Meer van Kryspinów

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Meer van Kryspinów

Wil je alle activiteiten in Meer van Kryspinów ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Meer van Kryspinów

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 153 beoordelingen

De coach die ons uitkoos was gemakkelijk te vinden en gelukkig hebben we deelgenomen aan deze activiteit, aangezien het de donderdagavond (12 maart 2020) was, omdat daarna alles begon te sluiten vanwege de kwestie van het Coronavirus. De locatie was erg indrukwekkend, net als de entertainers die hard werkten en het publiek erbij betrokken hadden. Het was een beetje verwarrend hoe we onze drankjes moesten halen, omdat we niet over de vloer wilden lopen terwijl de entertainers aan het optreden waren, maar toen we eenmaal hadden uitgezocht hoe we de dansvloer konden vermijden, was het oké.

Zoals met alles ophalen was promt en locatie was prachtig, dansers waren geweldig en het was echt een goede nacht misschien een beetje kort omdat we er pas om 7 uur aankwamen en de bus naar huis was om 9.30 uur scherp. Eten was goed voor de prijs en de appeltaart was heerlijk. Veel waar voor je geld en een leuke avond.

Een must see!

Dit is een uitstekende avond en het eten is eigenlijk ongelooflijk. Het is niet duur om te doen, maar het zal mooie herinneringen aan Krakau creëren. De enige kritiek is dat ik niet dacht dat de show lang genoeg was. Het is allemaal heel snel voorbij en ik en mijn man wilden het plezier niet verlaten!

Eenvoudig restaurant en onbeperkt eten maar door de hele entourage gewoon doen. Leuke avond al met al voor weinig geld