Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in het Engels te bekijken.
Activiteit

Meissen: Scavenger Hunt Box zelfgeleide wandeltocht

Activiteitenaanbieder: Stadtspiel Schnitzeljagd

Meissen: Scavenger Hunt Box zelfgeleide wandeltocht

Activiteitenaanbieder: Stadtspiel Schnitzeljagd

Vanaf € 40 per groep tot 10

Ontdek Meissen op een andere manier met een spannende speurtocht. Puzzels zelf. Door de stad en ontdek de romantische pleinen en monumenten, de kathedraal en een porseleinfabriek Ervaar plezier voor het hele gezin!

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Duur 4 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien

Belevenis

Highlights
 • Beleef de porseleinstad Meissen op een unieke manier met deze City Game
 • Laat je leiden langs de beroemdste bezienswaardigheden van Meissen
 • Bekijk de Meissen Frauenkirche, de Albrechtsburg, de Meissen-kathedraal en de beroemde porseleinfabriek
 • Pauzeer het spel voor een rondleiding of een pauze
 • Neem zoveel tijd als je wilt om het spel te voltooien
Volledige beschrijving
De City Game Box bevat 11 verzegelde en genummerde enveloppen met puzzels die opgelost moeten worden. Geleid door duidelijke aanwijzingen, ga je te voet door de porseleinstad Meissen. Los de puzzels op en laat de aanwijzingen je naar de volgende bestemming leiden. Elke opgeloste puzzel levert een nummer op dat je vertelt welke envelop je vervolgens moet openen. Je weet van tevoren niet in welke volgorde de stadsenveloppen van de speurtocht geopend moeten worden. De enveloppen bevatten ook gedetailleerde achtergrondinformatie van elke attractie - de geschiedenis, het huidige gebruik en nog veel meer. Bepaal zelf wanneer je aan je Scavenger Hunt City Tour begint en hoeveel tijd je op elke locatie doorbrengt. Ga op een raadselachtige en buitengewone tour en neem een pauze van je City Game wanneer je maar wilt, of zet je speurtocht zelfs op een andere dag voort - het is helemaal aan jou. Het spel neemt je eerst mee naar de romantische oude binnenstad van Meissen met zijn vele prachtig gerestaureerde gebouwen. Ga vanaf de Heinrichsplatz met zijn voormalige Franciscaanse kerk verder naar het marktplein. De belangrijkste bezienswaardigheden hier zijn het stadhuis van Meissen, het Bennohaus en de Bahrmann-brouwerij. Klim naar de top van de toren van Meissen Frauenkirche, vanwaar je kunt genieten van een prachtig uitzicht over Meissen en de Elbe-vallei. Tijdens uw rondrit door Meissen ontdekt u ook de Burgberg met de kathedraal en de Albrechtsburg. Als je wat vrije tijd over hebt, zijn deze bezienswaardigheden zeker de moeite waard om binnen te bezoeken. Niet te missen op uw rondreis door Meissen is de Meissen Porcelain Manufactory, waar het beroemde porselein nog steeds wordt geproduceerd. Een rondleiding door de fabriek is een echte aanrader. U heeft hier ook de mogelijkheid om porselein te kopen. Het is niet nodig om je speurtocht door de stad te plannen voor een bepaalde datum, bestel gewoon de City Game Box en laat hem thuisbezorgen, of maak een afspraak om hem binnen de openingstijden op te halen in Dresden en je bent klaar om te gaan.
Inbegrepen
 • Plaats speldoos
 • Extra tickets
 • Returns
 • De kosten voor het transport

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Uitgangspunt van de tour is de Heinrich plaats in de oude binnenstad Meissner.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Houd er rekening mee dat de levering van de City Game Box maximaal 4 werkdagen kan duren. De City Game Box kan ook van maandag tot vrijdag direct in Dresden worden opgehaald
 • Houd er rekening mee dat het kantoor doordeweeks open is van 9.00 tot 17.00 uur om de verzending voor de speldoos te regelen. Het is gesloten op wettelijke feestdagen in Duitsland en van Kerstmis tot Nieuwjaar.
 • Ophalen in het weekend en op feestdagen is niet mogelijk
 • Als u de Game Box laat bezorgen, houd er dan rekening mee dat deze ten vroegste 4 weken vóór uw gekozen leverdatum wordt verzonden. Als u de doos eerder nodig heeft, kies dan uw afleverdatum dienovereenkomstig. De speurtocht kan op elk moment worden gespeeld na ontvangst van de doos, ongeacht de gekozen datum
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,9 /5

gebaseerd op 12 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,3/5
 • dienstverlening
  5/5
 • organisatie
  5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

19 september 2022

Vertalen

Eine sehr entspannte und trotzdem sehr informative Art, sich eine Stadt in der Gruppe zu erschließen.

11 september 2022

Vertalen

Wir hatten einen sehr heißen Tag erwischt, aber dafür war der Umfang echt perfekt. Man kann sich in Ruhe Zeit nehmen. Vielen Dank für diese Erfahrung:)

4 juli 2022

Vertalen

Product ID: 18093