. Check in bij de balie van de tourleverancier in de haven van Medulin en stap aan boord van de boot. Geniet van een heerlijk vertrekdrankje sap of een aperitief. Zeil weg op je dolfijn-kijkavontuur. Luister naar romantische muziek terwijl je je een weg baant langs de Medulin-archipel naar het natuurpark RT Kamenjak. Geniet van het natuurlijke landschap in dit beschermde gebied terwijl het licht voor de dag afneemt. Bezoek Kaap Kamenjak en bewonder het uitzicht op de Porer-vuurtoren die in 1846 tijdens het Oostenrijks-Hongaarse tijdperk werd gebouwd. Ga op zoek naar dolfijnen, ga naar de plaatsen waar ze graag dartelen en zoek naar voedsel. Laat u een heerlijke vlees-, vis- of vegetarische maaltijd voorschotelen. Luister naar de geluiden van de zee en zeemeeuwen terwijl de gouden kleuren van de zonsondergang over het water spelen. Keer terug naar de haven van Medulin.

Kamenjak: Medulin Zonsondergang Dolfijn Tour

4. Kamenjak: Medulin Zonsondergang Dolfijn Tour

Uw avondtocht begint in de haven van Medulin. Na het instappen ontvangt u een welkomstdrankje en begint de reis met een panoramisch uitzicht op de archipel van Medulin. Tijdens de vaartocht is er muziek aan boord wat zorgt voor een ontspannen sfeer. Dansen is ook welkom. Let tijdens uw cruise langs de Adriatische zee op dolfijnen. Er is een 50/50 kans dat je ze ziet, maar zo niet, dan kun je nog steeds het meeste uit het prachtige landschap halen. Geniet onderweg van een prachtig uitzicht op de Oostenrijks-Hongaarse vuurtoren 'Porer' en krijg later de kans om een adembenemend uitzicht op de zonsondergang te bewonderen. Het diner wordt op de boot geserveerd: vis, vlees en vegetarische opties zijn verkrijgbaar met een koolsalade en ciabattabrood. Drankjes tijdens de excursies (wijn, frisdrank en water) zijn bij de prijs inbegrepen. De boottocht eindigt door langzaam terug te keren naar Medulin.

Pula: Brijuni National Park Tour met eilandbezoek

5. Pula: Brijuni National Park Tour met eilandbezoek

Bezoek een van de mooiste plekken in de Adriatische Zee, Brijuni National Park. Verken het park per boot, spot onderweg wilde dieren en zwem in het water bij St. Jerolim Island. Stap aan boord van een comfortabel schip met je kapitein en gids en ga op weg naar de eilanden die het Nationaal Park vormen. Deze plaats is beroemd omdat de voormalige eigenaar, Josip Broz Tito, een zeldzame hobby had: hij verzamelde exotische dieren. Uw gids op het schip zal een rondleiding langs alle eilanden maken en veel interessante feiten over de eilanden en hun beroemde eigenaren delen. Geniet van een heerlijke lunch met traditionele mediterrane gerechten gemaakt van vis, rundvlees of groenten. Vergeet niet te profiteren van de onbeperkte drankjes aan boord, zoals wijn, mineraalwater, sap en frisdrank. Als je geluk hebt, kan je schip worden vergezeld door dolfijnen, dus vergeet je camera niet. Bij een tussenstop op het eiland St. Jerolim (Sveti Jerolim), kun je ervoor kiezen om 2,5 uur te blijven of op het schip te blijven. Op het eiland krijg je de kans om over de schilderachtige stranden te dwalen, te zwemmen of het eiland zelf te verkennen. Na een leuk dagje uit op open zee keert uw schip terug naar Pula.

Premantura: kajaktocht door zeegrotten

6. Premantura: kajaktocht door zeegrotten

Het beginpunt van deze kajakervaring is Kaap Kamenjak, een beschermd natuurpark ten zuiden van Pula. Vanaf een van de charmante kiezelstranden begin je aan jouw avontuur na een korte briefing van de gidsen. Nadat je je in de kajak hebt geïnstalleerd, peddel je ongeveer 50 minuten langs de ruige kust terwijl je geniet van het zomerse landschap tot aan de zeegrot Kolombarica. In de grot zwem je in het turquoise water dat verlicht wordt door de zonnestralen die door een grotopening naar binnen komen. Snorkelen en het bruisende zeeleven van Kamenjak verkennen is een herinnering die je nooit zult vergeten. Daarom zijn bij deze tour gratis GoPro-foto's inbegrepen. Als je een adrenalinezoeker bent, zul je na het verkennen van de grot vast graag van de kliffen springen (tot 15 meter hoog). Zo niet, dan kun je lekker zonnebaden, zwemmen, snorkelen en ontspannen. Op de terugweg maken de gidsen korte stops als dat nodig is. Als je geïnteresseerd bent, kun je een aantal verbazingwekkende feiten over het gebied te weten komen. Deze tour is een ideale zomerervaring voor vrienden en families. Het is volkomen veilig en geschikt voor beginners en kinderen.

Van Medulin: boottocht van een hele dag door de archipel met lunch

7. Van Medulin: boottocht van een hele dag door de archipel met lunch

Bewonder de schoonheid van de Medulin-archipel tijdens deze boottocht vanuit Medulin. Bezoek de Golumbera-zeegrot, bekijk de Porer-vuurtoren en heb wat vrije tijd aan de zandige oevers van het eiland Levan. Ontspan met onbeperkt bier en een welkomstdrankje. Inchecken en aan boord gaan van de boot in de haven van Medulin. Laat je verwelkomen met een verfrissend sapje, water of aperitief. Vaar langs de groene oevers van het natuurpark Rt Kamenjak. Stop om te zwemmen en bezoek de Golumbera-zeegrot die afgelegen ligt op de kliffen van Kaap Kamenjak. Maak foto's van de Oostenrijks-Hongaarse 19e-eeuwse Porer-vuurtoren terwijl je voorbij vaart. Geniet van een prachtig uitzicht terwijl je rond eilandjes in de Medulin-archipel vaart, zoals Bodulaš, Fenoliga en Finera. Ontvang een verrukkelijke BBQ-lunch met vegetarische, vlees- en visopties. Na de lunch ga je naar het eiland Levan, het meest noordelijke en enige zanderige eiland in de archipel. Ontspan op het strand van Levan of zwem door het kristalheldere water. Heb de mogelijkheid om cocktails te kopen, een restaurant te bezoeken of een ligstoel te huren op het eiland Levan. Rond je tour af op je startpunt in de haven van Medulin.

Medulin: boottocht naar Kamenjak/Ceja met lunch en drankjes

8. Medulin: boottocht naar Kamenjak/Ceja met lunch en drankjes

Begin uw boottocht vanuit de haven in Medulin. Pas op voor de enige rood-gele boot in de omgeving en stap dan aan boord van "Sandra", klaar voor uw reis. Bewonder een prachtig panoramisch uitzicht op de archipel van Medulin en het schiereiland Premantura terwijl je vertrekt vanuit Medulin. Vaar gedurende 1 uur tot het meest zuidelijke punt van Istrië, het natuurpark Kaap Kamenjak. Zie prachtige kliffen en bewonder diverse dieren in het wild en adembenemende natuur. Duik in en verken een van de onderwatergrotten, vergezeld van een bemanningslid voor uw veiligheid. Nadat je de onderwaterwereld van Kaap Kamenjak hebt ontdekt, ga je verder naar de Porer-vuurtoren, een pittoreske vuurtoren op een klein eiland gebouwd tijdens het Oostenrijks-Hongaarse rijk in 1846. Stop vervolgens voor de lunch en geniet van je maaltijd aan boord van de boot. Kies tussen een heerlijk vlees vis of vegetarisch gerecht, afhankelijk van je voorkeur. Drankjes zijn tijdens de hele rit inbegrepen. Als je eenmaal hebt gegeten, ga je naar het eiland Ceja om te genieten van twee uur zonnebaden en zwemmen in de Adriatische Zee. Op Ceja vindt u ook een restaurant en een café-bar, mocht u zin hebben in een andere snack of koffie en een drankje. Geniet van de laatste stralen van de Kroatische zon voordat je terugkeert naar het vertrekpunt.

Medulin: privérondvaart met zwemmen, grotten en eilanden

9. Medulin: privérondvaart met zwemmen, grotten en eilanden

Een van de beste manieren om Medulin en zijn archipel te leren kennen en ervaren, is onze privé-excursie per boot. Eerst varen we langzaam naar het beroemde natuurpark Kaap Kamenjak, waar we zwemmen en de grot bezoeken die verscholen ligt in de kliffen van Kaap Kamenjak, de Golumbera-grot. Je kunt het binnenland bezoeken en de grot bekijken. Na een korte pauze bij Kaap Kamenjak varen we richting de beroemde vuurtoren van Porer, gebouwd in 1846 tijdens de Oostenrijks-Hongaarse periode. Door langzaam te zeilen en de andere eilanden (Bodulaš, Ceja, Finera...) en verborgen baaien te bekijken, vergezeld van een verdwaalde dolfijn, gaan we richting Levan, het meest noordelijke en het enige zandige eiland, waar we een pauze nemen om ongestoord te genieten van het kristal heldere zee, het zand en zonnebaden. Als je iets nodig hebt of je wilt gewoon afkoelen met cocktails, er is alles op het eiland. Er zijn drie strandbars en restaurants en er is een mogelijkheid om parasols met ligstoelen te huren. In prijs is privé schipper en gas inbegrepen. De duur van de privéboottocht is 6 uur. U kiest het vertrek naar uw wens. Opmerking: Je kunt eten en drinken meenemen op de boot als je wilt, ook op de boot is een koelkast met gekoelde dranken of als je wilt zijn er restaurants op de eilanden als je honger krijgt, je kunt ook rekwisieten meenemen voor de zee, handdoeken en zonnebrandcrème en hoed is noodzakelijk. Belangrijk! Veiligheid staat voorop! In geval van slecht weer of slechte zeecondities behouden wij ons het recht voor om de route te wijzigen of de excursie te annuleren ten voordele van alle passagiers. Deze beslissing wordt alleen genomen door de kapitein.

Vanuit Rovinj: Istrië in 1 dagtour met truffelproeverij

10. Vanuit Rovinj: Istrië in 1 dagtour met truffelproeverij

Ontdek de wonderen van Istrië tijdens deze rondleiding met meerdere stops vanaf een trefpunt naar keuze in Rovinj. Ga op in het plaatselijke leven terwijl je de steden Poreč, Grožnjan en het beroemde Motovun verkent. Geniet van een proeverij van de lokale culinaire specialiteit truffels. De eerste stop is in Poreč. Hier kun je gouden vroegchristelijke mozaïeken bekijken in de Euphresian Basiliek, een Unesco-werelderfgoedlocatie (niet inbegrepen). Na een wandeltour door Poreč ga je naar Grožnjan, een dorp dat na de Tweede Wereldoorlog volledig werd verlaten en sindsdien nieuw leven is ingeblazen met de hulp van kunstenaars uit heel Joegoslavië. Romantische steegjes met stenen keien en kleurrijke ateliers om elke hoek maken van het kleine stadje Grožnjan een bezienswaardigheid in Istrië. Ga daarna verder naar Motovun, de machtigste stad op een heuvel in Istrië. Eenmaal in Motovun kun je de duurste paddenstoel ter wereld proeven tijdens een truffelproeverij. Wandel over de panoramische stadsmuren (niet inbegrepen) en bewonder Istrië in al zijn glorie. Aan het eind van de middag keer je terug naar Rovinj.

Alle activiteiten

21 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere activiteiten in Medulin

Wil je alle activiteiten in Medulin bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Medulin

Gemiddelde beoordeling

4.5
(1.029 beoordelingen)

Activiteit uitgevoerd als koppel. We hadden nog nooit op zee gekajakt en dit is een echte kans: de zee is heel helder en stelt ons in staat de vissen te zien, zelfs terwijl we in de kajak zitten. Ontdekking van prachtige landschappen zonder de grot te noemen! 2 geweldige gidsen die veel foto's hebben gemaakt (foto's in de grot, foto's op de kajak en zelfs... duikfoto's. We ontdekten dat de prijs in het begin niet goedkoop was, maar uiteindelijk was het de moeite waard. Bedankt aan de gidsen voor hun medeleven, hun goede humeur en hun grapjes om iedereen op hun gemak te stellen 😀

De beste attractie die we hebben meegemaakt tijdens een vakantie in Pula. Alles was tip-top bereid, er was niets op aan te merken. De reis was een beetje vermoeiend, maar we zijn zeker tevreden. We hebben echt genoten van de kajaktocht, het duiken en het klifspringen. Er zijn veel foto's en opnames van ons gemaakt. De gidsen hadden een groot gevoel voor humor en wisselden ondanks ons gebrekkige Engels met iedereen een paar zinnen. Ook voor drankjes werd ter plaatse gezorgd. Ik zou het ten zeerste aanbevelen! 6 sterren van de 5!

goed doordachte reis, geweldige uitrusting, zeer aardige instructeurs. De grot was voor ons voorbereid om geweldige foto's te maken. Drankjes en foto's, zelfs in het water, zijn bij de prijs inbegrepen.

Uitstekende tour, goed georganiseerd en persoonlijk. Het was een zeer verfrissende ervaring in het water. Ze vertelden ons de geschiedenis en enkele merkwaardige feiten over de grot. Sterk aanbevolen

De jongens waren geweldig! Vriendelijk, behulpzaam en grappig. 😁 De rondleiding was erg leuk! De uitrusting was geweldig. Al met al een geweldige dag! Bedankt!