Megalochori
Tours bij zonsondergang

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Megalochori Tours bij zonsondergang: Onze meest aanbevolen

Santorini: 4-Hour Sunset Wine Tour

1. Santorini: 4-Hour Sunset Wine Tour

Proef een verscheidenheid aan heerlijke wijnen van Santorini tijdens een 4-uur durende wijntour over het eiland, bezoek aan 3 Santorini-wijngaarden en geniet van een zonsondergang op Santorini bij je laatste stop. Proef maar liefst 12 verschillende rassen, waaronder wijnen gemaakt van de inheemse Assyrtiko-druif. Kom meer te weten over de unieke wijnbouw van het eiland die enkele van de meest frisse en verleidelijk zoete wijnen in de Middellandse Zee produceert. Verken een vulkanische wijngaard, bezoek wijnkelders en geniet van een schotel met lokale lekkernijen om de wijn te begeleiden. De route voor de Sunset Wine Tour omvat bezoeken aan de Boutari Winery of Estate Argyros en ten slotte aan de Venetsanos Winery, waar u zowel van de wijnen als van de zonsondergang kunt genieten.

...
Santorini Half-Day Wine Adventure Tour

2. Santorini Half-Day Wine Adventure Tour

Tour door het platteland van Santorini en bezoek de meest onderscheidende wijnmakerijen op het eiland. Proef een selectie van 12 verschillende wijnen uit Santorini en Griekenland en leer meer over het veelgeprezen wijnbereidingsproces dat uniek is voor Santorini. Leer meer over de 3000 jaar oude wijntraditie van Santorini en bezoek de beste kelders van het eiland, beginnend bij een wijngaard op de zwarte vulkanische bodem. Wandel door de unieke wijnstokken en hoor over de lokale wijnbouw die de wijnbouw op Santorini uniek maakt. Ontdek de geschiedenis van het eiland door zijn wijnbereiding terwijl je tussen 3 verschillende wijnmakerijen reist, allemaal geprezen door internationale experts. Proef de belangrijkste wijnstijlen van Santorini, zoals Assyrtiko, Nykteri en Vinsanto in combinatie met lokale kazen. Dagtochtroute met vertrek in de ochtend beschikbaar van april tot begin november • Boutari wijnmakerij of landgoed Argyros • Hatzidakis Winery of Gavalas Winery • Wijnmakerij Venetsanos of wijnmakerij Artemis Karamolegos Zonsondergangtourroute met vertrek in de middag beschikbaar van mei tot oktober • Wijnmakerij Boutari, wijnmakerij Artemis Karamolegos of wijnmakerij Avantis Estate • Estate Argyros, Gavalas Winery of Hatzidakis Winery • Wijnmakerij Venetsanos (met uitzicht op de zonsondergang, Griekse kaas en tapas)

...
Santorini: wijntour met zonsondergang in Oia

3. Santorini: wijntour met zonsondergang in Oia

Begin je tour met een bezoek aan Venetsanos Winery, die zich op de meest adembenemende locatie bevindt en een fantastisch uitzicht biedt over de caldera en vulkanische eilanden. Krijg de kans om het onconventionele structurele ontwerp te ontdekken, dat van bovenaf is gebouwd en naar beneden beweegt, voordat u drie van zijn uitzonderlijke wijnen proeft. Ga verder met het wijnmuseum in Mesa Gonia en krijg een glimp van hoe het leven hier als wijnmaker was. Dit unieke museum is toevallig genesteld in een grot, een natuurlijk labyrint acht meter onder de grond en 300 meter lang, eenentwintig jaar hard werken van de familie Koutsogiannopoulos. Leer meer over de stadia van het wijnbereidingsproces, inclusief het ploegen in de wijngaarden en het oogsten, stampen en wegen van de druiven, over het scala aan machines dat nodig is om wijn te maken tot aan wat vandaag de dag wordt gebruikt. Verfris uw smaakpapillen door de beroemde vulkanische wijnen van de familie te proeven. Je laatste stop is Oia en Sun Spirit Bar, een van de beste plekken om de zonsondergang te bekijken. Ontspan en geniet van uw wijn in deze idyllische ruimte, terwijl u de zonsondergang diep in de zee bekijkt.

...
Santorini: tour met kleine groepen langs Venetiaanse kastelen

4. Santorini: tour met kleine groepen langs Venetiaanse kastelen

De tour begint laat in de ochtend door u op te halen bij uw hotel. Na een korte rit bereikt de kleine groep het traditionele dorp Megalochori en krijgt u de kans om de beroemde "symposion by la ponta" te bezoeken, een verbazingwekkende werkplaats van traditionele Griekse muziekinstrumenten vol met informatie over de Griekse mythologie en muziek. Rijd door naar Emporio, wandel door de kleine pittoreske straatjes en zie het best bewaarde Venetiaanse kasteel dat vroeger het middeleeuwse handelscentrum van het eiland was. Als je Emporio verlaat, heb je wat vrije tijd om te ontspannen en te genieten van een luie vakantie aan het beroemdste zwarte zandstrand van het eiland in Perivolos, waar je kunt zwemmen of lunchen, terwijl je de lokale smaken proeft. Later zal de groep rond het kasteel van Akrotiri rijden en een korte fotostop maken om te genieten van het uitzicht op het kasteel en de verbazingwekkende caldera vanuit het zuidelijke deel van het eiland. Daarna bezoekt u het dorp Pyrgos dat op de top van een heuvel is gebouwd. U loopt naar de top waar het Venetiaanse kasteel uitkijkt over de caldera en een panoramisch uitzicht op het eiland biedt. Na de wandeling naar het kasteel kunt u ontspannen in een oude canava en lokale wijnen proeven. Vervolgens maakt de groep een korte stop in Firostefani, waar je adembenemende foto's kunt maken van de beroemde Blauwe Koepel en de Rots van Skaros, waar de hoofdstad van het eiland was tijdens de Venetiaanse periode. De tour eindigt in het dorp Oia. Verken de smalle doorgangen en ontdek de huizen van de oude kapitein, de unieke grotwoningen en de romantische kapellen. Later zul je de spectaculaire zonsondergang over de caldera zien terwijl je in het Venetiaanse kasteel van Oia bent. Na zo'n mooie dag wordt je teruggereden naar je hotel.

...
Santorini: catamarancruise, wijnmakerij en Oia Sunset Combo Tour

5. Santorini: catamarancruise, wijnmakerij en Oia Sunset Combo Tour

Je wordt opgehaald bij je hotel om de ochtend door te brengen met een rondtocht door de verbazingwekkende caldera op een catamaran. Ontspan tijdens een 5-uur durende dagtour naar de vulkanische eilanden van Santorini en maak de kans om te zwemmen en snorkelen in het kristalheldere blauwe water. Bezoek de meest verbazingwekkende vulkanische stranden van de warmwaterbronnen en het rode en witte strand. Geniet van een heerlijke barbecue die aan boord wordt bereid, gecombineerd met onbeperkte witte wijn uit Santoria en frisdranken. Keer terug naar de haven, stap in de bus en start de kustverkenning van het eiland. De eerste stop is de wijnmakerij Venetsanos, waar u 3 verschillende wijnen proeft terwijl u uitkijkt over de vulkaan. Ga verder naar het Wijnmuseum in Mesa Gonia, een van de grootste landgoederen op Santorini met een lange familietraditie in wijnmaken. Verfris uw smaakpapillen door vulkanische witte wijnen en de unieke woestijnwijn van het eiland te proeven. De laatste stop is Oia en Sun Spirit Bar, een van de beste plekken om de zonsondergang te bekijken. Ontspan en geniet van uw wijn in deze idyllische ruimte, terwijl de zon diep de zee induikt.

...
Oia Sunset: transfer in de avond en vrije tijd

6. Oia Sunset: transfer in de avond en vrije tijd

Boek een shuttletransfer naar Oia Village om te genieten van vrije tijd en de beroemde zonsondergang te zien, een ervaring die geen enkele bezoeker mag missen! Vermijd het ouderwetse lokale vervoer van Santorini en boek een comfortabele transfer met een minibus naar het meest gefotografeerde dorp van Griekenland. Deze transfer is beschikbaar voor de gebieden Perissa, Perivolos, Kamari, Megalochori, Pyrgos, Akrotiri en Vlichada. Ontmoet uw chauffeur op de aangewezen ontmoetingspunten, stap aan boord van de minibus en breng ongeveer 30 minuten rijden door naar het noordelijke deel van het eiland. Kom om ongeveer 17.30 uur aan in Oia en maak gebruik van voldoende tijd om het dorp te verkennen en een mooie plek te vinden om de zonsondergang te bekijken.

...

Sitemap Megalochori

Wil je alle activiteiten in Megalochori ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.