Meer van Tiberias

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Meer van Tiberias: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Vanuit Jeruzalem: Nazareth, de stad & het Meer van Tiberias

1. Vanuit Jeruzalem: Nazareth, de stad & het Meer van Tiberias

Verken een aantal van de belangrijkste heilige plekken in Israël tijdens deze dagvullende excursie per bus vanuit Jeruzalem. De uitstap van 12 uur begint 's ochtends vroeg in de stad en brengt je langs de schilderachtige kust via Tel Aviv en de Vlakte van Jizreël naar Nazareth. Bezoek na aankomst in Nazareth de Sint-Josefkerk en de Basiliek van de Aankondiging. De Basiliek van de Aankondiging is de grootste Rooms-Katholieke kerk in het Midden-Oosten en wordt traditioneel beschouwd als de plaats van de aankondiging van de geboorte van Jezus aan de maagd Maria. De architect Giovanni Muzio bouwde de opvallende nieuwe basiliek in de jaren 60 van de twintigste eeuw. Vervolg je tocht via Kfar Kana om de Berg van de Zaligsprekingen en de Broodvermenigvuldigingskerk in Tabgha te bekijken. Maak gebruik van de pauze om het Meer van Tiberias vanaf de noordwestelijke oever te bekijken en ga daarna door naar de nabijgelegen ruïne van de oude synagoge van Kafarnaüm. Bezoek Tiberias, dat aan de westelijke oever van het Meer van Tiberias ligt en dat samen met Jeruzalem, Hebron en Safed tot de 4 heilige steden van het jodendom behoort. Rijd naar de rivier de Jordaan bij Jardenit, waar deelnemers er voor kunnen kiezen om gedoopt te worden. Rijd via een schilderachtige route terug naar Jeruzalem, waarbij je onderweg uitzicht krijgt op de Taborberg, waar de transfiguratie plaatsvond.

...
Nazareth, Sea of Galilee en Capernaum Small Group Tour

2. Nazareth, Sea of Galilee en Capernaum Small Group Tour

Profiteer van de pick-up in uw hotel in Jeruzalem of Tel Aviv en rijd dan noordwaarts langs de kust van de Middellandse Zee. Vaar landinwaarts naar de legendarische vallei van Armageddon en vervolg richting Nazareth om de berg van neerslag te zien. Bezoek de kerk waar Gabriël aan Maria verscheen en vertelde haar dat ze spoedig een kind zou krijgen. Ga naar het meer van Galilea en passeer de plaats waar Jezus water in wijn veranderde. Bezoek vervolgens Capernaum aan de voet van de berg de zaligheid om het huis van Petrus te zien en de kerk van de vermenigvuldiging te bezoeken. Reis langs de waterkant van het meer om te ontdekken waar Jezus op het water liep. Krijg een prachtig uitzicht op de Golan-hoogvlakte als u de oude stad Tiberius passeert, genoemd naar de Romeinse keizer. Bereik de zuidelijke regio van Kinneret om stiekem rond te kijken naar de plek waar Jezus werd gedoopt. Krijg de kans om deel te nemen aan een doopceremonie op dezelfde plek, voordat je terugkeert via de berg Tabor, waar de Transfiguratie plaatsvond.

...
Vanuit Tel Aviv: daguitstap naar Caesarea, Haifa en Akko

3. Vanuit Tel Aviv: daguitstap naar Caesarea, Haifa en Akko

Breng een dag door met het verkennen van de mooie Mediterraanse kust van Israël tijdens deze dagvullende uitstap die vertrekt vanuit Tel Aviv, Herzliya en Netanja. Een deskundige gids neemt je mee de bus met airconditioning in naar oude steden en monumenten langs de kust. Om mee te beginnen ga je met je gids op ontdekkingstocht in de prachtige havenstad Caesarea. Deze oude Romeinse stad bevat imposante Romeinse ruïnes, waaronder één van de grootste amfitheaters die in de Romeinse periode gebouwd zijn. Vervolgens reis je naar Haifa om de Tuinen van Baha'í te bezoeken. De Tuinen van Baha'í bevatten schitterende terrassen en zijn één van de belangrijkste attracties van Israël. Je gids zorgt ervoor dat je de kans krijgt om de mooie UNESCO-Werelderfgoedtuinen te fotograferen en neemt je daarna mee naar Rosh Hanikra. Bij Rosh Hanikra verken je de kalkstenen grotten van het gebied. Je vindt er ook prachtige witte kalkkliffen die uitkijken over de Middellandse Zee. Vanaf de kliffen kijk je over de grens naar Libanon, waarna je verder reist naar Akko, in het noorden. De oude stad van Akko staat ook op de UNESCO-Werelderfgoedlijst en bevat imposante stadsmuren, een charmante haven en een oosterse bazaar. De gids vertelt in detail over de fascinerende geschiedenis van de oude stad terwijl je door de historische straatjes wandelt die ooit bekend waren bij Grieken, Byzantijnen en Ottomanen. 

...
Vanuit Tel Aviv: daguitstap Nazareth en Meer van Tiberias

4. Vanuit Tel Aviv: daguitstap Nazareth en Meer van Tiberias

Zie de beroemde plekken van het Heilige Land tijdens deze geweldige historische dagtour! Je reis begint met een rit langs de schilderachtige kust van Israël over de Vlakte van Jizreël naar Nazareth. Bezoek bij aankomst in Nazareth de Sint-Josefkerk en de Basiliek van de Aankondiging. Ga verder naar Tabgha om de Berg van de Zaligsprekingen en de Broodvermenigvuldigingskerk te zien. Bewonder het beroemde Meer van Tiberias en de ruïne van de oeroude synagoge van Kafarnaüm en de stad van Christus. Rijd tot slot naar de dooplocatie in rivier de Jordaan met uitzicht over Tiberias, waar gasten uitgenodigd worden om een optionele doop te ontvangen. Op de weg terug heb je onder andere uitzicht op de Taborberg, de plaats van de transfiguratie.

...
Vanuit Tel Aviv: Jordaan, Nazareth en Meer van Tiberias

5. Vanuit Tel Aviv: Jordaan, Nazareth en Meer van Tiberias

Je wordt opgehaald bij je hotel in Tel Aviv, Herzliya, Netanya of Bat Yam, en begint je trip met een rit naar Nazareth. Hoor verhalen over de stad en zijn belangrijke rol in het christelijk geloof - hier stond het ouderlijk huis van Jezus. Zie de Kerk van de Aankondiging, waar de engel Gabriël de Maagd Maria bezocht, en de Sint-Jozefkerk, die vermoedelijk staat op de plek waar ooit Jozefs timmerwerkplaats stond. Vervolgens ga je verder naar het dorp Kafer Kana, de plek waar Jezus water in wijn veranderde, waarna je bij het Meer van Tiberias aankomt, het grootste zoetwatermeer van Israël. Passeer de Kerk van de Vermenigvuldiging en verken Kafarnaüm aan de oevers van de zee. Bekijk de ruïnes van de synagoge die stond waar Jezus onderwees en zie de moderne kerk boven het huis van Petrus, waar Jezus een poos zou hebben vertoefd.  Via de stad Tiberias kom je in Yardenit, een heilige doopplek aan de rivier de Jordaan. Geniet van deze idyllische plek en het prachtige uitzicht op de Taborberg, bij christenen bekend als de berg van de Transfiguratie, voordat je weer terugkeert naar Tel Aviv.

...
Privégerichte rondleiding met gids naar Nazareth en Galilea

6. Privégerichte rondleiding met gids naar Nazareth en Galilea

Begin met een pick-up in de ochtend van uw hotel in Tel Aviv, Jeruzalem, Haifa, of ergens anders in het centrum of het noorden van Israël. Als u met de cruiseschip zal u worden opgehaald van de haven van Haifa zoals u het schip verlaten. Na de pick-up, gewoon uitleggen wat je zou willen doen of wat je interesses zijn en u zal worden genomen om alle plaatsen die u wilt zien. Als u geïnteresseerd bent in bepaalde plaatsen van belang zijn voor het christendom zijn, zult u worden voorzien van een deskundige gids die u zal nemen om alle belangrijke bezienswaardigheden. Ontdek de Kerk van de Aankondiging in Nazareth, het Meer van Galilea, de rivier de Jordaan, Kafarnaüm, en de Berg der Zaligsprekingen. Als u meer geïnteresseerd in het jodendom, zal een deskundige gids u mee naar Tzippori, het Meer van Galilea, Tiberias, Safed, en nog veel meer, afhankelijk van uw aankomst locatie. Wat u ook wilt doen, jij bent de baas en wij zijn u graag van dienst. Geniet van een volledige dag reizen in een privé-auto met airconditioning. andere talen dan Engels kan ook worden geregeld. Tot ziens in het heilige land!

...
Vanuit Tel Aviv, Netanya en Herzliya: tour met bijbelse hoogtepunten

7. Vanuit Tel Aviv, Netanya en Herzliya: tour met bijbelse hoogtepunten

De bijbelse overblijfselen van Israël zijn uw pelgrimstocht waard. Vandaag bezoekt u veel van de meest iconische bezienswaardigheden en treedt u in de voetsporen van deze mythologische figuren. Vertrekkend vanuit Tel Aviv, rijdt u langs de Costal Road door het landschap van het lagere Galilea naar Nazareth. Hier, waar Jezus zijn jeugd doorbracht, krijgt u de kans om de Kerk van de Aankondiging en de Kerk van St. Joseph te verkennen. Deze twee prachtige bouwwerken zullen je verbazen met hun historisch belang in de wereld. Vervolgens gaan we naar de mooie badplaats Tiberias, waar u een beetje kunt ontspannen voordat u langs het Kineret-meer rijdt om Kapernaum te bezoeken. Hier staan nog steeds de oude ruïnes van de synagoge waar Jezus onderwees, en opnieuw kun je de kracht van de plaats voelen. Na een rondleiding gaan we naar Tabgha, beroemd om zijn wonderbaarlijke verhaal van Jezus die vijf broden en twee vissen maakt die duizenden kunnen voeden. Hier aan de voet van de Golanhoogten kun je je afvragen hoe die oude tijden eruit hebben gezien terwijl je wat foto's maakt en je klaarmaakt om je weg te vervolgen. Ten slotte gaan we naar Yardenit, de beroemde doopplaats waar de rivier de Jordaan de Zee van Galilea verlaat richting de Dode Zee. Het is een prachtig land vol wonderen, en we zullen ervoor zorgen dat je genoeg tijd hebt om te leren en te genieten voordat je terugkeert naar ons vertrekpunt.

...
Tel Aviv: Dagtrip met Golan Heights met gids

8. Tel Aviv: Dagtrip met Golan Heights met gids

De tour vertrekt in de vroege ochtend vanuit Tel Aviv en reist noordwaarts langs kustwegen met een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee. Rijd langs de steden Hertzilya en Natanya voordat je landinwaarts trekt om door de vlakte van Armageddon te reizen zoals vermeld in het boek Openbaring. Terwijl je door het landschap loopt, moet je uitkijken naar Megiddo, de plek van een oude bijbelse stad, voordat je aankomt op het zuidelijkste punt van het Meer van Galilea. Geniet van een pitstop om je benen te strekken en bewonder het uitzicht dat zich uitstrekt van Kinneret tegen de achtergrond van Golan Heights. Steek de rivier de Jordaan over, aan de voet van Golan Heights, en passeer Hamat Gadar terwijl je aan de beklimming begint. Reis door het weelderige groene landschap tot je het Shalom-observatorium bereikt, waar je nog een prachtig uitzicht op het Meer van Galilea kunt bewonderen. Reis door naar Katzrin, waar opgravingen een dorp uit de Mishnah- en Talmud-periodes hebben ontdekt, en leer over de archeologische vondsten met een synagoge, huizen en een oliepers. Terwijl je Katzrin verkent, ook wel bekend als de hoofdstad van de Golan, leer je hoe sinds de Midden-Bronstijd de locatie werd bezet door de Romeinen, Mamelukken, Ottomanen en zelfs de Fransen. Bezoek hierna het Golan Antiquities Museum en bewonder een reeks bevindingen van Golan Heights en de archeologische vindplaats in Katzrin. Leer meer over de tentoonstellingen in het museum dankzij informatieve audiovisuele presentaties en inzichtelijke informatie over Gamla, de Joodse stad uit de historische Tweede Tempel, die ook in de omgeving is opgegraven. Ga verder op de berg Bental om te zien wat er overblijft van de Syrische vestingwerken, bunkers en loopgraven die door de Israëliërs in de Zesdaagse Oorlog van 1967 werden veroverd. Bekijk hier hoe dichtbij Syrië is als je neerkijkt op de stad Kuneitra die is beschermd door Canadese VN-troepen sinds 1974.

...
Dagtrip met kleine groepen langs de mediterrane kust van Israël

9. Dagtrip met kleine groepen langs de mediterrane kust van Israël

Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Jeruzalem of Tel Aviv, rijd je noordwaarts langs de kustvlakte langs de kust. Het begint met de stad Caesarea, die werd gebouwd onder Herodes en vernoemd naar de Romeinse keizer, Caesar. Aan de overblijfselen van de oude stad kun je zien dat het een welvarende en luxueuze stad was. Onder de archeologische opgravingen zie je poorten, een slotgracht en goed bewaarde muren en kamers. Er is een perfect bewaard gebleven Romeins amfitheater dat nog steeds wordt gebruikt voor uitvoeringen door Israëlische en internationale artiesten. De Romeinse overblijfselen werden eeuwenlang bewaard door het zeezand dat de stenen bedekte en beschermde. Naast het amfitheater maakt deel uit van wat ooit een hippodroom was. We kunnen de overblijfselen van een Romeinse tempel zien die boven de haven stond met uitzicht op de drukke commerciële schepen die schatten uit het oosten droegen en de Nabateese karavanen die op weg waren naar Rome. Na de Romeinen bleef de stad eeuwenlang verwaarloosd totdat de kruisvaarders arriveerden, maar in de jaren na de kruisvaarders zakte de stad opnieuw in de vergetelheid. De tour gaat verder met een rit naar het noorden, dwars door Haifa waar je stopt om het adembenemende Baha'i-heiligdom en de tuinen te zien. Houd er rekening mee dat de tour geen toegang tot de tuinen omvat, maar in plaats daarvan zult u ze van bovenaf bekijken. De terrasvormige tuinen lopen de berg af naar de stad beneden, elk van de 19 terrassen barst van de kleurrijke bloemen en aangelegde ontwerpen. De volgende stop is bij Rosh Hanikra, het meest noordelijke punt langs de mediterrane kust van Israël. Je daalt per kabelbaan af in het netwerk van kalksteengrotten, gecreëerd door het constante bombardement van golven tegen de rotsen. Op de terugreis naar het zuiden stopt de tour bij Acre (Acco), de grootste kruisvaardersstad van het land. De stad is extreem goed bewaard gebleven en je kunt niet anders dan onder de indruk zijn van de ongelooflijke architectuur en hoe het heeft overleefd. Een deel van de stad leeft met markten en mensen die nog in de oude gebouwen wonen. Je zult de muren en gracht zien die aan het einde van de jaren 1900 werd gereconstrueerd en gerepareerd door El Jazzar. De machtige muren verhinderden dat zelfs Napoleon de stad veroverde. Je kunt de overblijfselen van de kruisvaarder zien, de gevangenis die werd gebruikt onder Turks bewind en de galg die later werd gebruikt onder het Britse mandaat om joden op te hangen die de Britse wet overtreden die de Joodse immigratie na de Tweede Wereldoorlog beperkte.

...
Jeruzalem: tour naar Jordaan, Nazareth & Meer van Tiberias

10. Jeruzalem: tour naar Jordaan, Nazareth & Meer van Tiberias

Je vertrekt vanaf je hotel in het centrum van Jeruzalem en reist in een bus met airconditioning naar Nazareth. Luister naar verhalen over de stad, die bekend staat als de geboorteplaats van Maria en de plek waar Jezus is opgegroeid, en leer waarom deze plek binnen het Christendom zo belangrijk is. Bij aankomst bezoek je enkele van de belangrijkste religieuze plaatsen in Nazareth. Ontdek de Kerk van de Verkondiging, waar de engel Gabriël de Maagd Maria bezocht. Zie de Jozefkerk, dat op de plek staat waar zich vermoedelijk timmerwerkplaats van Jozef bevond. Vervolgens ga je verder naar het dorp Kafer Kana, de plek waar Jezus water in wijn veranderde, waarna je bij het Meer van Tiberias aankomt. Je passeert de Kerk van de Vermenigvuldiging van de Broden en de Vissen en verkent Kafarnaüm, waarna je de ruïne van de synagoge bezoekt waar Jezus onderwees. Zie de moderne kerk die gebouwd werd op de plek van het huis van Petrus en passeer Tiberias op weg naar de plek waar Jezus in de Jordaan werd gedoopt. Op de terugreis geniet je van het prachtige uitzicht op de berg Tabor, waarna je tour weer bij je hotel eindigt.

...

Sitemap Meer van Tiberias

Wil je alle activiteiten in Meer van Tiberias ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Meer van Tiberias

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 1.107 beoordelingen

Onvergetelijke reis

De reis was 100% wat het zou moeten zijn en het was allemaal te danken aan de gids - Dan! Goed georganiseerd, leuk en een echte encyclopedie van kennis! Geen enkele plaats die we bezochten of passeerden, bleef achter zonder een uitgebreide opmerking met feiten, data en passages uit historische documenten en de Bijbel. Sterk aanbevolen!

Perfect op tijd gehaald vanaf de ophaal locatie. Een gids Ben Jacobs, deze viel erg goed in de groep en deed erg goed zijn werk. Dus dit is echt een aanrader als je Israël bezoekt.

Ik hou van de gids !!! Dan is vol van kennis, we hadden een geweldige en leerervaring met hem, ik kan 100/0 aanbevelen

Geweldige reis. Geweldige gids, Dan Porges. Blij dat we langs Megiddo en de Golanhoogten zijn gereden

Super gids alles was zéér goed georganiseerd

Geweldige chauffeur en gids. Alles op tijd. Nergens problemen . Zeker aan te raden