Meer van Genève

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Meer van Genève

Wil je alle activiteiten in Meer van Genève ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Meer van Genève

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 701 beoordelingen

Historisch en cultureel Genève per bus en trein.

Deze reis van twee uur (die begint om 14.15 uur en niet om 14.00 uur zoals vermeld), omvatte een fascinerende tour door de stad Genève (op een erg koude dag!) per bus en later een kleurrijke rode roadtrain. Onze Engelssprekende gids was zeer goed geïnformeerd over de geschiedenis van Genève, omdat ze zelf in de stad was geboren. Als gids was ze erg bedreven in het schakelen tussen twee talen, Engels en Frans? , terwijl we belangrijke gebouwen passeerden, bijvoorbeeld de Verenigde Naties, die we, omdat het een zondag was, niet konden bezoeken, hoewel we wel 5 minuten buiten het gebouw stopten om foto's te maken, zoals het geval was op de site van de 'Broken Chair ' en de 'Hand van de Vrede'. Zoveel info dat het moeilijk was om alles in je op te nemen! Dus ik heb met mijn camera ongeveer 20-25 minuten van de roadtrain-reis door de oude stad van Genève gefilmd - absoluut fascinerend hoe 4-5 verschillende culturen erin slagen om in harmonie samen te leven. De £ 39,50 ze

Echt snelle blik en volledige introductie van de stad

Dit is een goed georganiseerde activiteit die je kan helpen om snel de volledige introductie van de stad te krijgen. Onze gids was vriendelijk en deskundig en kan ons voldoende informatie over de stad geven. Maar ik raad mensen met meer tijd ten zeerste aan om nog een keer met je eigen tijd naar de plek te gaan waar je het meest in geïnteresseerd bent om de energie van de stad in je eigen tempo te ervaren. Het zou prettiger zijn,

PASS die een breed scala aan reizen biedt, economisch, gemakkelijk te gebruiken

We hadden een Genève PASS van 72 uur die we gebruikten van donderdagmiddag tot zondagochtend. De veelheid aan "gratis" activiteiten maakt een grote verscheidenheid aan bezoeken mogelijk en de PASS wordt snel winstgevend. Hiermee kunt u ook al het openbaar vervoer van Genève gebruiken. Geef wat tijd bij het VVV-kantoor om het op te halen (velen van ons bezoeken Genève !! ..)

Rondleiding van een aangename duur, verwerking via digitale gids ook OK WiFi was dat niet, maar was geen probleem. Het is logisch om een sein op het scheepsdek te geven om er zeker van te zijn dat de juiste opmerking voor het deel van de route begint. Mogelijk. je zou het ook kunnen starten met de middelen van GEO-Tag.

Het beste wat je kunt doen! Openbaar vervoer gratis, zelfs trein naar de luchthaven. Musea, uitstapjes etc. Moet zo zijn!